ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ε

ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Το νέο πολιτικό κόμμα και ο εκφυλισμός της Ελληνικής πολιτικής.
Η νέα πολιτική παράταξη και το νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, ασχολείται με την κίνηση και συμπεριφορά των θεσμών, με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Η εκφυλισμένη Ελληνική πολιτική ασχολείται μόνο με τις συμπεριφορές των θεσμών, σχολιάζοντας εξαντλητικά τα φαινόμενα της Ελληνικής πολιτικής χωρίς συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος , δηλαδή κουτσομπολιό μέχρι ξεκατίνιασμα.
Αποτέλεσμα η εκφυλισμένη Ελληνική πολιτική ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό της και όχι για τον Ελληνικό Λαό. Με την λογοκρισία, την δημαγωγία, την προπαγάνδα , κάθε προσπάθεια διόρθωσης του πολιτικού σχολιασμού,, κουτσομπολιού μέχρι ξεκατίνιασμα, εξανεμίζεται.
Αμέτρητα τηλεοπτικά πάνελ, πολιτικές συζητήσεις χωρίς εφαρμόσιμη οριστική πολιτική πρόταση προς το καλύτερο, προς το ανώτερο. Καθίσταται αδύνατη η υποβολή και εφαρμογή κάθε πρότασης διόρθωσης των λειτουργιών και των συμπεριφορών των θεσμών, ικανών και αναγκαίων προϋποθέσεων να ανακάμψουν τον πολιτική κατήφορο.
Το μόνο που επιτυγχάνουν με ασφαλή επιτυχία είναι να αυξάνουν τα πολιτικά αδιέξοδα της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού.
Αυτός ο τρόπος πολιτικής συμπεριφοράς θεωρείται και είναι ως μια καλά καμουφλαρισμένη πολιτική δικτατορία εγκλωβίζοντας τον Ελληνικό Λαό στις χάρτινες ανεφάρμοστες πολιτικές ιδεολογίες, δεξιάς αριστεράς , δεδομένου ότι ουδείς από τα πολιτικά πάνελ, τους πολιτικούς και την δημοσιογραφία εφαρμόζουν συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Με ελαστικές πολιτικές συνειδήσεις και πολιτικά ένστικτα χαρακτηρίζονται αυτοί και όσοι δεν δέχονται τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος για να διευκολύνονται στις πολιτικές αυθαιρεσίες, στις πολιτικές κωλοτούμπες ,
Η έκφυλη πολιτική κατάσταση της Ελλάδος προσομοιάζεται με πλήρως σημαδεμένη τράπουλα.
Πολιτικοί της Ελλάδος οι οποίοι είναι ανίκανοι να ερμηνεύσουν, να δώσουν νόημα , να σηματοδοτήσουν και να Οριοθετήσουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες του Ελληνικού Λαού με τον ηπιότερο χαρακτηρισμό θεωρούνται και είναι ατάλαντοι απατεώνες.
Επειδή αυτή η εκφυλισμένη Ελληνική πολιτική έχει δρόμο ακόμα μέχρι την πλήρη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και το διαμελισμό της Ελλάδας , για αυτούς του λόγους και πολλά άλλα προς το καλύτερο , αναζητούμε την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ και την ψήφο σας η οποία θα πιάσει τόπο.
Μοναδική Λύση για να βγει η Ελλάδα και ο Ελληνικός Λαός από τα συσσωρευμένα πολιτικά αδιέξοδα , είναι τα δημοψηφίσματα στα οποία ψηφίζει όλος ο Ελληνικός Λαός και όχι μόνο τα κάλπικα μειοψηφικά κόμματα των 17 % και 20%.
Με αυτά και τόσα άλλα σημαντικά πράγματα καλούμε σε συμμετοχή στα δημοψηφίσματα και αναζητούμε την ιερή ψήφο σας , η οποία προστατεύεται πλέον από τα αδιάσειστα Δημοψηφίσματα.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube