ΧΙΛΙΟΙ και ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ

Χ

Χίλιοι και δύο τρόποι πολιτικών συμπεριφορών αντιμετώπισης ή προσέγγισης την πολιτική στην Ελλάδα. Μεγάλο το εύρος τρόπων πολιτικών συμπεριφορών αντιμετώπισης ή προσέγγισης της πολιτικής της Ελλάδος.
Από το ένα μέρος η πολιτική της διαπλοκής και της διαφθοράς και από το άλλο μέρος η πολιτική προσέγγισης της αληθείας με συγκριτικά στοιχεία του παρελθόντος και του παρόντος. Στην πραγματικότητα συνυπάρχουν αυτές οι κατηγορίες πολιτικής στην Ελλάδα εξ αιτίας ύπαρξης έντονης λογοκρισίας, δημαγωγίας και προπαγάνδας. Ανάμεσα των δύο κατηγοριών πολιτικής διαπλοκής και διαφθοράς και της πολιτικής αληθείας επικρατεί απέραντο χάος.
Βάσεις, δομές και λειτουργίες της πολιτικής διαπλοκής είναι η μυστικοπάθεια, η κρυψίνοια, οι κλειστές πόρτες, η λογοκρισία, η δημαγωγία και η προπαγάνδα.
Βάσεις, δομές και λειτουργίες της πολιτικής αληθείας είναι οι βασικές αρχές και αξίες , της αειζωίας ,της αειφορίας, της βιωσιμότητας, με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Το χρηματιστήριο, ως οικονομικός μηχανισμός, δημιουργίας και αποδοχής μαύρου χρήματος, εκτός δημοσίου Ελληνικού συμφέροντος, με πλήρη μυστικοπάθεια, με μυστικοπαθείς εταιρείες .
Στην Ελλάδα της πολιτικής των μεταρρυθμίσεων, των εκσυγχρονισμών, των αποκρατικοποιήσεων, των ιδιωτικοποιήσεων λειτουργούν με την λογική του παραλόγου του χρηματιστηρίου, με ότι σημαίνει η λογική του παραλόγου και όχι δημόσια , με δημόσιο συμφέρον, υπέρ του συμφέροντος του Ελληνικού Λαού.
Τροφοδότες και αποδέκτες του Ελληνικού χρηματιστηρίου είναι οι πάσης φύσεως μυστικοπαθείς εταιρείες και διάφοροι μυστικοπαθείς φορείς.
Το σκάνδαλο του Ελληνικού χρηματιστηρίου την δεκαετία 1990 – 2000, οργανώθηκε στήθηκε και λειτούργησε με πρωτοβουλία των μυστικοπαθών τραπεζιτών και μυστικοπαθών πολιτικών της Ελλάδος, παίζοντας με τα επιτόκια καταθέσεων του Ελληνικού Λαού, καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα την οικονομία των Ελλήνων και την οικονομία της Ελλάδος.
Όλοι που εμπλέκονται στις πολιτικές μεταρρυθμίσεις , στους πολιτικούς εκσυγχρονισμούς, στις πολιτικές αποκρατικοποιήσεις, στις πολιτικές ιδιωτικοποιήσεις , ενεργώντας με υψηλή μυστικότητα, κρίνονται ολοκληρωτικά παράνομοι, ως πολιτικές φούσκες και δικαίως ο Ελληνικός Λαός οδηγείται με δημοψηφίσματα προς εθνικοποίηση των Ελληνικών φυσικών πόρων, διότι θεωρούνται ως βιαίως κλαπέντα.
Σχόλιο : Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, για το χρηματιστήριο αναφερθήκαμε και σε άλλα βίντεο και όλα τα στοιχεία είναι από το μακροχρόνιο αρχείο μετά από διαχρονική έρευνα και μελέτη και σύγκριση.
Επί του παρόντος ερευνούμε τις παρενέργειες του Ελληνικού χρηματιστηρίου σε σχέση με την υψηλή μυστικοπάθεια, την υψηλή λογοκρισία, την πολυτάλαντη δημαγωγία και προπαγάνδα.
Όλα τα πολιτικά αδιέξοδα δεν δημιουργήθηκαν τυχαία εκ θεού, αλλά μετά από ανθρώπινες μυστικές διαπλοκές της διεφθαρμένης εξουσίας της Ελλάδος.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει :Όποια πέτρα και αν σηκώσεις από κάτω θα το βρεις . Εμείς συμπληρώνουμε : όποιο πολιτικό αδιέξοδο αποκαλύψεις θα έλθεις αντιμέτωπος με διαπλεκόμενες, διεφθαρμένες ,βάρβαρες, μυστικοπαθείς εξουσίες.
Το έτος 1975 μετά την μεταπολίτευση ψηφίστηκε το νέο σύνταγμα της Ελλάδος με το άρθρο16 περί ακαδημαϊκής ελευθερίας, ελευθερίας σκέψης, ελευθερία έκφρασης, ελευθερία διδασκαλίας, αποβλέποντας ίσως στην συμφιλίωση της Ελληνικής κοινωνίας, όμως αδρανοποιήθηκε τελείως το άρθρο 16 του Ελληνικού συντάγματος με την ακαδημαϊκή ελευθερία και μεγιστοποιήθηκε η πολιτική μισαλλοδοξία, η βαρβαρότητα, η τρομοκρατία, η εγκληματικότητα του μεσοπολέμου και του εμφυλίου πολέμου.
Αυτή η κακουργηματική μυστικοπάθεια στο δημόσιο βίο της Ελλάδος πρέπει να παταχθεί πάραυτα στο σύνολό της με δημοψήφισμα του Ελληνικού Λαού, για να αποκτήσει ταυτότητα η Ελληνική πολιτική, σύμφωνα με την συνταγματική εντολή του άρθρου 16.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube