Εξουσία – Διαπλοκή – πλουτοκρατία – Αρικρατία – διαφθορά.

Ε

Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, δεν είμαστε δημιούργημα της διαπλοκής της διαφθοράς, του τρισάθλιου, κατάπτυστου, διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος και δεν νομιμοποιούμε καμία διαπλοκή, καμία διαφθορά, κανένα κατεστημένο.
Από πού να αρχίσουμε ; Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Ηκότα γέννησε το αυγό ή το αυγό την κότα; Και το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
Ιστορικά στην νεώτερη Ελλάδα, η αυθαιρεσία και η διαφθορά αρχίζουν από την εποχή του Όθωνα και το παλάτι, όπως ομολογεί ο στρατηγός Μακρυγιάννης .
Ο Ελληνικός Λαός είναι αποδέκτης της φτωχοποίησης από την Ελληνική εξουσία της διαπλοκής , της πλουτοκρατίας , της αριστοκρατίας , της διαφθοράς.
Η εξουσία της Ελλάδος απύθμενη από κενοδοξία, ματαιοδοξία , έχει ρημάξει τον Ελληνικό Λαό και την Ελλάδα, πλήρη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.
Ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται σε μόνιμο οικονομικό αδιέξοδο.
Η Ελληνική εξουσία , η Ελληνική διαπλοκή, η Ελληνική πλουτοκρατία, η Ελληνική Αριστοκρατία και η διαφθορά αποτελούν οικονομικό σύνδρομο, είναι σύνολο οικονομικών μυστικιστικών συμπτωμάτων κοινωνικής υπόστασης ως πολυσύνθετο, πολύπλοκο και ανισότροπο πολυμερές σύμπλοκο εμβίων και αβίων όντων.
Η κρυψίνοια, η μυστικοπάθεια, η λογοκρισία, η δημαγωγία και η προπαγάνδα είναι τα βασικά στοιχεία του οικονομικού συνδρόμου.
Η έρευνα, μελέτη, καταγραφή και αξιολόγηση διαφόρων οικονομικών σκανδάλων στην Ελλάδα φαντάζει δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο γεγονός, αρκεί κάποιος να ιχνηλατήσει στις βάσεις, στις δομές και στις λειτουργίες του συνδρόμου της Ελληνικής οικονομίας, καταγράφοντας διαφόρους παραμέτρους, συσχετίζοντας μεταξύ των γεγονότων πρόσωπα και διαδικασίες.
Ο τρόπος έρευνας εντοπίζει όχι μόνο τα κεντρικά πρόσωπα αλλά και τις σκοπιμότητες προσώπων που εκτελούν εντολές.
Με τον τρόπο αυτό ερμηνεύονται οι συμπεριφορές της πρωθυπουργίας, του Ελληνικού κοινοβουλίου, της προεδρίας της Δημοκρατίας, της δικαιοσύνης , της δημοσιογραφίας, του συνδικαλισμού και άλλων θεσμών.
Οι διαδικασίες έρευνας – μελέτης – καταγραφής και αξιολόγησης οικονομικών συνδρόμων, δηλαδή οικονομικών σκανδάλων επιτυγχάνεται από γνώστες και έμπειρους ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν τις δομές και τις λειτουργίες μια εύνομης πολιτείας.
Σχόλιο : Όταν στην Ελλάδα δεν διδάσκεται η κλασική Ελληνική παιδεία, όταν δεν διδάσκονται οι πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων, είναι επόμενο αναπτυχθούν πλήρως η προδοσία και οι προδότες να περισσεύουν .
Δηλαδή για παράδειγμα, όταν δεν διδάσκονται τα ιδιωτικά και δημόσια του Αριστοτέλη, επίσης η γεωμετρική αναλογική κατανομή των φυσικών πόρων του Αριστοτέλη και μεταγενεστέρων πνευματικών Ελλήνων και όταν δεν διδάσκονται οι πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων ότι η δημόσια κτήση στην Ελλάδα ανήκει στο αίμα και στους αγωνιστές που απελευθέρωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες και δεν πωλείται ούτε αγοράζεται. Μήπως οι Ευρωληγούρηδες Έλληνες σκάβοντας τον λάκκο για την Ελλάδα και τους Έλληνες πέσουν οι ίδιοι μέσα. ;
Σχόλιο : Η δημοσιογραφία όπως διαμορφώθηκε στην Ελλάδα, ενώ θεωρεί ότι υπηρετεί το σύνολο της πολιτικής στην Ελλάδα, από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά στην Ελληνική κοινωνία, στην Ελληνική πραγματικότητα δεν ισχύει η καθολική δημοσιογραφία , διότι το ποσοστό 60% της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες αντί να ενημερώνεται δημοσιογραφικά μάλλον τρομοκρατείται, πανικοβάλλεται από το μέγεθος της λογοκρισίας, της δημαγωγίας και της προπαγάνδας.
Η Ελληνική δημοσιογραφία τοποθετήθηκε από μόνη της εκτός των πολιτισμικών καταβολών των Ελλήνων των Ελλήνων ως γενίτσαροι της κομματικής πολιτικής λογοκρισίας της Ελλάδος.
Κανένας δημόσιος δημοσιογραφικός διάλογος για την πολιτική τύχη αυτών που απέχουν 60% από τις εκλογικές διαδικασίες , παρά το γεγονός της ύπαρξης του άρθρου 16 του συντάγματος των Ελλήνων περί ακαδημαϊκής ελευθερίας, ελευθερίας σκέψης, ελευθερία έκφρασης, ελευθερία διδασκαλίας.
Το εκλογικό πολιτικό σύστημα της Ελλάδος βρίσκεται σε βαθιά κρίση σε μόνιμο αδιέξοδο, με όλες τις αρνητικές παρενέργειες εις βάρος του Ελληνικού Λαού και της ασφάλειας των Ελλήνων και της Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube