Πολιτικό Τέρας

Π

Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, όλες οι ανακοινώσεις μας ως πολιτικές επιλογές είναι μελετημένες με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.

Δεν είμεθα εναντίον κανενός αλλά προσπαθούμε και θα προσπαθούμε για επικράτηση μιας αρμονίας στους κόλπους της Ελληνικής κοινωνίας.

Μέχρι σήμερα αποδείχθηκε στην Ελλάδα ότι η μισαλλοδοξία του μεσοπολέμου και του Εμφυλίου πολέμου οδήγησαν στην απώλεια της υπόστασης της Ελλάδος, του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος και των πολιτικών κομμάτων του πολιτικού συστήματος.
Ο Ελληνικός Λαός με το εκλογικό σώμα της Ελλάδος καλείται πάντα σε εκλογές ελπίζοντας να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, αλλά πάντα από τις εκλογές αναδύεται ένα νέο καινούργιο πολιτικό αδιέξοδο, ένα νέο πολιτικό τέρας καταστροφής του Ελληνισμού και της Ελλάδος.
Για να κλίσει αυτός ο φαύλος εκλογικός πολιτικός κύκλος, απαιτείται ο Ελληνικός Λαός, το εκλογικό σώμα της Ελλάδος να πάψει να σκέπτεται και να επιλέγει το μισαλλόδοξο δεξιά – αριστερά του μεσοπολέμου και εμφυλίου πολέμου πολιτικά σύστημα της Ελλάδος, αλλά δεν είναι κακό να οραματίζεται και να συλλογιέται με όραμα την βιωσιμότητα, σε αντίθεη με την θνησιμότητα του κατάπτυστου, τρισάθλιου, διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος.
Γι να αρχίσει ο Ελληνικός Λαός και το εκλογικό σώμα της Ελλάδος να σκέπτεται και να συλλογιέται την δική του ασφάλεια, την ασφάλεια του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδος δεν χρειάζονται ατελέσφορες, αναποτελεσματικές πιστώσεις εκατομμυρίων, αλλά αρμονική, ορθολογική διαχείριση των φυσικών πόρων της Ελλάδος.
Αυτές οι ατελέσφορες, αναποτελεσματικές πιστώσεις εκατομμυρίων, δισεκατομμυρίων είναι για για τους ίδιους τους πολιτικούς, μαλώνουν τεχνηέντως στην βουλή για το ποιος άρπαξε τα περισσότερα.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος, ερευνήσαμε, μελετήσαμε κα δημοσιεύσαμε στο διαδίκτυο, ιστοσελίδα www.elziforest. gr και λογαριασμό στο YouTube Stefanos Zintzovas, δράσεις εκ του ασφαλούς αναδόμησης των Ελλήνων και της Ελλάδος, με την συμμετοχή του Ελληνικού Λαού με δημοψηφίσματα και όχι αυθαίρετα.
Συμμετέχοντας στα δημοψηφίσματα σημαίνει ότι ο κάθε ένας συμμετέχει στην αναδόμηση του ίδιου του εαυτού του, του Ελληνικού Λαού και τα Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube