ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ και της ΕΛΛΑΔΑΣ

Α

Ευχαριστούμε όλους που μας εμπιστεύεστε και μας παρακολουθείτε από το διαδίκτυο και που διαδίδετε την ιστοσελίδα και στους φίλους σας .
Η αναδόμηση των Ελλήνων πολιτών και της Ελλάδος άρχισε με την νέα πολιτική παράταξη και το νέο κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ και με τους συνεχώς αυξανόμενους πολίτες με το διαδίκτυο, διαβάζοντας την ιστοσελίδα www.elziforest.gr και ακούγοντας τον λογαριασμό YouTube stefanos Zintzovas.
Επίσης είναι και αυτοί οι οποίοι από φόβο δεν εκδηλώνονται δημόσια για να μη πέσουν στην δυσμένεια του κατάπτυστου, τρισάθλιου, διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος.
Στο ερώτημα, που στηριχθήκαμε και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε ; απαντάμε ότι στηριχθήκαμε στις πολιτισμικές καταβολές του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδος, στους καλούς ακαδημαϊκούς δασκάλους, στους εκλεκτούς συνομιλητές και στα συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Δημιουργήσαμε βάσεις δεδομένων, δηλαδή προσωπικό αρχείο δεδομένων, σημαντικών, αλλά και ασήμαντων γεγονότων μέσα στο χρόνο κρατώντας ίσες αποστάσεις από τα τεκταινόμενα.
Η γνώση και η εμπειρία καλλιεργήθηκε και αναπτύχθηκε κατά την ενασχόληση με την διαχείριση δασών και φυσικού περιβάλλοντος μαζί με τον άνθρωπο, μαζί με τον Ελληνικό Λαό σε βάθος χρόνου για τον Ελληνικό Λαό.
Επιγραμματικά δημοσιεύσαμε τον δεκάλογο της βιωσιμότητας με τον οποίο σηματοδοτούμε και οριοθετούμε τις αναγκαίες και ικανές ενέργειες προς αναδόμηση των Ελλήνων πολιτών και της Ελλάδος σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα, σε δέσμες δημοψηφισμάτων, για να προσέλθουν όλοι οι Έλληνες και να συμμετέχουν.
Από την ενασχόλησή μας με το πρόβλημα αναδόμησης των Ελλήνων και της Ελλάδος, προκύπτει, ότι οι Έλληνες, ο Ελληνικός Λαός μπορεί να αναδομηθεί από μόνος του χωρίς την Ε,Ε και τα παγκόσμια οικονομικά παράσιτα. Αυτή η άποψη πηγάζει, αναβλύζει από την έρευνα και μελέτη των πολιτισμικών καταβολών των Ελλήνων και της Ελλάδος.
Περιληπτικά αναφέρουμε τις διαδικασίες των αδιάσειστων δημοψηφισμάτων για την οριοθέτηση και σηματοδότηση του δρόμου της αναδόμησης των Ελλήνων και της Ελλάδος.
Αρχίσαμε την αναδόμηση των Ελλήνων και της Ελλάδος με τις από κοινού πολιτιστικές εκδηλώσεις των Λαών Ελλάδος και Ρωσίας για την εποχή του Βυζαντίου, διότι η ιστορία των Λαών δεν τέμνεται, όπως επιδιώκουν αυτοί που το επιδιώκουν για να επιβάλλον στους Έλληνες, στον Ελληνισμό και στην Ελλάδα την μισαλλοδοξία του μεσοπολέμου και του εμφυλίου πολέμου, επί πλέον ξεκινάμε με τις κοινές πολιτιστικές εκδηλώσεις των Λαών Ελλάδος και Ρωσίας για την εποχή του Βυζαντίου, διότι το Βυζάντιο ήταν κοιτίδα πολιτισμού στην εποχή του μεσαίωνα.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube