Χ Ρ Ο Ν Ι Α της Υ Π Ο Μ Ο Ν Η Σ

Χ

Δεν θα περάσουν ατουφέκιστοι . Παπαφλέσσας.
Να την χέσω τέτοια λεφτεριά όπου θα κάνω εσένα πασιά.
Μακρυγιάννης

Στα σημερινά πέτρινα χρόνια της Ελληνικής σκληρής πραγματικότητας και της υπομονής που ζει ο Ελληνικός Λαός, διότι η Ελληνική εξουσία και η νομενκλατούρα αυτής θησαυρίζει ανεξέλεγκτα, έρχονται στην μνήμη οι πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων όπως: Δεν θα περάσουν ατουφέκιστοι Παπαφλέσσας και του Μακρυγιάννη Να την χέσω τέτοια λεφτεριά όπου θα κάμω εσένα πασιά.
Έρχονται στην μνήμη μας αυτές οι φράσεις των ηρώων της Ελληνικής επανάστασης 1821, προσομοιάζοντας το τουφέκι της Ελληνικής επανάστασης 1821 απελευθέρωσης της Ελλάδος, με την σημερινή ψήφο του Ελληνικού Λαού και τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος παροτρύνοντας το Ελληνικό εκλογικό σώμα του δημοψηφίσματος της 5-7-2015, 63% όχι άλλα οικονομικά μέτρα εις βάρος του Ελληνικού Λαού και το εκλογικό σώμα της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες 60%, αφού ταμπουρωθεί πίσω από την βιωσιμότητα και τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας το παρελθόντος και του παρόντος, να τουφεκίζει και να γιουχαΐζει διαρκώς και ανελλιπώς το κατάπτυστο τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος σε κάθε εμφάνιση αυτού, για να μη γίνει ποτέ πασιάς εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος έχουν ως πυρομαχικά την αμφισβήτηση. Δεν αμφισβητούν μόνο το κατάπτυστο, τρισάθλιο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ως ανθρώπινα όντα που υποκλέπτει τους φυσικούς πόρους του Ελληνικού Λαού, αλλά αμφισβητούν ολόκληρο το οικονομικό φορολογικό σύστημα της Ελλάδος σε όλες τις κλίμακες και μορφές.
Αυτή η σύνθετη αμφισβήτηση , ανθρωπίνων όντων και πολιτικών πράξεων εφαρμογής διαχρονικά εις βάρος του Ελληνικού Λαού είναι η πολυδιάστατη ελπίδα ανατροπής του κατάπτυστου, τρισάθλιου διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος.
Ποτέ κανείς δεν αμφισβήτησε θεσμικά την οικονομική πολιτική, την φορολογική πολιτική του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος απολογιστικά με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος .
Το γεγονός μη αμφισβήτησης της οικονομικής και φορολογικής πολιτικής είναι το αδιάσειστο τεκμήριο για άσκηση έντονης δημαγωγίας από τις διαχρονικές Ελληνικές εξουσίες. Ακόμα και στα τελευταία χρόνια και σήμερα, ουδείς αμφισβητεί την φορολογική πολιτική της Ελλάδος απολογιστικά. Ουδείς αμφισβητεί, ουδείς καταγγέλλει την τεκμηριωμένη αυθαιρεσία την Ε.Ε..
Εμείς ως νέα πολιτική παράταξη δεν διεκδικούμε την πρωτιά αμφισβήτησης της Ε.Ε. , διότι ο Ελληνικός Λαός ήταν πάντα επιφυλακτικός έναντι των γερμανόφωνων λαών της βόρειας Ευρώπης. Ευελπιστούμε με ένα δημοψήφισμα εξόδου της Ε.Ε. από την Ελλάδα θα επιβεβαιώσει την αληθινή πραγματικότητα.
Αν ψαρέψουμε έστω και στα θολά της αμφισβήτησης θα πιάσουμε μόνο γαύρο και σαρδέλες ή αστακούς και χαβιάρια του κατάπτυστου τρισάθλιου διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος ;

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube