ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ

Γ

Άρθρο 16 του συντάγματος των Ελλήνων περί Ακαδημαϊκής ελευθερίας, ελευθερίας σκέψης, ελευθερίας έκφρασης, ελευθερίας διδασκαλίας.
Γ Ι Α Π Ε Τ Α Μ Α
Η πλούσια Ελληνική παράδοση και οι πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων διαχρονικά διδάσκουν : Καλοί, άριστοι δάσκαλοι είναι αυτοί που κάνουν τα δύσκολα εύκολα.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ προσθέτουμε :
Αυτό το κατάπτυστο, τρισάθλιο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, δηλαδή η Προεδρεία της Ελληνικής Δημοκρατίας, η Ελληνική Πρωθυπουργία, η Βουλή των Ελλήνων και όλοι οι συν αυτών Ελληνικοί θεσμοί, αυξάνοντας τα πολιτικά αδιέξοδα για τον Ελληνικό Λαό, όπως την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος, είναι για Π Ε Τ Α Μ Α
Εξουσία – φόβος – Λαός.
Δέκα μήνες πέρασαν από την εμφάνιση του κορονοϊού στην Ελλάδα και τα επαναλαμβανόμενα ξενόφερτα λοκντάουν από την Ελληνική εξουσία καλά κρατεί.
Αναγγέλλει λοκντάουν με ελαφρά την συνείδηση, με λογοκρισία, με άκρως μυστικοπάθεια λήψης των αποφάσεων, χωρίς να ανακοινώνουν τους χώρους λήψης των δειγμάτων του κορονοϊού, το μέγεθος των δειγμάτων κορονοϊού, το μέγεθος του πληθυσμού που αναφέρονται τα δείγματα , τους συντελεστές συσχέτισης, τα μέγιστα και τα ελάχιστα, το εύρος διακύμανσης του δείγματος και τα ποσοστά ακρίβειας επί τοις % και το ποσοστό σφάλματος και ασφάλειας, δηλαδή αριθμό δειγμάτων επί του αριθμού του πληθυσμού που αναφέρονται τα δείγματα κ.τ.λ. διευκρινιστικά στοιχεία.
Τα αλλοπρόσαλλα μέτρα που ανακοινώνονται για το πρόβλημα του κορονοϊού στην Ελλάδα από την Ελληνική εξουσία στερούνται κάθε σοβαρότητας ως αυθαίρετα, λόγω αναξιοπιστίας των διαχειριστών του προβλήματος του κορονοϊού στην Ελλάδα, από το μεγάλο ποσοστό αποχής 60% κατά τις εκλογικές διαδικασίες εκλογής του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος, η αμφισβήτηση της φερόμενης ως αλήθεια, το μέγεθος της αυθαιρεσίας και η έλλειψη εμπιστοσύνης κτυπάνε κόκκινο.
Στην Ελλάδα κατά το παρελθόν λειτουργούσε μια κατά χώρο και χρόνο τάξη, στις μέρες μας χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα, με την εφαρμοσθείσα πολιτική μπαίστε λύκοι αλέστε και αλεστικά μη δίδετε.
Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το επικρατούν σήμερα στην Ελλάδα πολιτικό σύστημα έθεσε τον εαυτό του εκτός Ελληνικής Παράδοσης και πολιτισμικών καταβολών της Ελλάδος και δεν δικαιούται να ισχυρίζεται ότι είναι νόμιμο και δίκαιο για τον Ελληνικό Λαό, δηλαδή δεν είναι χαρισματικό προς τον Ελληνικό Λαό, αλλά προσομοιάζεται με τσίρκο ανθρωπόμορφων ζώων πλήρους αυθαιρεσίας.
Ο φόβος ως μέσο διαχείρισης Ελληνικού λαού
Φόβος – εξουσία – Λαός.
Ποιος φοβερίζει ποιόν ;
Ποιος είναι φοβισμένος και από ποιόν ; Από την κάθε εξουσία.
Φόβος, αυθαιρεσία, κινδυνολογία, τρομοκρατία με σκοπό – αποτέλεσμα την απομόνωση του Έλληνα πολίτη.
Ο φόβος αναπτύσσεται και καλλιεργείται όταν απουσιάζει η συλλογικότητα .
Η συλλογικότητα αναπτύσσεται παράλληλα με την ανάπτυξη της ακαδημαϊκότητας, δηλαδή με τις ακαδημαϊκές ελευθερίες, ελευθερία σκέψης, ελευθερία έκφρασης, ελευθερία διδασκαλίας, όπως η διδασκαλία των πολιτισμικών καταβολών της Ελλάδος και των Ελλήνων, γεγονός που αναβαθμίζει διαχρονικά τους μετανεότερους έλληνες, με το έμψυχο ελεύθερο και το ελεύθερο έμψυχο, απορρίπτοντας κάθε μισαλλοδοξία και τα παράγωγα αυτής εναντίον του Ελληνισμού, προδιαγράφοντας την παράλληλη ανάπτυξη του αυτοσεβασμού και όχι την μισαλλοδοξία του ελεύθερου ανταγωνισμού της ανεξέλεγκτης αγοράς όπου κάθε δυνατός εξοντώνει χωρίς όρια κάθε αδύναμο.
Αυτά που ερευνούμε, μελετούμε και διδάσκουμε δεν τα κάνουμε για τον εαυτό μας, αλλά κυρίως για το ποσοστό του εκλογικού σώματος της Ελλάδος 60% αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες, παρουσιάζοντας ως γεγονός το μέγεθος της εκτροπής του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος από κάθε έννοια δημοκρατίας, στην συνέχεια όμως αδρανοποιούμενο συλλογικά πολιτικά το ποσοστό της αποχής του εκλογικού σώματος, ίσως από φόβο ίσως από έντονη λογοκρισία, ίσως από τρομοκρατία ίσως κ.τ.λ., στάθηκε αδύνατο να συγκροτηθεί σε εκλογικό σώμα για να εκπροσωπηθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Στο ποσοστό αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, διδάσκουμε να εκφράσει το έμψυχο ελεύθερα και το ελεύθερο έψυχα συλλογικά προς κάθε συνάνθρωπό τους, με αυτοσεβασμό, δηλαδή με ακαδημαϊκή ελευθερία, η οποία είναι διατυπωμένη στο άρθρο 16 του συντάγματος των Ελλήνων, για να ξορκίσουν κάθε φόβο και κάθε αυθαιρεσία από κάθε εξουσία.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube