ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ από ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Π

Κλειστές πόρτες της εξουσίας και ταυτόσημες παρενέργειες, κρυψίνοιες, μυστικότητας, απόρρητα για θέματα κυρίως οικονομίας που αφορούν τον Ελληνικό Λαό.
Η μυστικοπάθεια τροφοδοτεί τον σκοταδισμό. Διερωτώμεθα αν είναι δύσκολο να ελεγχθούν, η αν οι πολιτικοί μας επιδιώκουν το σκοταδισμό.
Οι Έλληνες πολιτικοί επιδιώκουν τον σκοταδισμό, αναπτύσσοντας την λυκοφιλία, παρά την σωρεία των Ελληνικών πολιτικών αδιεξόδων.
Τελευταία εισήγαγαν στο σύνταγμα των Ελλήνων το άρθρο 86 του συντάγματος για να προστατεύεται ο σκοταδισμός και πολιτική παραβατικότητα.
Δεδομένης της επικρατούσης πολιτικής μυστικοπάθειας στην Ελλάδα, κλειστές πόρτες της εξουσίας , κρυφά, από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, όλες οι πολιτικές συζητήσεις στην Ελλάδα χωρίς συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος, οδηγούν σε μια ατελέσφορη συνωμοσιολογία , δηλαδή οδηγούν με δήθεν πολιτικό λόγο συνωμοτικά αποσπώντας την προσοχή του Ελληνικού Λαού από τα κύρια πολιτικά πραγματικά προβλήματα της σκληρής Ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας.
Τόσο η πολιτική μυστικοπάθεια όσο και η πολιτική συνωμοσιολογία δεν αντιμετωπίζονται πολιτικά με τίποτα διότι είναι γέννημα της πολιτικής.
Δύνανται έμμεσα η μυστικοπάθεια και η συνωμοσιολογία να αντιμετωπιστούν με την αύξηση προς το ανώτερο την μόρφωση του Ελληνικού Λαού, με μια αναδιοργάνωση του εκπαιδευτικού συστήματος της Ελλάδος, εγκαθιστώντας εντός αυτού την λειτουργία της ακαδημαϊκότητας, την ακαδημαϊκή ελευθερία, την ελευθερία σκέψης, την ελευθερία έκφρασης, την ελευθερία διδασκαλίας, μακριά από την κομματική αυθαιρεσία.
Όλα τα γεγονότα πραγματοποιούνται για οικονομικά κέρδη, μυθικά κέρδη.
Αν καταγράψουμε τα αναγκαία και ικανά στοιχεία μιας πανδημίας και παράλληλα να καταγράψουμε όλα τα στοιχεία ενός βιολογικού και οικονομικού πολέμου, ίσως να αντιληφθούμε την αλήθεια συγκρίνοντας τα στοιχεία της πανδημίας με τα στοιχεία του βιολογικού πολέμου.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε ;
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ δεν κατηγορούμε κανέναν, αλλά ρωτάμε.
Δύο ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την εμφάνιση του κοροϊού στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε ως αναβατόριο αυξανόμενος. Μήπως η πολιτική εξουσία της Ελλάδος με το καραβάνι των αρμοδίων – αναρμοδίων είναι περισσότερο επικίνδυνοι για την Ελλάδα και τους Έλληνες από τον κορονοϊό ;

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube