ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ-ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.

Δ

Τι δυνατότητες και τι πιθανότητες έχουν τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδος στις επερχόμενες πολιτικές εκλογές ;
Ποιοι είναι κύριοι καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας ενός κόμματος στις επερχόμενες εκλογές ; Χωρίς περιστροφές, κακοί στραβοί παράγοντες είναι η προπαγάνδα, η δημαγωγία και η λογοκρισία.
Είναι λάθος ότι οι πολιτικοί στις εκλογές μόνοι τους, πίσω από αυτούς ακολουθεί στρατιά από παραπολιτικούς, παρακρατικούς, από το σύνολο της δημοσιογραφίας, τα περιβόητα παπαγαλάκια, ξενόφερτα γκάλοπ, όλα μαζί συμβάλουν στην προεκλογική βαρβαρότητα της λογοκρισίας, της δημαγωγίας και της προπαγάνδας.
Κατά τον προεκλογικό χρόνο το πολιτικό ρουσφέτι χωρίς αντίκρισμα έχει την τιμητική του.
Για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε την εκλογική πραγματικότητα με ελάχιστες ανακρίβειες, στροματώσαμε το εκλογικό σώμα της Ελλάδος και καταγράψαμε τα υποψήφια πολιτικά κόμματα και μορφώματα της Ελλάδος.
Το εκλογικό σώμα της Ελλάδος συγκροτείται από δύο μεγάλες κατηγορίες , από αυτούς που προσέρχονται στις κάλπες και ψηφίζουν το 40% του εκλογικού σώματος και σε αυτούς που απέχουν από τις εκλογικές διαδικασίες της Ελλάδος 60% .
Τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδος διακρίνονται σε δύο κατηγορίες, σε πολιτικά κόμματα που εισέρχονται στο Ελληνικό κοινοβούλιο και σε πολιτικά κόμματα και πολιτικά μορφώματα που μένουν εκτός του Ελληνικού Κοινοβουλίου .
Όλα τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδος μαζί με την προεδρεία της δημοκρατίας της Ελλάδος και όλους τους θεσμούς της Ελλάδος , όπως δικαιοσύνης, δημοσιογραφίας, συνδικαλισμού κ.τ.λ. συγκροτούν το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος.
Κοινό σημείο αναφοράς σε όλα τα πολιτικά κόμματα η μυστικοπάθεια ή καλύτερα προσεγγίζοντας περισσότερο την πραγματικότητα, όλα τα κόμματα ομολογούν όσα συμφέρει στο κάθε κόμμα χωριστά.
Όλα τα πολιτικά κόμματα ασκούνται με την μυστικοπάθεια και τις δυσμενείς παρενέργειες αυτής, καταστρατηγώντας κατάφορα το άρθρο 16 του συντάγματος των Ελλήνων έτους 1975, περί ακαδημαϊκής ελευθερίας, ελευθερίας σκέψης, ελευθερία έκφρασης , ελευθερία διδασκαλίας.
Με αυτές τις προϋποθέσεις της μυστικοπάθειας και της κρυψίνοιας των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος και του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος είναι εκ φύσεως αδύνατον να εφαρμόσει κάποιος μια κατά χώρο και χρόνο τάξη στην Ελλάδα, αυτό που λειτουργεί σήμερα είναι όσα πάρει ο άνεμος.
Για να ερευνήσουμε και να μελετήσουμε τις δυνατότητες και τις πιθανότητες των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος κατά τις επερχόμενες εκλογές εφαρμόζουμε τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων καλύπτονται από διάφορες χορηγίες κρατικές και μυστικοπαθείς εταιρίες και φορείς. Η διαχείριση των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων δεν είναι και η καλύτερη λόγω μυστικοπάθειας, κλισμένων των θηρών.
Οι προεκλογικές εξαγγελίες των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος χωρίς συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος προσομοιάζονται ως πολιτικές φιέστες, ως πολιτικά πανηγύρια και πολιτικές φούσκες, ως αυθαίρετες, χωρίς τις επιθυμίες και τις ανάγκες του Ελληνικού Λαού, αφού δεν ρωτήθηκε ποτέ ο Ελληνικός λαός.
Από πολιτικά στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας δεν προβλέπεται καμία θεσμική πρόταση διεξόδου, από το πολιτικό αδιέξοδο του τρισάθλιου, κατάπτυστου, διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος 40% του εκλογικού σώματος της Ελλάδος που προσέρχονται στις κάλπες.
Από τον πολιτικό χώρο της αποχής 60%, εκτός από παρούσα πρόταση ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ δεν φάνηκε στον πολιτικό ορίζοντα νέα πολιτική πρόταση που να αναφέρεται στα συσσωρευμένα πολιτικά αδιέξοδα των Ελλήνων και της Ελλάδος.
Σχόλιο : Το ερώτημα που πλανάται είναι τι δυνατότητες και τι πιθανότητες δημιουργούνται για το τρισάθλιο, κατάπτυστο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος; Η απάντηση δεν είναι εύκολη διότι επικρατεί πολιτική αστάθεια στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, αλλά και στο εκλογικό σώμα, στους ψηφίσαντες 40% ΚΑΙ στους απέχοντες 60 % .
Το μεγάλο πρόβλημα είναι η συσπείρωση και δικτύωση του εκλογικού σώματος της αποχής 60% σε κόμμα σηματοδότησης και οριοθέτησης των επιθυμιών και αναγκών του εκλογικού σώματος της αποχής για να αποκτήσει η δημοκρατία και η πολιτική στην Ελλάδα και τους Έλληνες περιεχόμενο ελπίδας και οράματος.
Σχετικά με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος δυνατότητες και πιθανότητες είναι πολύ ασταθείς όσο επικρατεί η πλήρης μυστικοπάθεια και αλλοπρόσαλλες πολιτικές συμπεριφορές του μαύρου χρήματος και των ρουσφετιών χωρίς αντίκρισμα, ανταγωνισμών χωρίς έλεγχο.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, προβάλλουμε ως φωνή βοώντος εν τη ερήμο, λόγο ισχυρής λογοκρισίας, δημαγωγίας, προπαγάνδας, από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, διάφορα πολιτικά μέτρα ως προτάσεις , με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος μέσω διαδικτύου και μόνο, ιστοσελίδα www.elziforest.gr και λογαριασμό YouTube stefanos Zintzovas συμβάλλοντας στην συσπείρωση και δικτύωση σε συλλογικό κόμμα της αποχής .

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube