ΑΠΟΡΘΗΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Α

Μυστικά των πολιτικών και στεγανά των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος.
Το ερώτημα που δημιουργείται είναι αν υπάχουν μυστικά στην πολιτική και στεγανά στα πολιτικά κόμματα.
Μέσα άσκησης και εφαρμογής των μυστικών και των στεγανών των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος είναι η αποτελεσματική λογοκρισία, η αποτελεσματική δημαγωγία και η αποτελεσματική προπαγάνδα.
Τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδος καταφεύγουν στα στεγανά κρυφά για να καλύψουν τα πολιτικά εγκλήματα εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Οι αποδείξεις περί μυστικότητας και στεγανών στην Ελληνική πολιτική , είναι μέρος της καθημερινότητας δημόσια του Ελληνικού Λαού.
Στις προεκλογικές περιόδους ξαφνικά σιωπούν όλοι οι έλληνες για την κρυψίνοια, τα στεγανά των πολιτικών κομμάτων, δηλαδή για τα πολιτικά αδιέξοδα της Ελλάδος.
Τα πολιτικά αδιέξοδα της Ελλάδος, είναι το αποτέλεσμα εφαρμογής της κρυψίνοιας, των στεγανών, της λογοκρισίας της δημαγωγίας και της προπαγάνδας, στο δημόσιο τομέα και τις δημόσιες λειτουργίας της εκάστοτε εξουσίας της Ελλάδος.
Κάθε φορά κατά τις εκλογικές διαδικασίες δεν ξεχωρίζουν, δεν εξοστρακίζουν, δεν αποβάλουν από το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος τους εκάστοτε επίορκους πολιτικούς, ατομικά, αλλά και συλλογικά, επικαλούμενοι το σύνταγμα της Ελλάδος και την εθνική νομολογία, δηλαδή όλοι μαζί κλέφτες και αστυνόμοι, αποτέλεσμα να επικρατούν οι πλέον ατάλαντοι απατεώνες ως επαγγελματίες πολιτικοί απατεώνες, αποτέλεσμα ο Ελληνικός Λαός να φτωχοποιείται, να ξενιτεύεται και η Ελλάδα να διαμελίζεται.
Ως νέα πολιτική παράταξη και νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, δεν αμφισβητούμε την ύπαρξη και λειτουργία αυτής της λαίλαπας της πολιτικής παραβατικότητας, σε όλες τις μορφές και διαστάσεις της Ελληνικής εξουσίας, κεντρική και τοπική αυτοδιοίκηση, διότι από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος θεωρείται δεδομένη η πολιτική παραβατικότητα. Άλλωστε ψήφησαν και το άρθρο 86 του συντάγματος των Ελλήνων, ακύρωσης κάθε έννοιας δικαίου για τους επίορκους της πολιτικής εξουσίας.
Την έρευνα, μελέτη και σχεδιασμό δεν τον κάνουμε τυχαία για τον εαυτό μας, αλλά για να αναδομήσουμε την δημοκρατία μας με τις βασικές αρχές και αξίες, της αειζωίας, της αειφορίας, της βιωσιμότητας, ενάντια της επιβληθείσης και επικρατούσης πολιτικής ζούγκλας της ελεύθερης αγοράς, του ελεύθερου ανεξέλεγκτου ανταγωνισμού, μυστικοπάθειας, που οδήγησαν στην φτωχοποίηση και μετανάστευση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.
Είναι πολιτικά ασυμβίβαστο το γεγονός, η μεν πολιτική εξουσία της Ελλάδος και η νομενκλατούρα αυτής, πολιτικοί, δικαστές, δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές, κ.τ.λ. αυταρχικά όργανα της δημόσιας διοίκησης, να πλουτίζουν, να θησαυρίζουν ανεξέλεγκτα και ο Ελληνικός λαός να μεταναστεύει, να φτωχοποιείται και η Ελλάδα να διαμελίζεται.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ δεν κάνουμε τον αγώνα αναδόμησης των Ελλήνων και της Ελλάδος για να πλουτίσουμε, αλλά για να υπηρετήσουμε την ευλογημένη ανθρώπινη δημοκρατία και τον Ελληνικό Λαό.
Σχόλιο : Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Στου κωφού την Πόρτα όσο θέλεις βρόντα . και ο κόσμος το έχει τύμπανο και εσύ το έχεις κρυφό καμάρι.
Συμπέρασμα : Τρισάθλιο, κατάπτυστο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος έχει κρυφό πλούτο, μαύρο χρήμα, προϊόν μαύρης συμπεριφοράς που δεν δικαιολογείται, αντίθετα ο Ελληνικός λαός γνωρίζει την ύπαρξη μαύρου χρήματος των μαύρων πολιτικών και τρομοκρατούμενος σιωπά επίσημα.
Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος ψήφισε ως συνταγματική εντολή το άρθρο 86 του συντάγματος της Ελλάδος, απαξιώνοντας την ανεξάρτητη Ελληνική δικαιοσύνη, να μη δικάζονται οι επίορκοι πολιτικοί για όποια παραβατικότητα από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει.
Αποτέλεσμα η φτωχοποίηση, η μετανάστευση του Ελληνικού Λαού και ο διαμελισμός της Ελλάδος.
Το Ελληνικό κοινοβούλιο κατάντησε πασαρέλα αποκάλυψης μαύρου χρήματος συναλλαγής εξαγοράς συνειδήσεων μεταγραφής βουλευτών, διαπληκτιζόμενοι μεταξύ τους, μη αντιδρώντας ουδείς να υπερασπισθεί το αδιάβλητο των διαδικασιών.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube