ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ε

Μυστικισμός – Κρυφά – Σκοταδισμός.
Για τον Ελληνικό Λαό οι κλεισμένες πόρτες της Εξουσίας, η μυστικότητα, η μυστικοπάθεια χαρακτηρίζονται ως σκοταδισμός.
Η Ελληνική εξουσία πάντα με κλειστές πόρτες αποφασίζει, στα κρυφά , μυστικά.
Το ερώτημα που δημιουργείται είναι ότι κρυφά και μυστικά δεν αναπτύσσεται η δημοκρατία , αλλά επικρατεί πλήρως ο σκοταδισμός και ο μετά – νεώτερος μεσαίωνας.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ ουδέποτε ενδώσαμε σε πολιτικές των κομμάτων χωρίς στοιχεία εφαρμογής.
Πολλοί μας θεωρούν ότι βρισκόμαστε έξω από την πολιτική των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος, αλλά εμείς ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ είμαστε πλήρως εντός της σκληρής πολιτικής πραγματικότητας.
Το σύνδρομο φαινόμενο φτωχοποίησης , μετανάστευσης του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος οφείλονται στις κλειστές πόρτες της Ελληνικής εξουσίας , στην κρυψίνοια, στην μυστικοπάθεια , στην λογοκρισία στην δημαγωγία και στην προπαγάνδα.
Η κρυψίνοια, οι κλειστές πόρτες, η μυστικοπάθεια έχουν αρχή εφαρμογής την μισαλλοδοξία του μεσοπολέμου και του εμφυλίου πολέμου.
Η Ελλάδα αποτελεί φορολογικό παράδεισο για μια μερίδα Ελλήνων, των πολιτικών και της Υπερέχουσας εξουσίας της Ελλάδος , και για τον Ελληνικό κατάντησε κάτεργο.
Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος ως υπαίτιο της παρακμής της Ελλάδος αντί να βρίσκεται στη φυλακή καταλαμβάνει την εξουσία με κάλπικους εκλογικούς νόμους συνεχίζοντας την καταστροφή.
Αδιάσειστη απόδειξη για την φτωχοποίηση, μετανάστευση του Ελληνικού Λαού, διαμελισμό της Ελλάδος και αντιθέτως τον αμύθητο πλουτισμό των πολιτικών και παραπολιτικών είναι οι μυστικές καταθέσεις σε τράπεζες , τα αμέτρητα οικονομικά σκάνδαλα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος ως υπαίτιο της Ελληνικής παρακμής .
Η καθιέρωση της μυστικοπάθειας σε τρόπο δημόσιας ζωής στην Ελλάδα μετέτρεψε τη κοινοβουλευτική δημοκρατία σε κοινοβουλευτική δικτατορία ενός μετά- -νεώτερου μεσαίωνα, της τρομοκρατίας, της εγκληματικότητας, της λογοκρισίας της δημαγωγίας, της προπαγάνδας και των παράγωγων αυτών.
Η Ελληνική εξουσία με το Ελληνικό κοινοβούλιο επιβάλλει αμείλικτα φόρους στον Ελληνικό Λαό, ουδέποτε όμως ασχολήθηκαν, ουδέποτε ενημέρωσαν τον Ελληνικό Λαό για το μαύρο χρήμα και τους φορολογικούς παραδείσους της Ελλάδος.
Πηγές αναπαραγωγής του μαύρου χρήματος είναι κυρίως το Ελληνικό δημόσιο, η Ελληνική εξουσία των κλεισμένων θυρών με την μεγίστη μυστικότητα , απλά εισπράττει φόρους και αποδίδει τους εισπραχθέντες φόρους μυστικά όπου γουστάρει πουλώντας μαγκιά όπως λέγουν στη γλώσσα του πεζοδρομίου, δηλαδή χωρίς το αδιάβλητο των διαδικασιών.
Επίσης αναπαράγουν μαύρο χρήμα το Ελληνικό χρηματιστήριο , τα καζίνα και ο τζόγος γενικά.
Το έτος 2000 Έλληνες πολιτικοί δημιούργησαν και νομοθετικό συνταγματικό προστάτη της δια φθοράς, το άρθρο 86 περί πολιτικής ευθύνης πολιτικών καταργώντας την έννοια της δικαιοσύνης για τους πολιτικούς, με αποτέλεσμα να επικρατήσει η λαίλαπα της αυθαίρετης αρπαχτής της δημόσιας κτήσης σε όλες τις διαστάσεις, παρά τις πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων και της εθνικής νομολογίας.
Το επίορκο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος δεν πρόκειται να δικαστεί από μόνο του. Η όλη προσπάθεια εκδίκασης και απόδοσης δικαίου και νομιμότητας της Ελληνικής πολιτείας έρχεται στο εκλογικό σώμα της Ελλάδος και κυρίως στο εκλογικό σώμα το οποίο τους αμφισβητεί, δηλαδή απέχουν από τις εκλογικές διαδικασίες 60% του συνόλου του εκλογικού σώματος, αρκεί αυτό το ποσοστό αποχής 60% να συσπειρωθεί και να δικτυωθούν σε σώμα.
Συχνά – πυκνά η Ελληνική λογοκρισία, δημαγωγία και προπαγάνδα δεν παραλείπουν να μας υπενθυμίζουν ότι : Οι λαγοί δεν γίνονται κοπάδι, δεν μας ενημερώνουν και αν οι λαγοί γίνουν κοπάδι τι δέον γενέσθαι ; Δηλαδή αν επικρατήσει στο εκλογικό σώμα της αποχής 60% ομοψυχία και κοινή ομολογία περί ανατροπής του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος τότε ας δώσει το ίδιο το εκλογικό σώμα την απάντηση.
Διαχέεται το ερώτημα και εσείς ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ τι θα κάνετε για το μαύρο χρήμα; Η απάντηση έρχεται μέσα από τις πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων. Παν μέτρο άριστον και εφαρμογή της βασικής αρχής της αειφορείας, διαπίστωση – σκέψη – δράση – ανάδραση, όπου ανάδραση είναι ο καθημερινός έλεγχος παντού και αυτά όλα με δημοψήφισμα του Ελληνικού Λαού.
Για την εφαρμογή όλων αυτών προς ανατροπή του σκοταδισμού και αναδόμηση των Ελλήνων και της Ελλάδος αναγκαία η συμμετοχή του εκλογικού σώματος της Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube