Η ΜΕΤΑ το ΚΟΡΟΪΟ ΕΠΟΧΗ στην ΕΛΛΑΔΑ

Η

Η ΜΕΤΑ το ΚΟΡΟΪΟ ΕΠΟΧΗ στην ΕΛΛΑΔΑ
Την αιφνίδια έναρξη της εποχής του κοροϊού την επισημάναμε κατά την έναρξη της εποχής του κοροϊού.
Κατά πληροφορίες 11 εκατομμύρια ευρώ ξοδεύτηκαν στην Ελλάδα για διαφήμιση του κοροϊού. Ο κοροϊός είναι αληθής ή ψεύτικος ; Αν ήταν αληθής νομίζουμε ότι δεν χρειαζόταν διαφήμιση. Επομένως το ερώτημα διαμορφώνεται πόσο είναι αληθές ο κοροϊός ; ή πόσο είναι ψεύτικος ;
Η μετά τον κοροϊό εποχή επαληθεύει την ρήση ότι τα σπασμένα από μια πολιτική αποτυχία τα πληρώνει ό Ελληνικός Λαός, ενώ η εξουσία και η νομενκλατούρα θησαυρίζουν.
Τα ερώτημα του γεννιέται είναι ποιος θα προστατεύσει , ποιος θα σώσει τον Ελληνικό Λαό από αυτούς τους αποτυχημένους προστάτες ; Πάντα το ερώτημα αυτό μένει αναπάντητο .
Η απάντηση φαίνεται αναπάντητη, αλλά η απάντηση βρίσκεται μέσα στον ίδιο τον Ελληνικό Λαό,
Ως απάντηση είναι η αδυναμία του Ελληνικού Λαού να δημιουργήσει νέες κοινωνικές δομές και λειτουργίες πέρα από τις επικρατούσες εκφυλισμένες δομές και λειτουργίες της Ελληνικής πολιτείας.
Ο εκφυλισμός της Ελληνικής πολιτικής αδρανοποίησε όλες τις συλλογικές συμπεριφορές της Ελληνικής κοινωνίας, με αποτέλεσμα ο πολιτικός εκφυλισμός να καλπάζει αχαλίνωτος σε όλα τα πολιτικά επίπεδα της δημόσιας ζωής.
Επομένως αυτή η αδράνεια της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες, αν μετατραπεί σε ενέργεια, ενεργής συμμετοχής στην δημοκρατία, πέρα από την επικρατούσα εκφυλισμένη Ελληνική πολιτική, είναι η απάντηση στο αδιέξοδο της αποχής.
Δεν μένει παρά όσοι μας παρακολουθείτε από το διαδίκτυο να δραστηριοποιηθείτε δημόσια στην συσπείρωση και δικτύωση με τον απόηχο της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες και της βιώσιμης εξόδου από τα πολιτικά αδιέξοδα της εκφυλισμένης πολιτικής της Ελλάδος. Διαφορετικά με πολιτική αδράνεια από τα κοινά, το ποσοστό της αποχής φέρεται να λειτουργεί στην διαιώνιση της εκφυλιστικής πολιτικής.
Αντίθετα θα πρέπει να αισθάνονται ότι λειτουργούν με την προσωπική, ατομική αναβάθμιση και κατά επέκταση υπέρ της αναδόμησης της Ελλάδος και των Ελλήνων.
Με άλλα λόγια αναγκαία και ικανή προϋπόθεση είναι να μαθαίνουμε όλοι μας να λειτουργούμε θεσμικά με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρόντος και του παρελθόντος.
Χωρίς συσπείρωση και δικτύωση προς το ανώτερο, προς το καλύτερο εκ του ασφαλούς με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρόντος και του παρελθόντος κάθε προσωπική ελπίδα κάθε προσωπικός καημός πηγαίνουν στράφι, χάνονται.
Στις επερχόμενες εκλογές τα πολιτικά παπαγαλάκια θα μας τάζουν λαγούς με πετραχήλια όπως μας διδάσκει η πλούσια Ελληνική παράδοση, τα πάντα ακόμη και βιωσιμότητα, αλλά χωρίς συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρόντος και του παρελθόντος, διότι τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρόντος και του παρελθόντος είναι μονόδρομος για τα δημοψηφίσματα τα οποία αυτοί τα αποφεύγουν, όπως ο διάβολος το θυμίαμα.
Οι απέχοντες από τις εκλογικές διαδικασίες και οι ψηφίσαντες όχι στο δημοψήφισμα στις 5-7-2015, να επιλέξουν εκ του ασφαλούς το μονόδρομο των δημοψηφισμάτων και της βιωσιμότητας , με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Με τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας μπαίνει τέλος στην λογοκρισία, στην δημαγωγία και την προπαγάνδα.
Η δημοσιογραφία ως καθήκον να αποκτήσει άποψη με τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρόντος και του παρελθόντος και να σταματήσει να υπηρετεί την λογοκρισία , την δημαγωγία και την προπαγάνδα.
Με όλα αυτά και πάρα πολλά άλλα αναζητούμε την εμπιστοσύνη σας, την συμμετοχή σας και την ψήφο σας από κάθε Έλληνα πολίτη.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube