Αναξιόπιστοι – Αναποτελεσματικοί

Α

Το πρόβλημα με τον κορονοϊό για τον Ελληνικό Λαό, το οδηγούν σε αδιέξοδο για να επιβάλλουν την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης στον Ελληνικό Λαό.
Αναξιόπιστοι και αναποτελεσματικοί δεν είναι άλλοι από τους διαχρονικούς πολιτικούς οι οποίοι κατάντησαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό κουρελού.
Αναξιόπιστοι θεωρούνται από μεγάλο ποσοστό αποχής 60% του εκλογικού σώματος από τις εκλογικές διαδικασίες, δηλαδή 60% δεν σας εμπιστεύονται, εμείς γιατί να σας εμπιστευτούμε ;
Αναποτελεσματικοί είσθε διότι ένα χρόνο συμπλήρωσε το πρόβλημα νε τον κορονοϊό και συνεχώς ανεξέλεγκτα αυξάνεται και διογκώνονται τα προβλήματα στην Ελληνική Κοινωνία.
Δεν είναι μόνο οι Έλληνες πολιτικοί αναξιόπιστοι και αναποτελεσματικοί αλλά ενοχοποιείται και ο Ελληνικός Λαός που τους ψήφιζε και τους ψηφίζει.
Ως εξουσία θεωρείται και η δημοσιογραφία, ηλεκτρονική και έντυπος τύπος.
Δηλαδή συνυπάρχουν ο Ελληνικός Λαό που ψηφίζει τους πολιτικούς, οι οποίοι σχεδιάζουν και οργανώνουν την πολιτική στην Ελλάδα, ή άλλα σκέπτονται άλλα λέγουν άλλα κάνουν και η δημοσιογραφία, η οποία ενημερώνει τον Ελληνικό Λαό.
Με άλλα λόγια ο Ελληνικός Λαός είναι υποχείριο των πολιτικών και της δημοσιογραφίας.
Οι πολιτικοί είναι υποχείριο της δημοσιογραφίας ; ή δημοσιογραφία είναι υποχείριο των πολιτικών ; που βρίσκεται η δημοκρατία και πού βρίσκεται η δικτατορία ;
Μπορεί να απαντήσει κάποιος στα παραπάνω ερωτήματα από την δημοσιογραφία ; ή κάποιος από τους πολιτικούς ;
Συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος περί κυβέρνησης ή ακυβερνησίας της Ελλάδος, πάρα πολλά, όσα είναι τα αδιέξοδα που προκάλεσαν οι Έλληνες πολιτικοί στον Ελληνικό Λαό.
Ομολογία της εσχάτης προδοσίας.
Οι δηλώσεις και συμπεριφορές της Αξιότιμης; της Αξιόλογης; της Αξιόπιστης ; Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κατά την τελετή δοξολογίας για το νέο έτος 2021 , περί παγκοσμιοποίησης και αθεΐας, πρόδωσε την από χρόνια ύπουλη μυστική συμπεριφορά των Ελλήνων πολιτικών προς την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης, επιβεβαιώνοντας την εσχάτη προδοσία προς τον Ελληνικό Λαό, που επεξεργάζονταν από χρόνια το κατάπτυστο τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος.
Από χρόνια παρακάμπτοντας τις πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων και την εθνική νομολογία, ταυτόχρονα διαφθείροντας όλες τις δομές και λειτουργίες της Ελληνικής πολιτείας, δημαγωγώντας τον Ελληνικό Λαό οδήγησαν τους Έλληνες και την Ελλάδα σε πλήρες αδιέξοδο
Προέκυψαν μεθοδευμένα οι δηλώσεις της προέδρου της δημοκρατίας περί παγκοσμιοποίησης και αθεΐας, αφήνοντας άφωνους όλο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, με αποκάλυψη της μέχρι τώρα λογοκρισίας, δημαγωγίας, προπαγάνδας περί παγκοσμιοποίησης και διάλυσης του Ελληνισμού.
Πολλά μπορούμε να διατυπώσουμε και να γράψουμε για την παγκοσμιοποίηση, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό, διότι τα κρυφά ταλέντα της παγκοσμιοποίησης εντολές τρίτων εκτελούν ως ανδρείκελα, αλλά εμείς και ο Ελληνικός Λαός δεν πρέπει να τους ακολουθούμε απαθείς ξορκίζοντας απλά την επερχόμενη καταστροφή και μηδενισμό της Ελλάδος.
Καιρός είναι να λειτουργήσουμε συλλογικά και να αποκαταστήσουμε την δημοκρατία στον τόπο μας , στην Ελλάδα, με δημοψηφίσματα, αποκαθιστώντας την αλήθεια σε όλα τα συσσωρευμένα αδιέξοδα τα οποία σκοπίμως φόρτωσαν στην πλάτη του Ελληνικού Λαού για να επιβάλλουν την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης στον Ελληνικό Λαό
Το πρόβλημα με τον κορονοϊό για τον Ελληνικό λαό, το οδηγούν σε αδιέξοδο για να επιβάλλουν την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης στον Ελληνικό Λαό.
Επομένως επιβάλλεται όχι μόνο την απαλλαγή της Ελλάδος από την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης, αλλά και θωράκιση της Ελλάδος έναντι της παγκοσμιοποίησης.
Προτείνουμε δημοψηφίσματα για αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα ως ασφάλεια για το μέλλον να απαιτούνται δημοψηφίσματα για τυχόν αλλαγές των δημοψηφισμάτων .

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube