ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Π

…να σηματοδοτήσουμε
και να οριοθετήσουμε…
Νέο πολιτικό κόμμα
ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΡΑΤΟΣ
Το Έμψυχο Ελεύθερο …… και το ελεύθερο έμψυχο

Αναζητούμε και ευελπιστούμε στην έμψυχη ελεύθερη προσέγγιση στη νέα πολιτική παράταξη και στο νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, για να σηματοδοτήσουμε και να οριοθετήσουμε τις επιθυμίες και ανάγκες του Ελληνικού Λαού.
Θετικές και αρνητικές πολιτικές επιλογές στην Ελλάδα προσεγγίζονται ελεύθερα ή επιβάλλονται ; Στην Ελλάδα όλες οι πολιτικές επιλογές επιβάλλονται.
Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή από την μετά-ναζιστική Ε.Ε. των μετά- ναζιστικών Γερμανόφωνων Λαών της βόρειας Ευρώπης.
Οι μετά-νεότεροι έλληνες πολιτικοί ως Ευρωληγούρηδες , κατάντησαν ανδρείκελα των ξένων.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, δεν επιδιώκουμε την αλλαγή πολιτικής και πολιτικών προσώπων, αλλά και αλλαγή του τρισάθλιου, κατάπτυστου, διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και την επανίδρυση νέου πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας να επιλέγεται και να εκλέγεται από τον Ελληνικό Λαό για να αρχίσει η απελευθέρωση του Ελληνικού Λαού από το μετά-ναζιστικό κατεστημένο.
Εμείς ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, ασχολούμαστε με την Καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη, με τα πολιτικά αδιέξοδα του Έλληνα πολίτη, που ταλανίζουν την ίδια την υπόσταση της Ελλάδος και την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.
Αυτές οι έγγραφες δηλώσεις αποτελούν την πολιτική ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ για την νέα πολιτική παράταξη και το νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ . Μη ψάχνετε για αριστερούς – δεξιούς κ.τ.λ. προσδιορισμούς , είμαστε για όλους του Έλληνες με τα προβλήματά τους και για ολόκληρη την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube