ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο

Οικονομία της Ελλάδος πολύ βαριά λέξη και ο Υπουργός οικονομίας αποκαλούμενος ως τσάρος της οικονομίας.
Η οικονομία της Ελλάδος διδάσκεται στις πανεπιστημιακές σχολές ως πολιτική οικονομία και σε διάφορες μορφές οικονομίας. Όσο περισσότερο διδάσκεται η πολιτική οικονομία στην Ελλάδα τόσο περισσότερο αυξάνεται η φτώχια στην Ελλάδα και η μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό.
Κοντός ψαλμός αλληλούια το ερώτημα που αιωρείται είναι : Διδάσκεται στα πανεπιστήμια η οικονομική μέθοδος που εφαρμόζουν οι εξουσίες και οι πολιτικοί στην Ελλάδα για να κλέβουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα ; το ερώτημα το θέσαμε στους αλληθωρίζοντας, αόμματους και κωφάλαλους πολιτικούς της Ελλάδος.
Οι αόμματοι αλληθωρίζοντες και κωφάλαλοι πολιτικοί της Ελλάδος απάντησαν στο ερώτημα ως εξής : Είναι όλα νόμιμα και σταματήστε να ρωτάτε διότι θα αντιμετωπίσετε της φυλακής τα σίδερα. Συνεχίζοντας να ρωτάμε ως εξής: Νόμιμα μπορεί να είναι, αλλά δίκαια είναι ;
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Στου κωφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Αυτοί που δεν δέχονται την γενική παρακμή της Ελλάδος είναι το αποκαλούμενο παρακράτος της εξουσίας της Ελλάδος το οποίο στηρίζεται από όλους τους θεσμούς της Ελλάδος.
Από τους φυσικούς πόρους της Ελλάδος , πέφτει χοντρό κλέψιμο από τους πολιτικούς της Ελλάδος και τους θεσμούς της Ελλάδος. Απόδειξη ο αμύθητος μυστικός πλούτος των Ελλήνων πολιτικών και θεσμών της Ελλάδος στις τράπεζες του εξωτερικού.
Αυτοί οι μετά – νεώτεροι ακαδημαϊκοί καθηγητές της πάσης φύσεως Ελληνικής οικονομίας είναι στα πλαίσια της σκληρής Ελληνικής πραγματικότητας ; ή συνεχώς οραματίζονται για το μέλλον της Ελληνικής οικονομίας, χωρίς παρελθόν και το παρόν ;
Όλα τα πολιτικά οικονομικά σκάνδαλα στην Ελλάδα, όλες οι μυστικές καταθέσεις των Ελλήνων πολιτικών και των Λόμπι, όλα τα στραβά και ανάποδα περνούν απαρατήρητα από τους διδάσκοντες πολιτική οικονομία στα Ελληνικά πανεπιστήμια ; ή η δημόσια διαπλοκή και η δημόσια διαφθορά έχει διαφθείρει όλους τους θεσμούς της Ελλάδος, όλα τα βάθρα, όλες τις δομές και όλες τις λειτουργίες της Ελληνικής πολιτείας ;
Όσες μυστικοπαθείς εταιρίες και φορείς και αν δημιουργήσετε, όσο αυταρχισμό και αν ασκείτε εις βάρος του Ελληνικού Λαού, η βρωμιά, η ανηθικότητα, η διαφθορά και γενικά η απανθρωπιά σας προς τον Ελληνικό Λαό σας προδίδουν. Απόδειξη ή αποχή του εκλογικού σώματος της Ελλάδος 60% από τις εκλογικές διαδικασίες της Ελλάδος.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, αυτή η μυστικοπάθεια και τα παράγωγα της κάθε μυστικοπάθειας θα τεθούν εκτός Ελληνικών νόμων , ως έκτρωμα της δημοκρατίας, με σειρά δημοψηφισμάτων.
Τέρμα σε κάθε είδους αυθαιρεσία.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube