ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ : ΨΗΦΙΖΩ – ΑΠΕΧΩ

Σ

Συμμετέχω στις εκλογικές διαδικασίες ψηφίζοντας ως πολιτική πράξη.
Απέχω από τις εκλογικές διαδικασίες διαφωνώντας – απορρίπτοντας όλα ως πολιτική πράξη.
Συμμετέχω και ψηφίζω στις εκλογικές διαδικασίες με αντάλλαγμα κάποιο προσωπικό συμφέρον, ρουσφέτι.
Αναζητούν τα ρουσφέτια οι πολιτικοί ως προσωπικούς λόγους.
Προσεγγίζω την πολιτική και τον πολιτικό με το ρουσφέτι για προσωπικούς λόγους .
Επομένως για την Ελλάδα , για τους Έλληνες συλλογικά κανένας.
Το ρουσφέτι σώζει την Ελλάδα και τους Έλληνες ; ή καταρρακώνει κάθε έννοια δημοκρατίας.
Το ρουσφέτι εξυπηρετεί κατά προτεραιότητα την λογική της παράλογης πολιτικής καταστρέφοντας την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό.
Τα ρουσφέτια εξυπηρετούν τα σκοτεινά κέντρα αποφάσεων του Ελληνικού παρακράτους και του Ελληνικού κατεστημένου.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : ρουσφέτι έναντι πινακίου φακής.
Η Ελληνική λογοτεχνία διδάσκει διαχρονικά :Πολιτικός και ο ψεύτης ο κουμπάρος.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Η Μάνα προς τον υιό , κλέφτη τον ανεβάζουν κλέφτη τον κατεβάζουν, εσένα αυτός σε διόρισε, αυτόν θα ψηφίσεις.
Επάνω στο ρουσφέ4τι στην κουμπαριά και το προσωπικό συμφέρον στηρίζεται αυτό το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος που είναι εθνική εξαπάτηση, εθνική ατάλαντη απατεωνιά .
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, ως ερευνητές, ως μελετητές όλων των πτυχών της Ελληνικής κοινωνίας, για να ακούμε όσο το δυνατόν λιγότερες αρνητικές κριτικές, καθιερώσαμε ως αδιάσειστα θεμέλια, την έρευνα και μελέτη των συγκριτικών στοιχείων αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος, γεγονός το οποίο δεν αποδέχονται οι άλλες πολιτικές παρατάξεις και πολιτικά μορφώματα.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, κτίζουμε τις πολιτικές επιλογές , τις δομές και λειτουργίες του μέλλοντος της Ελλάδος, πάνω σε αδιάσειστα πολιτικά θεμέλια αρχών και αξιών, της αειζωίας της αειφορίας, της βιωσιμότητας , της κατά χώρο και χρόνο τάξη, την πανάρχαια αρχή, παν μέτρο άριστο κ.τ.λ..
Αυτές είναι οι θανάσιμες διαφορές με το τρισάθλιο κατάπτυστο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που σέρνεται πίσω από το παγκόσμιο και Ευρωπαϊκά κατεστημένα.
Για αυτές τις θανάσιμες διαφορές και πολλά άλλα κακώς κείμενα γεγονότα , αναζητούμε από τον Ελληνικό Λαό την εμπιστοσύνη του και την ψήφο του προς το ψηφοδέλτιο ‘’Βιώσιμο Κράτος ‘’, ως μονόδρομο προς την δημοκρατία των δημοψηφισμάτων και την συμμετοχή ως εφαρμογή στην διακυβέρνηση της Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube