ΔΥΣΚΟΛΟ-ΕΥΚΟΛΟ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Δ

Ούτε εύκολο, ούτε δύσκολο, για όλα χρειάζεται προσπάθεια.
Το ποσοστά του εκλογικού σώματος της Ελλάδος 60% που απέχει έμψυχα, ελεύθερα, συνειδητά από τις εκλογικές διαδικασίες της Ελλάδος τους αποκαλούμε ήρωες , διότι δήλωσαν όχι άλλα οικονομικά μέτρα από την μετά- ναζιστική Ε.Ε.. Ο χαρακτηρισμός ήρωας αφορά τους απέχοντες από τις εκλογικές διαδικασίες .
Το υπόλοιπο μειοψηφικό εκλογικό ποσοστό 40% που μετέχει στις εκλογικές διαδικασίες της Ελλάδος αντί να προβληματιστεί για το μεγάλο ποσοστό αποχής 60% εξαπέλυσε ισχυρότατο λογοκρισίας, δημαγωγίας και προπαγάνδας.
Όποιος διαφωνεί από το σάπιο μισαλλόδοξο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος είναι κομμένος από την δημοσιογραφία, από εκδοτικούς οίκους, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης – εξαπάτησης.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, ερευνώντας – μελετώντας και αξιολογώντας αυτό το μεγάλο ποσοστό της αποχής, σε ατομικό επίπεδο, αλλά και σε συλλογική εξέλιξη, παρατηρούμε μια στασιμότητα μη παραπέρα εξέλιξης σε συλλογικό όργανο για συμμετοχή στις επόμενες εκλογές.
Για να βοηθήσουμε αυτό το μεγάλο ποσοστό του εκλογικού σώματος προς παραπέρα έμψυχη ελεύθερη εξέλιξη παραθέτουμε μερικά στοιχεία αξιολόγησης.
Από την έκτροπη εκλογική συμπεριφορά του τρισάθλιου, κατάπτυστου, διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της ευρωλιγούρικης Ελλάδος προκύπτει η έλλειψη εμπιστοσύνης, τεχνηέντως από το ίδιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, διαφθείροντας όλα τα βάθρα, όλες τις δομές και όλες τις λειτουργίες της Ελληνικής πολιτείας, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς υγιείς συλλογικές δραστηριότητες το μεγάλο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας, της αποχής 60%.
Η έρευνα, μελέτη και αξιολόγηση του φαινομένου της αποχής προσανατολίζεται σε κινητικότητα, δραστηριότητα σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
Στην αρχή σε ατομικό επίπεδο να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη σε προσωπικό επίπεδο, δηλαδή να πιστέψει έμψυχα, ελεύθερα στην δική του άποψη περί πολιτικής και αυτή να την εκφράζει δημόσια, χωρίς φόβο, καθιστάμενος αρχηγός του εαυτού του , αναζητώντας και άλλους απέχοντας από τις εκλογικές διαδικασίες ανταλλάσοντας απόψεις, αναδομώντας την συλλογική πολιτική εμπιστοσύνη.
Με τον τρόπο αυτό παρακάμπτοντας την μιζέρια της ιδιοτέλειας και της ακρίβειας , αρχίζει η ζύμωση όλων των απόψεων της αποχής.
Τίποτε δεν είναι εύκολο , τίποτε δεν είναι δύσκολο, για όλα χρειάζεται προσπάθεια.
Η πλούσια Ελλυηνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Συν Αθηνά και χείρα κίνει.
Οι συμπεριφορές και οι επιλογές στο χώρο της αποχής από τους απέχοντες, θα καθορίσουν και την πορεία εξέλιξης του εκλογικού σώματος του εκλογικού σώματος της αποχής και την αναδόμηση των Ελλήνων και της Ελλάδος.
Όπως αντιλαμβάνεσθε οι συμπεριφορές και οι επιλογές στο πολιτικό χώρο της αποχής θα πρέπει να έχουν τα χαρακτηριστικά χαρισματικότητας προς τον Ελληνικό Λαό.
Για την επεξεργασία και αξιολόγηση των επιλογών με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του Παρόντος στο χώρο της αποχής χρειάζεται χρόνος καρτερικότητα και υπομονή.
Σχόλιο : Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Αφεντικό δεν έχω, επιστάτες απέκτησα. Αγαπητοί μου άνθρωποι απέχοντες από τις εκλογικές διαδικασίες της Ελλάδος αν από μόνοι σας δεν συσπειρωθείτε και δεν δικτυωθείτε, το Ελληνικό κατεστημένο, ως παρακράτος, θα φυτέψει στο πολιτικό χώρο της αποχής επιστάτες οι οποίοι θα εκτελούν εντολές ξέων αφεντικών.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, δεν εκβιάζουμε κανέναν, πολύ περισσότερο τους απέχοντες από τις εκλογικές διαδικασίες της Ελλάδος, αλλά καταγράφουμε και παρουσιάζουμε την σκληρή πολιτική πραγματικότητα του τρισάθλιου, κατάπτυστου, διαφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube