ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Π

ΝΔ.
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΕΛ. ΛΥΣΗ
ΚΚΕ – ΜΕΡΑ
– κ.τ.λ.

Πολιτικά μορφώματα

Όλα τα παραπάνω πολιτικά κόμματα ψηφίστηκαν από το 40% του εκλογικού σώματος της Ελλάδος.
Το υπόλοιπο ποσοστό του εκλογικού σώματος της Ελλάδος 60% απείχε συνειδητά από τις εκλογικές διαδικασίες της Ελλάδος.
Άποψη με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος, ουδέποτε στην μακρόχρονη ιστορία της Ελλάδος διαπράχθηκαν από τόσο μικρά πολιτικά κόμματα τόσο μεγάλα ειδεχθή κακουργήματα εσχάτης προδοσίας προς τον Ελληνικό Λαό, έναντι πινακίου φακής για τον αμύθητο πλουτισμό των πολιτικών ενώ αντίθετα επιδιώκουν την πλήρη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, μαχόμαστε έναντι αυτής της ολοκληρωτικής καταστροφής της Ελλάδος, του Ελληνικού Λαού και του Ελληνισμού, αναζητούμε την συμπαράταξη του Ελληνικού Λαού στον αγώνα αποκαταστάσεως της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Το τεράστιο μέγεθος επιβληθείσης στον Ελληνικό Λαό εσχάτης προδοσίας το περιγράφουμε και το καταγγέλλουμε στην ιστοσελίδα www.elziforest.gr ή εναλλακτικά στο elziforest@gmail.com και στο λογαριασμό YouTube Stefanos Zintzovas.
Σχόλιο: Ο Ελληνικός Λαός εξ αιτίας των συσσωρευμένων πολιτικών αδιεξόδων αντί να ενημερωθεί για τον κορονοϊό, υπέστη πανικό, από τον πανικοποιημένο πρωθυπουργό της Ελλάδος του πανικοποιημένου τρισάθλιου, κατάπτυστου, διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος.
Κάθε γεγονός έχει την σημασία του, άλλο πανδημία, άλλο βιολογικός πόλεμος που βιώνουμε, άλλο ενημέρωση επί αληθείας, άλλο προπαγάνδα, άλλο δημαγωγία, άλλο λογοκρισία, άλλο επιβάλλω, άλλο ελεύθερα εκτελώ.
Όταν ένα άνθρωπο τον στερείς την ελευθερία, απομονώνοντας σε περιορισμούς δεν είναι το καλύτερο, χάνει την ελπίδα και δεν εξυπηρετεί τίποτα ως κοινωνία λογικών ανθρώπων.
Αυτός που στερεί την ελπίδα, την ελευθερία από τρίτο σημαίνει ότι ο ίδιος βρίσκεται σε μόνιμο αδιέξοδο, υφιστάμενος πανικό, περιορισμένης πνευματικής αντίληψης.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube