ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Ο

Αν κάνουμε μια ιστορική αναδρομή ως προς τις συμπεριφορές της Ελληνικής εξουσίας προς τον Ελληνικό Λαό, από τον μεσοπόλεμο μέχρι σήμερα, αφού τις ερευνήσουμε, τις μελετήσουμε και τις στροματώσουμε στα χρόνια, θα παρατηρήσουμε με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος ότι η μισαλλοδοξία και βαρβαρότητα του μεσοπολέμου συνεχίζεται ταπεινώνοντας διαχρονικά τον Ελληνικό Λαό, εκπέμποντας προς τον Ελληνικό Λαό πανικό, μέχρι και στις μέρες του κοροϊού.
Η αποτυχία των πολιτικών στο γεγονός να είναι ως εξουσία χαρισματική προς τον Ελληνικό Λαό διαχρονικά από το μεσοπόλεμο και τον εμφύλιο πόλεμο είναι δεδομένη από συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Δεν μένει η ενεργοποίηση του Ελληνικού Λαού, η ενεργοποίηση του εκλογικού σώματος της Ελλάδος, να αποκαταστήσουν την Δημοκρατία στην Ελλάδα, αρχίζοντας από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Όλοι στον δρόμο για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας της Ελλάδος από τον Ελληνικό Λαό.
Κάτω η αξιότιμη και αξιόλογη Πρόεδρος της Δημοκρατίας, διότι εκλέχθηκε μειοψηφικά από το 40% του εκλογικού σώματος της Ελλάδος επομένως από το 40% του Ελληνικού Λαού ως αυθαίρετη.
Η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος της Ελλάδος απείχε από τις εκλογές διότι διαφωνούσε οριζόντια και κάθετα για την ασκηθείσα πολιτική του κατάπτυστου, τρισάθλιου, διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος, κατά λογική συνέχεια θεωρεί την Αξιότιμη, Αξιόλογη Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ελλάδος ως αναξιόπιστη αναποτελεσματική προς επίλυση των συσσωρευμένων πολιτικών αδιεξόδων τα οποία ταλαιπωρούν τον Ελληνικό Λαό που οδηγείται προς πλήρη φτωχοποίηση και διαμελισμό της Ελλάδος.
Όλοι οι έλληνες στο δρόμο για βάλλουμε τέρμα στο αυθαίρετο τερατούργημα της αναρμοδιότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube