Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Ε Ι Σ

Α

Αντιδράσεις του τρισάθλιου, κατάπτυστου, διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος.
Και βέβαια αντιδρά το διεφθαρμένο ο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, στις πολιτικές θέσεις και αντιπαραθέσεις του νέου πολιτικού κόμματος ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ .
Σημασία έχει πως αντιδρά ; Αντιδρά αλλοπρόσαλλα, όπως διδάσκει η πλούσια Ελληνική παράδοση : Άλλα λέει η γιαγιά μου και άλλα ακούνε τα αυτιά μου και ένας καθηγητής των μαθηματικών του γυμνασίου της δεκαετίας 1960 : Τράκαρε αεροπλάνο με υποβρύχιο και τραυματίστηκαν οι επιβάτες του λεωφορείου.
Η λογοκρισία, η δημαγωγία και η προπαγάνδα έχουν ιστορία στην Ελλάδα, προσωπικά βιώνω ενεργά την λογοκρισία, την δημαγωγία και προπαγάνδα από το έτος 1975.
Ένα εύλογο ερώτημα που δημιουργείται είναι πως άντεξα τόσα χρόνια , ακριβέστερα που στηρίχθηκα και άντεξα χρόνια.
Ίσως να σκεφθείτε ότι στηρίχθηκα πολιτικά στη δεξιά, στην αριστερά, στο κέντρο, ή στηρίχθηκα καπιταλιστικά, ή σοσιαλιστικά, ή κουμμουνιστικά κ.τ.λ. πολιτικά μορφώματα.
Δηλώνω ευθέως , χωρίς περιστροφές ότι στηρίχθηκα στους στοίχους του ποιητή : Μη φοβηθείς αυτόν που στήριξε την πίστη πάνω στην ελπίδα, τον είδα στη ζωή να μάχεται, μα πάντα ανίκητο το είδα.
Θα ήμουν αφελής να αποδεχθώ ότι στην τρέχουσα πολιτική Εληνική πραγματικότητα της ηλεκτρονικής ταχύτητας των μέσων μαζικής ενημέρωσης οι Λαοί και πολιτική αλήθεια ενισχύθηκαν προς το ανώτερο.
Δυστυχώς η δύναμη του κέρδους σάρωσε τα πάντα. Η δύναμη του κέρδους ελέγχει τα πάντα.
Η πορεία εξέλιξης της νέας παράταξης και του νέου κόμματος ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ έχει ανοδική πορεία παρά τις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις και παρεμβάσεις του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος.
Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος κατέφυγε και καταφεύγει στη μυστικοπάθεια και την συνωμοσιολογία και ολόκληρο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας φοβάται και τρέμει μπροστά στην σκληρή Ελληνική πολιτική πραγματικότητα των Ελλήνων και της Ελλάδος, μπροστά στις επιθυμίες και ανάγκες του Ελληνικού Λαού.
Όλοι οι μυστικοπαθείς και συνωμοσιολόγοι δεν αντιμετωπίζονται με τίποτα διότι το ίδιο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος τους αναπαράγει και τους αναζητεί.
Αν τους ανθρώπους της μυστικοπάθειας και συνωμοσιολογίας τους θεωρήσουμε ως πολιτικούς χαρακτήρες μυστικοπάθειας και συνωμοσιολογίας, είναι αυτοί οι χαρακτήρες οι οποίοι δεν έχουν το θάρρος της δικής τους πολιτικής άποψης, ακολουθώντας άλλους ως ανδρείκελα , ως ραντεβού στα τυφλά και που προκαλούν και υπηρετούν κάθε πολιτική προδοσία.
Δεν μένει παρά μόνο η καθημερινή ενημέρωση του Ελληνικού Λαού να εξοστρακίζει από τις εκλογικές διαδικασίες κάθε μυστικοπάθεια, κάθε συνωμοσιολογία .
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος αντιμετωπίζουμε το σύνολο της πολιτικής στην Ελλάδα, τεράστιο σε πολιτικό όγκο , σε αντίθεση με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα όπου μια μειοψηφία προσπαθεί να επιβληθεί σε ετέρα μειοψηφία, χωρίς συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος μετατρέποντας την πολιτική στην Ελλάδα σε κουτσομπολιό, σε μια φούσκα.
Αναζητούμε την βοήθεια του Ελληνικού Λαού, όπως καθιερώσαμε και θα εφαρμόσουμε τα δημοψηφίσματα για να συμμετέχουν όλοι οι έλληνες στην νέα αναδιοργάνωση των Ελλήνων και της Ελλάδος .
Ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός ας αναζητήσει τις πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων και τα συ6γκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος .
Λαοί που αγνοούν την ιστορία τους χάνονται, ας δώσουμε την ευκαιρία στον Ελληνικό Λαό να αναδιοργανώσει την Ελλάδα.
Το σύνδρομο διαπλοκής και διαφθοράς στην Ελλάδα, είναι οι πολιτικοί, οι πολιτειακοί θεσμοί , ο αναρμόδιος πρόεδρος της δημοκρατίας, οι δικαστικοί, η δημοσιογραφία, ο συνδικαλισμός, κ.τ.λ., λειτουργούν συνωμοτικά εναντίον του Ελληνικού Λαού, παρακάμπτοντας την Εθνική νομολογία και τις πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων .
Το σύνδρομο της διαπλοκής και της διαφθοράς στην Ελλάδα, το έτος 2000 πέρασε το άρθρο 86 στο σύνταγμα των Ελλήνων άμεσα περί πολιτική ευθύνης, έμμεσα να μη παραπέμπονται σε ανεξάρτητη δικαιοσύνη κάθε παραβατικότητα των πολιτικών.
Όλο αυτό το πολιτικό σύνδρομο διαπλοκή και διαφθοράς δεν αντιμετωπίζεται με νόμο των πολιτικών μειοψηφιών, αλλά με δημοψήφισμα μα εκφρασθεί Ελληνικός λαός μετά από σκέψη.
Αυτό το αυθαίρετο τερατούργημα της αναρμοδιότητας της προεδρίας της δημοκρατίας καταργείται με δημοψήφισμα, ο Ελληνικός Λαός να επιλέξει και εκλέξει υπεύθυνο και αρμόδιο πρόεδρο της δημοκρατίας.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube