ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ

Χ

Χιόνισε στο λεκανοπέδιο της Αττικής και οι Αθηναίοι εγκλωβίστηκαν στους δρόμους με τα χιόνια διαπληκτιζόμενοι με το Ελληνικό κράτος και τις Ελληνικές εταιρίες, αμφότεροι διαπλεκόμενοι.
Ποιόν να εμπιστευτεί κάποιος την εταιρία ή το κράτος ;
Για να μη εμπλακούμε στην γενική αμφισβήτηση υπαιτιότητας, αρμοδιότητας, αναρμοδιότητας, υπευθυνότητας, ανευθυνότητας, ικανότητας, ανικανότητας, του εγκλωβισμού, η απεγκλωβισμού των Αθηναίων από τους χιονισμένους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής, κάνουμε μια σύντομη, συνοπτική ιστορική αναδρομή από τον μεσοπόλεμο μέχρι σήμερα, για θέματα προληπτικής πολιτικής προστασίας.
Το γεγονός εγκλωβισμού των Αθηναίων από τον χιονιά στους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής, είναι η απουσία, η έλλειψη της προληπτικής πολιτικής προστασίας προ και κατά τον χρόνο του χιονιού.
Η προληπτική πολιτική προστασία είναι πολύ σημαντική, διότι χωρίς προληπτική πολιτική προστασία, καθίσταται αδύνατη η κατασταλτική πολιτική προστασία.
Η προληπτική πολιτική προστασία συγκροτήθηκε και συνίσταται από τον δημόσιο τομέα, αξιοποιώντας όλες τις δημόσιες δομές και λειτουργίες της Ελληνικής πολιτείας.
Με αυτές τις δημόσιες δομές και λειτουργίες λειτούργησε επιτυχώς η προληπτική πολιτική προστασία της Ελλάδος, όσο λειτούργησε.
Δυστυχώς με την διαχρονική αλλοπρόσαλλη ασκηθείσα πολιτική στην Ελλάδα, της Ελεύθερης ανεξέλεγκτης αγοράς του δικομματισμού, της αναρμοδιότητας του προέδρου της Ελληνικής δημοκρατίας, των ιδιωτικοποιήσεων, των αποκρατικοποιήσεων, των μεταρρυθμίσεων, των εκσυγχρονισμών, των συμπεριφορών διαπλοκής διαφθοράς, παρακμής διαλύθηκαν τα πάντα.
Σε μία μακρόχρονη πολιτική περίοδο διαπλοκής, διαφθοράς, σήψης, παρακμής δύσκολα μπορεί κάποιος να διακρίνει περιόδους πραγματικής βιώσιμης ανάπτυξης.
Η παρούσα παρέμβαση για την διαφθορά στην Ελλάδα δεν γίνεται για να σας αποθαρρύνουμε τελείως, αλλά για να προβάλλουμε την μαλαματένια ελπίδα αναδιοργάνωσης των Ελλήνων και της Ελλάδος θέτοντας στο εκλογικό σώμα της Ελλάδος μια ξεκάθαρη πρόταση : στις επερχόμενες εκλογές, ως εκλογές αναδιοργάνωσης των Ελλήνων και της Ελλάδος να λάβουν γνώση το δίλημμα :προτιμάτε την δημοκρατία με δημοψηφίσματα ; ή την λογική του παραλόγου, των νταβατζήδων, των αποκρατικοποιήσεων, μεταρρυθμίσεων και εκσυγχρονισμών ;
Αν δεν ξεκαθαρίσουμε στην Ελλάδα την πολιτική της διαφθοράς, της παρακμής από την δημοκρατία των δημοψηφισμάτων, των θεσμών αρχών και αξιών, θα έχουμε μία από τα ίδια την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.
Σχόλιο : Η παρούσα εγκατάλειψη και εγκλωβισμό στο χιονιά του λεκανοπεδίου Αττικής , δεν είναι τυχαίο γεγονός, αλλά αναμενόμενο από τον χρόνο υπογραφής μυστικής συμφωνίας των Ελλήνων πολιτικών με τον παγκόσμιο οργανισμό εμπορίου για το περιβάλλον και την υγεία, έβαλαν τα κατώτερα όρια ασφάλειας και χώρες που έχουν υψηλά στάνταρ για το περιβάλλον και την υγεία να τα κατεβάσουν στα Ελάχιστα.
Αυτό αποτελεί Ελληνική εθνική και παγκόσμια υποκρισία για την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή προς το χειρότερο.
Με αυτό το δόγμα της μυστικής συμφωνίας Ελλήνων πολιτικών και Παγκόσμιου οργανισμού εμπορίου για το περιβάλλον και την υγεία, στην Ελλάδα ξήλωσαν δημόσιες δομές διοίκησης και δημόσιες λειτουργίες και συμπεριφορές και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε, στην φτωχοποίηση, ξεριζωμό, μετανάστευση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.
Στο χρόνο που γράφεται 29/1/2022 η παρούσα πολιτική κριτική, στο Ελληνικό κοινοβούλιο οι πολιτικοί αντί να ανατρέξουν στο παρελθόν ομόψυχα και να προβληματιστούν από το παρελθόν και να οριοθετήσουν το μέλλον των Ελλήνων και της Ελλάδος, ασκούνται στον αλλοπρόσαλλο κανιβαλισμό, χωρίς καμία προοπτική για το μέλλον προς το ανώτερο με συγκριτικά στοιχεία αληθείας.
Αυτή είναι η γενική πολιτική συμπεριφορά στην Ελλάδα και εσείς ως Ελληνικό εκλογικό σώμα καμαρώστε τους Έλληνες πολιτικούς ως πολιτική ευχή ή ως πολιτική κατάρα.
Ευελπιστούμε το Ελληνικό εκλογικό σώμα της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες συσπειρωμένο και δικτυωμένο προς την δημοκρατία με δημοψηφίσματα ομόψυχα να δώσει λύση στο πολιτικό αδιέξοδο της Ελληνικής διαφθοράς και παρακμής

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube