ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Ψ

Τι γνωρίζει ο κάθε ψηφοφόρος για την πολιτική και τους πολιτικούς ;
Για να γνωρίζει ο κάθε ψηφοφόρος σε βάθος την πολιτική και τους πολιτικούς θα πρέπει να ερωτά με κατανόηση. Μήπως γνωρίζει όσα γνωρίζει το στενό κομματικό περιβάλλον ;
Αυτονόητο είναι ότι ο κάθε ψηφοφόρος να αναζητά την αλήθεια.
Γνωρίζει ο κάθε ψηφοφόρος τα πάντα για όλα τα κόμματα ή κάθε ψηφοφόρος γνωρίζει όσα τον διηγήθηκε το στενό πολιτικό κομματικό περιβάλλον ;
Είναι πρόβλημα γνώσης της πολιτικής, ή είναι πρόβλημα παιδείας του Ελληνικού Λαού ;
Είναι πρόβλημα επικοινωνίας του Ελληνικού Λαού ;
Όταν καταστρατηγείται από τους πολιτικούς το άρθρο 16 του Ελληνικού συντάγματος περί ακαδημαϊκής ελευθερίας , ελευθερία σκέψης ελευθερία έκφρασης , ελευθερία διδασκαλίας, είναι φυσικό ο Ελληνικός λαός να πάσχει από γνώση της πολιτικής αληθείας.
Οι πολιτικοί αντί να είναι κήρυκες του άρθρου 16του Ελληνικού συντάγματος, ασκούνται στην λογοκρισία, στην δημαγωγία, στην προπαγάνδα, ασκούνται πώς να ξεγελάσουν τον Ελληνικό λαό.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Ο λύκος στην αντάρα, καταχνιά χαίρεται. Και οι Έλληνες πολιτικοί στην αμάθεια του Λαού στηρίζονται και εφαρμόζουν με τον τρόπο τους λογοκρισία, δημαγωγία, προπαγάνδα κ.τ.λ.
Όταν τα μαζικά μέσα ενημέρωσης της Ελλάδος ελέγχονται από την εξουσία και μονόπλευρα από τα κόμματα, καταστρατηγείται κάθε έννοια πολιτικής αληθείας και δημοκρατίας, ο δε ψηφοφόρος καθίσταται έρμαιο των κομμάτων.
Όταν ο ψηφοφόρος δεν έχει αρκετές στοιχειώδεις γνώσεις να ξεχωρίζει το καλό από το κακό, την αλήθεια από το ψέμα , την δημοκρατία από την δημαγωγία καθίσταται έρμαιο των αδυναμιών του , των παθών του και θύμα των μη ακαδημαϊκών κομμάτων.
Όταν δεν διδάσκονται στο σύνολό τους οι πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων και του Ελληνισμού , είναι φυσικό να ανθίζουν στον τόπο μας η λογοκρισία, η δημαγωγία, η προπαγάνδα, ως καμουφλαρισμένο παρακράτος.
Εμείς ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, δεν μονοπωλούμε, δεν προπαγανδίζουμε την αλήθεια, αλλά διαρκώς αναζητούμε την αλήθεια με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος και είναι η βασική διαφορά μας με τα άλλα πολιτικά κόμματα και πολιτικά μορφώματα.
Να βάλουμε όλοι μας την μιζέρια στο αθόρυβο και να εμπιστευτούμε όλοι μας με σεβασμό, τον μονόδρομο της δημοκρατίας των δημοψηφισμάτων, με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος, αν πράγματι ενδιαφερόμαστε για την αναδόμηση των θεσμών, των δομών και λειτουργιών προς αναδόμηση της Ελληνικής πολιτείας προς το καλύτερο προς το ανώτερο .

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube