Ανακεφαλαίωση – Αξιολόγηση

Α

Κάνουμε μια ανακεφαλαίωση και αξιολόγηση όσων μέχρι τώρα ερευνήσαμε, μελετήσαμε, σχεδιάσαμε για μια βιώσιμη αναδόμηση εκ του ασφαλούς των Ελλήνων και της Ελλάδος.
Η εργασία μας είναι γραπτή και δημοσιευμένη στο διαδίκτυο.
Εργασθήκαμε με οδηγό την εφαρμογή των βασικών αρχών και αξιών διαχείρισης, αειζωία, αειφορία, βιωσιμότητα και τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του Παρόντος.
Τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος δεν τα εφαρμόζουμε μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για τα άλλα κόμματα και μορφώματα της Ελλάδος.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ό,τι σκεπτόμαστε, ό,τι εκφράζουμε, ό,τι διδάσκουμε το γράφουμε και όλα τα προτάσσουμε προς εφαρμογή στον Ελληνικό Λαό με δημοψηφίσματα για τα σημαντικά πολιτικά αδιέξοδα.
Ένα αναπάντητο βασικό ερώτημα : Τα υπόλοιπα πολιτικά και κομματικά μορφώματα, ενώ σκέπτονται και εκφράζουν διάφορα ετερόκλητα πολιτικά σενάρια δεν δεσμεύονται ως προς την εφαρμογή αυτών.
Η διαύγεια του εκλογικού σώματος και των πολιτικών της Ελλάδος.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Οι πολιτικοί στην Ελλάδα, άλλα σκέπτονται άλλα λέγουν και άλλα κάνουν, για του λόγου το αληθές, κάνουν ότι τους πούμε τα εγχώρια και ξένα λόμπι. Δηλαδή οι πολιτικοί της Ελλάδος είναι καθαρόαιμα ανδρείκελα των εγχωρίων και ξένων λόμπι.
Εδώ τίθεται πρόβλημα εμπιστοσύνης, δηλαδή πώς να εμπιστευτεί το εκλογικό σώμα της Ελλάδος τους πολιτικούς για το μέλλον των Ελλήνων και της Ελλάδος ;
Στην συνέχεια επικρατούν και λειτουργούν στο εκλογικό σώμα και στους πολιτικούς, είτε οι έχοντες τα ίδια συμφέροντα και τα ίδια ένστικτα με την πολιτική, είτε λειτουργούν με το ρουσφέτι τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, είτε λειτουργούν από φόβο μετά από άσκηση κινδυνολογίας ή τρομοκρατίας, είτε οι πολιτικοί αξιοποιούν τις διάφορες αδυναμίες του εκλογικού σώματος, γενικά λειτουργεί η έρπουσα κακομοιριά της κοινωνίας μας.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ προτάσσουμε τα δημοψηφίσματα με ομοψυχία του Ελληνικού Λαού και την εφαρμογή αυτών για όλα τα πολιτικά αδιέξοδα που δημιουργήθηκαν μέχρι τώρα.
Η ανάκληση του δημοψηφίσματος της 5-7-2015 63% όχι άλλα μέτρα από την Ε.Ε., αξιολογείται ως εθνική προδοσία. Η ασκούμενη λογοκρισία, δημαγωγία και προπαγάνδα του τρισάθλιου, κατάπτυστου, διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος, δηλαδή οι πολιτικοί προδότες του Ελληνικού Λαού, αξιολόγησε την εθνική προδοσία παραβίασης της Λαϊκής εντολής, ως επιτυχία, οι έλληνες όμως πτωχοποιήθηκαν πέρα από τα όρια αντοχής και η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα του διαμελισμού.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, αναζητώντας την ομοψυχία του εκλογικού σώματος και κυρίως του ποσοστού του εκλογικού σώματος το οποίο αμφισβήτησε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δια της αποχής 60% από τις εκλογικές διαδικασίες , δεν τάζουμε αφηρημένα λαγούς με πετραχήλια, αλλά να είσθε βέβαιοι στηρίζοντας την προσπάθεια του νέου πολιτικού κόμματος ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, οι όποιες αδυναμίες σας , θα αρχίσουν να γίνονται δυνατότητες, διότι θα σταματήσουμε την λεηλασία των φυσικών πόρων της Ελλάδος και την εν ψυχρό αρπαγή της δημόσιας κτήσης της Ελλάδος.
Η δύναμη της ανατροπής, της αλλαγής του κατάπτυστου, τρισάθλιου, διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος και αναδόμησης των Ελλήνων και της Ελλάδος βρίσκεται στην ομοψυχία του εκλογικού σώματος της Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube