ΚΟΡΟΝΟΪΌΣ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Κ

Στην Ελλάδα παρουσιάστηκε προ διετίας το φαινόμενο κορονοϊού.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, δεν είμαστε ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί, είμαστε Έλληνες, ερευνούμε, μελετούμε, σχεδιάζουμε σύμφωνα με τις βασικές αρχές και αξίες διαχείρισης, την αρχή αειζωίας, την αρχή της αειφορείας, των αρχών της βιωσιμότητας και των πολιτισμικών καταβολών των Ελλήνων, σε αντίθεση με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος ως ανδρείκελο, το οποίο προσπαθεί να επιβάλει στους Έλληνες ξένες επιλογές μυστικών κέντρων αποφάσεων, με αποτέλεσμα στην Ελλάδα να περισσεύουν τα Ελληνικά πολιτικά αδιέξοδα και οι γκρίζες ζώνες. Αυτή είναι και η βασική διαφορά με την διεφθαρμένη Ελληνική εξουσία.
Η παρουσία του φαινομένου κορονοϊού στην Ελλάδα αιφνιδίασε την Ελληνική κοινωνία σε βαθμό πανικού και όχι ενημέρωσης.
Μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, η αντιμετώπιση του φαινομένου κορονοϊού προκαλεί σωρεία αναπάντητων ερωτημάτων, πολιτικών αδιεξόδων.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος ‘’, δεν αποβλέπουμε σε στείρες αντιπαραθέσεις, δεν κατηγορούμε κανέναν, αλλά διερωτώμεθα και ερευνούμε με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος, μέσα από τις ανακοινώσεις της επιτροπής του φαινομένου κορονοϊού.
Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση της Ελληνικής κοινωνίας διευκρινίζοντας διαφορές και ομοιότητες του κορονοϊού με άλλα νοσήματα π.χ. φυματιώσεις κ.τ.λ., ή πανικοβάλατε τον Ελληνικό Λαό εκπέμποντας τρομοκρατία και πανικό ;
Ήδη κλείνουμε δύο χρόνια περίπου με τον κορονοϊό και από τις ανακοινώσεις αρμόδιας επιτροπής για τον κορονοϊό, αλλά και από τους πολιτικούς της Ελλάδος δεν φαίνεται καμία αποτελεσματική καταστολή του κορονοϊού. Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε :
Οι αλλοπρόσαλλες ανακοινώσεις της επιτροπής αντιμετώπισης του κορονοϊού, από κλειστές πόρτες, υποδηλώνουν, αφήνουν αιχμές περισσότερο για οικονομικό – βιολογικό πόλεμο και ελάχιστα περί πανδημίας.
Όλα αυτά τα πολιτικά αδιέξοδα με τον κορονοϊό αντιμετωπίζονται μόνο με τις βασικές αρχές και αξίες διαχείρισης, αειφορίας, αειφορίας, βιωσιμότητας κ.τ.λ.. Αν οι έλληνες διαχειριστές αντιμετώπισης του φαινομένου κορονοϊού δεν τις γνωρίζουν ας ρωτήσουν.
Με το άρθρο 86 του συντάγματος των Ελλήνων, το τρισάθλιο, κατάπτυστο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα μπορεί να νομιμοποιεί κάθε πολιτική παραβατικότητα, αλλά να εξαπατά τον Ελληνικό Λαό σε θέματα υγείας, δεν είναι θεωρείται και δεν είναι καθόλου δίκαια συμπεριφορά.
Όσο ισχύει το άρθρο 86 του συντάγματος των Ελλήνων, ο Ελληνικός Λαός φανερά δικαιούται να καταγγέλλει με όλες τις δυνατότητες το πολιτικό σύστημα ως διεφθαρμένο.
Μετά από εκλογές σε όλα τα επίπεδα, τοπική διοίκηση, κοινότητες , δήμοι , περιφερειακή διοίκηση εθνικές εκλογές, προεδρικές εκλογές ποιοι επιλέγονται και εκλέγονται ; οι Χαρισματικοί προς τον Ελληνικό Λαό ; ή οι ατάλαντοι πολιτικοί απατεώνες ;
Όλες οι συμπεριφορές του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος αντιμετώπισης του φαινομένου κορονοϊού συνάδουν με την επιδίωξη φτωχοποίησης των Ελλήνων και διαμελισμό της Ελλάδος.
Το πρόβλημα για τον Ελληνικό Λαό δεν είναι ο κορονοϊός, τα εμβόλια, οι εμβολιασμένοι, οι ανεμβολίαστοι και άλλα πολιτικά αδιέξοδα, αλλά το πρόβλημα είναι το ίδιο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος που λαμβάνει αποφάσεις κλεισμένων των θηρών αποβλέποντας στην επιβολή στον Ελληνικό Λαό ξέων εντολών ξένων μυστικών κέντρων αποφάσεων, φτωχοποιώντας τον Ελληνικό Λαό και τον διαμελισμό της Ελλάδος.
Σχόλιο : Αλλαγή σχεδιασμού αντιμετώπισης των προβλημάτων του κορονοϊού εκ του ασφαλούς με την αποκεντρωμένη τοπική αυτοδιοίκηση οικισμοί, κοινότητες, δήμοι.
Προτείνουμε την τοπική αυτοδιοίκηση ως προερχόμενη από τις πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων. Η διαχείριση των προβλημάτων του κορονοϊού να ανατεθούν στους φυσικούς φορείς από τα μυστικά ξένα κέντρα αποφάσεων, αμφιβόλων αρχών και αξιών, δηλαδή στους οικισμούς, στις κοινότητες, στους δήμους, πέρα από αυτούς ουδείς.
Η τοπική αυτοδιοίκηση και οι τοπικές υγειονομικές υπηρεσίες και μόνο έχουν τον λόγο, για μα αποκτήσει η αλήθεια περιεχόμενο. Μόνο έτσι θα περιορισθεί η μυστικοπάθεια και αυταρχισμός που βασιλεύει στον κορονοϊό της Ελλάδος.
Αν μας ρωτήσετε, αν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος εφαρμόσει την παραπάνω πρόταση αποκέντρωσης των προβλημάτων κορονοϊού, σας πληροφορούμε ότι κάθε προδοσία έχει και το ανάλογο αντίτιμο, οπότε αναμείνατε στο ακουστικό σας.
Γι’ αυτά που γίνονται στην Ελλάδα με τον κορονοϊό η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Ράβε ξήλωνε δουλειά να μη τελειώνει. Μήπως στο όνομα του κορονοϊού διαπράχθηκαν και ειδεχθή κακουργήματα ;.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube