Ψ Α Χ Ν Ο Υ Μ Ε – Ε Ρ Ε Υ Ν Ο Υ Μ Ε – Σ Υ Γ Κ Ρ Ι Ν Ο Υ Μ Ε

Ψ

Ψάχνουμε : τι ; πως; Γιατί ;
Ψάχνουμε επειδή αμφισβητούμε . Αμφισβητούμε αν έχουμε ίχνος αρχέγονης δημοκρατίας στην Ελλάδα, στη χώρα και στο Λαό που γεννήθηκε η Δημοκρατία, προ Χριστού.
Ένα εύλογο ερώτημα – θέμα για όσους προβληματίζονται : Η δημοκρατία μέσα στο χρόνο από γεννήσεως αυτής και η σημερινή σκληρή Ελληνική πραγματικότητα .
Για να μην χαθούμε μέσα στον χρόνο , ψάχνουμε την δημοκρατία της μετά – νεότερης Ελλάδος από τον μεσοπόλεμο και μετά μέχρι σήμερα.
Δημοκρατία κράζει ο δεξιός, δημοκρατία φωνασκεί ο αριστερός, δημοκρατία λέγουν – εκφράζουν οι προύχοντες, δημοκρατία εκφράζουν οι φτωχοί και πάει τρέχοντας, φθόγγοι πηγαίνουν και έρχονται στον αέρα χωρίς νόημα, χωρίς περιεχόμενο.
Ψάχνουμε την δημοκρατία σε αυτούς που διαχειρίζονται πολλά δημόσια πράγματα και ψάχνουμε την δημοκρατία σε αυτούς που δεν έχουν τίποτα δημόσια πράγματα να διαχειριστούν.
Ψάχνουμε την δημοκρατία σε αυτούς που διαχειρίζονται και ελέγχουν πολλούς φυσικούς πόρους της Ελλάδος.
Η δημοκρατία εκφράζεται από τον Ελληνικό Λαό και στον Ελληνικό Λαό εφαρμόζεται η Πολιτική Ελληνική δημαγωγία από τους έλληνες πολιτικούς, από την νομενκλατούρα της Ελλάδος και ατομικά από κάθε Έλληνα πολίτη.
Γέμισε ο Ελληνικός τόπος από πολιτικά οράματα, χωρίς βάσεις δεδομένων, εφαρμογής στην σκληρή Ελληνική πραγματικότητα.
Ρωτήσαμε τους προύχοντες , τι δημοκρατία έχουμε στην Ελλάδα και πήραμε την απάντηση : Στην Ελλάδα έχουμε μια διευρυμένη δημοκρατία με επικυρίαρχο τον αφέντη.
Ρωτήσαμε τους πάσχοντες Έλληνες αν έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα και τι δημοκρατία έχουμε. Πήραμε την απάντηση : Η δημοκρατία σε εμάς τους πάσχοντες είναι άγνωστη μέχρι ανύπαρκτη , αντίθετα διαβιώνουμε μια άχρωμη σκληρή πραγματικότητα του Ελληνικού παρακράτους και του διαχρονικού Ελληνικού κατεστημένου.
Η δημοκρατία εκφράζεται από τους πολιτικούς αλλά κανένας πολιτικός δεν έγραψε και δεν ερμήνευσε γραπτώς με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος την πολιτική που εφήρμοσε και εφαρμόζει. Δεν είναι τυχαία γεγονότα.
Εμείς ως νέα πολιτική παράταξη και νέο πολιτικό κόμμα «»Βιώσιμο Κράτος’’, που γράψαμε και γράφουμε για την Ελληνική πολιτική και την Ελληνική δημοκρατία με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος, μας θεωρούν αιρετικούς και είμαστε αποκλεισμένοι από τα Μ.Μ.Ε. εκτός του διαδικτύου.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube