ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΕΙΔΕΧΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Σ

Πολλά αναπάντητα ερωτήματα δημιουργούνται για τα ειδεχθή πολιτικά εγκλήματα στην Ελλάδα. Πως ; Πότε ; και γιατί ;
Πολλά και τα δεδομένα για το απυρόβλητο των ειδεχθή πολιτικών εγκλημάτων.
Πολλές απαντήσεις για τα ειδεχθή πολιτικά εγκλήματα βρίσκονται στην σκληρή Ελληνική πραγματικότητα.
Η διαπλοκή και η διαφθορά στον δημόσιο βίο μιας δημοκρατίας δεν είναι τυχαία ασήμαντα γεγονότα, αλλά είναι θανατηφόρα για την ίδια την δημοκρατία. Αντιμετωπίζονται μόνο με δημοψηφίσματα προς αναδόμηση λειτουργίας των αυτεξούσιων πλέον θεσμών με αυτεξούσια βάθρα, δομές και λειτουργίες .
Το πότε; το πώς; και το γιατί; Δημιουργήθηκε η σκληρή Ελληνική πραγματικότητα, οι απαντήσεις βρίσκονται στα συγκριτικά στοιχεία αληθείας της σκληρής Ελληνικής πραγματικότητας.
Περιληπτικά αναφέρουμε ότι παρακάμφθηκαν κατάφορα οι πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων και της Ελλάδος , ως προς τα βάθρα τις δομές και λειτουργίες της Ελληνικής πολιτείας.
Αυτό το απυρόβλητο για τα ειδεχθή κακουργήματα πολιτικής παραβατικότητας συνειδητά και επί σκοπό οργανώθηκε από το διεφθαρμένο πολιτική σύστημα της Ελλάδος, διότι συνειδητά και επί σκοπό εισήχθηκε και ψηφίστηκε στο Ελληνικό κοινοβούλιο το άρθρο 86 του συντάγματος της Ελλάδος περί πολιτικής ευθύνης, δηλαδή με άλλα λόγια να μη διώκονται οι επίορκοι πολιτικοί από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη, αλλά οι ίδιοι οι επίορκοι πολιτικοί να προστατεύονται από το Ελληνικό κοινοβούλιο με ότι σημαίνει αυτή η πολιτική συμπεριφορά.
Η Ελληνική επανάσταση του έτους 1821 από το Ελληνικό γένος, πραγματοποιήθηκε και ορθώθηκε διακηρύσσοντας την ελευθερία, εν μέσω του μαύρου μεσαίωνα και της μαύρης φεουδαρχίας.
Αντηχούν τα λόγια του στρατηγού Μακρυγιάννη : επί 450 χρόνια σκλαβιάς διατηρήσαμε το ύψιστο ανθρώπινο αγαθό την ελευθερία και δεν θα γίνουμε δούλοι μέσα στην ελευθερία μας.
Για να συμπληρώσουμε ως μετά-νεότεροι ‘Έλληνες μετά από διακόσια χρόνια από την Ελληνική επανάσταση 1821 : Δεν θα γίνουμε δούλοι μέσα στην πολιτική διαφθορά του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος.
Η εισαγωγή και ψήφιση συνειδητά και επί σκοπό από το Ελληνικό κοινοβούλιο το άρθρο 86 του συντάγματος των Ελλήνων, ως γεγονός κρινόμενο και αξιολογούμενο σύμφωνα με τις πολιτιστικές καταβολές των Ελλήνων και της Ελλάδος θεωρείται ως μέγιστο συλλογικό ειδεχθές κακούργημα του Ελληνικού κοινοβουλίου εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Σχόλιο : Στο ερώτημα αν είμαστε νόμιμοι ως προς την αντιμετώπιση της σκληρής Ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας, απαντάμε με τις πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων και με το σύνταγμα της Ελλάδος, ότι η προάσπιση των άρθρων του συντάγματος των Ελλήνων επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και το άρθρο 16 του συντάγματος των Ελλήνων, ακαδημαϊκή ελευθερία , ελευθερία σκέψης, ελευθερία έκφρασης και ελευθερία διδασκαλίας.
Ως προς τις αντιδράσεις μας για το άρθρο 86 του συντάγματος των Ελλήνων που ψηφίστηκε από τους βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου και όχι από τον Ελληνικό Λαό μετά από δημόσιο διάλογο, δικαιούμαστε και νομιμοποιούμαστε να εκφράζουμε ελεύθερα τις σκέψεις μας, ειδεχθή κακουργήματα εις βάρος της Ελληνικής πολιτείας.
Άλλωστε ουδέποτε η Ελληνική εξουσία ρώτησε τον Ελληνικό Λαό, μια φορά ρώτησε τον Ελληνικό Λαό στις 5-7-2015 με δημοψήφισμα και την εντολή του Ελληνικού Λαού την πήρανε πίσω ως μη πραγματοποιηθείσα, ασκώντας έντονη λογοκρισία, δημαγωγία και προπαγάνδα.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube