ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΤΙΣΗΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ

Π

Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ δεν είμαστε δεξιοί – αριστεροί – κουμουνιστές – εθνικιστές – φασίστες κ.τ.λ. αλλά είμαστε Έλληνες με την Ελληνική ιστορία.
Με την Ελληνική επανάσταση των Ελλήνων το έτος 1821 , με έμβλημα ελευθερία ή θάνατος δεν απελευθερώθηκαν μόνο οι έλληνες αλλά απελευθέρωσαν και το περιβάλλον, την δημόσια κτήση.
Δεν αγόρασαν την δημόσια κτήση από τους γενοκτόνους Τούρκους και ανήκει στο αίμα των ηρώων που απελευθέρωσαν τους Έλληνες και το περιβάλλον από τους Οθωμανούς Τούρκους και δεν αποτελεί αντικείμενο αστικού δικαίου.
Την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος σε τρίτους, οι ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας κτήσης της Ελλάδος, οι μεταρρυθμίσεις, οι εκσυγχρονισμοί, η παράνομη συναλλαγή με την δημόσια κτήση της Ελλάδος, χωρίς να ρωτήσουν τον Ελληνικό Λαό, θεωρείται ως η μεγαλύτερη εσχάτη προδοσία των μετά-νεώτερων Ελλήνων ευρωληγούρηδων.
Δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεπεραστεί η ισχυρή Ελληνική λογοκρισία, η ισχυρή δημαγωγία, η ισχυρή προπαγάνδα, η ισχυρή προπαγάνδα και να ερωτηθεί ο Ελληνικός Λαός με δημοψήφισμα και δεν γνωρίζουμε αν αποκατασταθεί η αλήθεια για την δημόσια κτήση και το δημόσιο συμφέρον.
Η παραχώρηση της δημόσιας κτήσης της Ελλάδος από έλληνες σε τρίτους θεωρείται ως η μεγαλύτερη εσχάτη προδοσία διότι παραβιάστηκαν κατάφορα όλες οι αξίες και αρχές των πολιτισμικών καταβολές των Ελλήνων και της Ελλάδος παρακάμπτοντας και την εθνική νομολογία.
Αναφορές και νομοθετήματα για την δημόσια κτίση της Ελλάδος βρίθουν στις πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων και στην εθνική Ελληνική νομολογία , τα οποία Ελληνική λογοκρισία, η Ελληνική δημαγωγία και η Ελληνική προπαγάνδα παρέκαμψαν, χωρίς να ρωτήσουν τον Ελληνικό Λαό.
Αυτόματα γεννάται το ερώτημα , γιατί πραγματοποιήθηκε αυτή η παράνομη εκτροπή ;
Η απάντηση έρχεται από την Ελληνική πραγματικότητα, για να εξυπηρετήσουν όχι το δημόσιο Ελληνικό συμφέρον και τον Ελληνικό Λαό , αλλά για να εξυπηρετήσουν τις μετά-μεσαιωνικές ορέξεις της μετά ναζιστικής Γερμανόφωνης βόρειας Ευρώπης, δηλαδή τα μυστικοπαθή χρηματοοικονομικά λόμπι, αλλά και για τον μυστικό προσωπικό τους αθέμιτο – αμύθητο – αδέκαστο πλουτισμό ως Έλληνες προδότες πλέον.
Με την διαχρονική άσκηση λογοκρισίας, δημαγωγίας , προπαγάνδας, προέκυψε η διαχρονική πολιτική παράνοια της Ελληνικής εξουσίας, φορτώνοντας στις πλάτες του Ελληνικού Λαού πολιτικά αδιέξοδα καταλήγοντας στην πλήρη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ τα μέτρα αναδόμησης των Ελλήνων και της Ελλάδος που προτείνουμε στηρίζονται σε δημοψηφίσματα για να προσέλθει ολόκληρο το εκλογικά σώμα της Ελλάδος να εκφράσει ομόφωνα και να επιλέξει τις επιλογές του.
Στασιαζόμενης της πολιτείας ο αμέτοχος είναι προδότης.
Το δημοψήφισμα στις 7-5-2015 63% όχι άλλα οικονομικά μέτρα από την Ε.Ε. και 37% ναι και άλλα μέτρα από την Ε.Ε. παραβιάστηκε κατάφορα η Λαϊκή 63% όχι άλλα από την Ε.Ε., από το τρισάθλιο, κατάπτυστο , διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος.
Μετά την κατάφορη παραβίαση του δημοψηφίσματος, δηλαδή της Λαϊκής εντολής προέκυψαν οι απέχοντες από τις εκλογικές διαδικασίες, αποχή 60% από το σύνολο του εκλογικού σώματος.
Το αδίκημα της παραβίασης της Λαϊκής εντολής του Ελληνικού Λαού είναι ειδεχθές αδίκημα εσχάτης προδοσίας.
Το διαπραχθέν αδίκημα σε βαθμό ειδεχθές κακούργημα εσχάτης προδοσίας διαπράχτηκε και συντηρείται από το κατάπτυστο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, πρωθυπουργίας, προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας και των αβανταδόρων λοιπών θεσμών της Ελληνικής πολιτείας .
Με το γεγονός της κατάφορης παραβίασης του δημοψηφίσματος 7-5-2015. 63 % όχι άλλα οικονομικά μέτρα από την Ε.Ε. προέκυψαν οι απέχοντες από εκλογικές διαδικασίες ω ς ήρωες ξεχωρίζοντας από την προδοσία.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube