Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ

Α

Συνηθίζεται να συντάσσονται προϋπολογισμοί και απολογισμοί διαφόρων σκοπών.
Κατά το παρελθόν αναγκαστικά απαραίτητα πραγματοποιούνταν απολογισμοί έργων – εργασιών- προμηθειών στον δημόσιο τομέα και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα , περιφέρειες, δήμοι κοινότητες οικισμοί.
Όλα αυτά, προϋπολογισμοί, απολογισμοί προβλέπονταν στο Ελληνικό δημόσιο από μία αρχέγονη βασική αρχή : Διαπίστωση, σκέψη, δράση, ανάδραση. Δηλαδή με άλλα λόγια εντοπισμό μιας δραστηριότητας, μελέτη και προβλεπόμενη δαπάνη κατασκευής, προμήθειας, κατασκευή έργου – εργασιών και τέλος αυστηρός τεχνικός και οικονομικός έλεγχος.
Με αυτή την αρχέγονη αρχή ως μπούσουλα δημιουργήθηκε η Ελλάδα , η οποία καταστράφηκε τελείως από το κατάπτυστο, τρισάθλιο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος μετατρέποντας την αρχέγονη αρχή ως αρπαχτή και στρίβει δια του αρραβώνα με προστασία του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Το κατάπτυστο, τρισάθλιο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος κατέστρεψε την δημιουργηθείσα Ελλάδα χωρίς να ακυρώσει με νόμο την αρχέγονη αναπτυξιακή αρχή, διαπίστωση, σκέψη, δράση, ανάδραση, αλλά παρακάμπτοντας όλη την εθνική νομολογία και τις πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων, δημιουργώντας ισχυρό παρακράτος εξωθεσμικών ανεξέλεγκτων φορέων, Μ.Κ.Ο., αναπτυξιακών εταιριών, κ.τ.λ., με τις οδηγίες της αυθαίρετης Ε.Ε. και μιας στρατιάς ευρωληγούρηδων κανίβαλων, κατάντησαν την Ελλάδα να μη μπορεί να αντιμετωπίσει βασικά υπαρξιακά αδιέξοδα, σπρώχνοντας τον Ελληνικό Λαό σε πλήρη φτωχοποίηση και διαμελισμό της Ελλάδος, θησαυρίζοντας οι εξουσίες της Ελλάδος.
Αμύθητος Ελληνικός πλούτος των Ελληνικών φυσικών πόρων , μένοντας απροστάτευτος από τις διαχρονικές Ελληνικές εξουσίες διαχειρίζεται εκτός Ελληνικών συμφερόντων του Ελληνικού Λαού διότι οι εξουσίες και παραεξουσίες θησαυρίζουν.
Και όλα αυτά για να πλουτίσουν αμύθητα οι μετά- νεότεροι ευρωληγούρηδες Έλληνες κανίβαλοι.
Παραδείγματα δημόσιας διαπλοκής, σήψης, πρώτο πόσοι Ελληνικοί φόροι του Ελληνικού Λαού δηλαδή πόσοι φυσικοί πόροι του Ελληνικού Λαού διαχειρίζονται από την αυθαίρετη Ε.Ε. χωρίς να δίδει λογαριασμό απολογιστικά σε κανέναν, π.χ. πήρα τόσα; σας δίνουμε πόσα;
Δεύτερο παράδειγμα, εγχώρια παζάρια, ποτέ δεν έδωσαν λογαριασμό σε κανέναν η Ε.Ρ.Τ. και η τοπική αυτοδιοίκηση πόσα εισπράττουν εξαναγκαστικά ως ραδιοτηλεοπτικά τέλη και ως δημοτικά τέλη από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Το γεγονός που το Ελληνικό κοινοβούλιο κατάντησε να προστατεύει την δημόσια διαπλοκή και την δημόσια διαφθορά έναντι παραπομπής κάθε παραβατικότητας σε ανεξάρτητη, αυτεξούσια δικαιοσύνη , σηματοδοτεί ότι έχουν διαβρωθεί και διαφθαρεί όλα τα βάθρα, όλες οι δομές, και όλες οι λειτουργίες της Ελληνικής πολιτείας.
Το γεγονός να παραθέτουμε όλες τις διαπιστωμένες αυταρχικές συμπεριφορές των διεφθαρμένων συνειδήσεων των πολιτικών, τις οποίες ασκούν προς τον Ελληνικό Λαό μέσω του Ελληνικού κράτους, δεν λέει τίποτα και δεν εξυπηρετεί τίποτα, αν ως έμψυχος ελεύθερος Ελληνικός λαός δεν δικτυωθούμε και δεν συσπειρωθούμε προς ανατροπή του κατάπτυστου, τρισάθλιου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος, προσεγγίζοντας το μονόδρομο της δημοκρατίας των αδιάσειστων δημοψηφισμάτων , της έμψυχης ελευθερίας του Ελληνικού Λαού, της Ελληνικής επικυριαρχίας και της Ελληνικής δημόσιας κτήσης.
Η καθολικότητα της κοινωνικής και δημόσιας διαφθοράς κατέστησαν τα δημοψηφίσματα αδιάσειστα μοναδικά για την αναδόμηση της διαλυμένης Ελλάδος.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο κράτος’’ ξεκινώντας τον πολιτικό αγώνα ενάντια της δημόσιας διαφθοράς στην Ελλάδα, θεωρούμε το κατάπτυστο, τρισάθλιο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος τελειωμένο, αναζητώντας και την δική σας συμμετοχή της έμψυχης Ελευθερίας του Ελληνικού Λαού, της Ελληνικής Επικυριαρχίας και δημόσιας κτήσης, να το αποτελειώσετε, για να ανασάνουν ελεύθερα οι Έλληνες μακριά από κάθε αυταρχισμό και αυθαιρεσία.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube