ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ

Κ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ
ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΤΟΠΙΜΑΤΑ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ
ΑΕΤΟΝΥΧΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στον κατήφορο της Ελληνικής κοινοβουλευτικής συμπεριφοράς των βουλευτών, των πολιτικών καιρός είναι να μπει τέλος.
Βρίθει η μετά-νεότερη Ελληνική πολιτική ιστορία από πολιτικές απιστίες πολιτικών, βουλευτών και από την Ελληνική νομενκλατούρα.
Ουδείς από τους Ελληνικούς πολιτικούς και διοικητικούς θεσμούς δεν επιθυμεί να σηματοδοτήσει και να οριοθετήσει το πολιτικό αδίκημα της απιστίας των πολιτικών προς τον Ελληνικό Λαό. Ίσως διότι όλοι βολεύονται στο να κοροϊδεύουν, να εμπαίζουν κατάφορα τον Ελληνικό Λαό.
Στην πολιτική όπου φυσάει ο άνεμος , καιρός είναι να θέσουμε τέλος.
Τέλος στην αγοροπωλησία διεφθαρμένων πολιτικών συνειδήσεων εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Τέλος στην βουλευτική ασυλία και να γίνει αρχή να αξιολογούνται οι δικαστές από μόνοι τους με κοινό ψηφοδέλτιο την ανεξάρτητη – αυτεξούσια δικαιοσύνη, για να βάλουμε τέλος στην διαφθορά των θεσμών και της κοινωνίας..
Η πολιτική και η δικαιοσύνη είναι δημόσια αγαθά , διότι αφορά όλους τους Έλληνες, όλους τους βουλευτές όλα τα πολιτικά κόμματα και κάθε ένα χωριστά πολίτες, βουλευτές και κόμματα .
Οι αυθαίρετες πολιτικές μετακινήσεις βουλευτών εντός του κοινοβουλίου χωρίς συγκριτικά στοιχεία συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος, θεωρείται και είναι αδίκημα απιστίας προς τους πολίτες σε βαθμό κακουργήματος εσχάτης προδοσίας , διότι η ψήφος του Λαού είναι ιερή και το αδίκημα της απιστίας ξεπερνά τα όρια της εσχάτης προδοσίας έναντι της ιερότητας της ψήφου του Λαού.
Θα πρέπει να τεθεί τέλος στις πολιτικές λευκές επιταγές για την πολιτική , έλα και ας είσαι άσχετος με την πολιτική, αρκεί να έχεις αναγνωρισιμότητα, με όλα τα κουσούρια, αλλά να κατατίθεται ανάλογη υπεύθυνη δήλωση για να πιστοποιείται η ενοχή της απιστίας , ότι σε περίπτωση διαφωνίας όχι μόνο να παραιτείται από το κόμμα , αλλά να παραιτείται και από το Ελληνικό κοινοβούλιο.
Αυτές οι διεφθαρμένες πολιτικές συνειδήσεις, αυτές οι πολιτικές μαϊμούδες και φαινόμενα, παίζουν μπιλιάρδο στις πλάτες του Ελληνικού Λαού.
Οι αρχηγοί των κομμάτων θα πρέπει να αρχίσουν να προβληματιστούν και να λάβουν θεσμικά αν θέλουν να τους αποκαλεί ο Ελληνικός Λαός νόμιμους και τίμιους.
Το αδίκημα της πολιτικής απιστίας συνίσταται από τα ρουσφέτια, τις διαπλοκές, την αθέτηση υποσχέσεων και κάθε μυστική πολιτική συμφωνία.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση δια χρονικά διδάσκει : Οι πολιτικοί άλλα σκέπτονταιάλλα λέγουν και άλλα πράττουν.
Πρόσφατα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια χορός εκατομμυρίων συναλλαγών με μαύρο χρήμα και έχουν το θράσος να θεωρούμε τις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια τίμιες και δίκαιε . Εμείς ως απλοί πολίτες τους έχουμε καταδικάσει με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας ως ειδεχθές κακούργημα.
Όλα αυτά τα διδάσκουμε για να αποκτήσει η πολιτική και οι πολιτικοί περιεχόμενο αληθείας με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος και να ανασάνουν από το πολιτικό ψεύδος η Ελλάδα και οι έλληνες.
Ευχαριστούμε το θεό που οι πολικοί, μας αποκαλούν αιρετικούς και δεν είμαστε πολιτικοί ψεύτες και πολικοί απατεώνες του Ελληνικού Λαού.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube