ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΒΑΡΒΑΡΌΤΗΤΑ – ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ε

Πάρα πολλές φορές αναφερθήκαμε στην κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας, της τρομοκρατίας και της βαρβαρότητας και παραβατικότητας. Τέσσερα κοινωνικά φαινόμενα για τα οποία οι διαχρονικές εξουσίες της Ελλάδος το παίζουν τυφλές και κουφές θεσμικά.
Εμείς όλα αυτά τα υποβαθμιστικά φαινόμενα της εγκληματικότητας της παραβατικότητας, της τρομοκρατίας και της βαρβαρότητας τα συνεξετάζουμε διότι αναφέρονται στην ανθρώπινη φύση.
Αν θεωρήσουμε ότι η εξουσία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη κυρίως με την δικαιοσύνη, την δημοσιογραφία κ.τ.λ. δημόσιες δομές και λειτουργίες , τα παραπάνω φαινόμενα εγκληματικότητας, τρομοκρατίας, βαρβαρότητας , παραβατικότητας , περιπλέκονται δυσανάλογα.
Τα φαινόμενα αυτά της ανθρώπινης φύσης , εγκληματικότητας, τρομοκρατίας, βαρβαρότητας, παραβατικότητας, υφίστανται από αρχαιοτάτων χρόνων διαφέρουν μόνο ως προς τον βαθμό έξαρσης και αντιμετωπίζονται θεσμικά , ρυθμίζοντας αρμονικά τις κοινωνικές δομές και λειτουργίες,
Στην Ελλάδα παρατηρείται έξαρση του φαινομένου της τρομοκρατίας από την μεταπολίτευση και μετά και επίσης κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας μετά τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, παράλληλα αυξήθηκε η βαρβαρότητα και η παραβατικότητα.
Ενώ είναι γνωστοί οι παράγοντες που συνετέλεσαν στην αύξηση της τρομοκρατίας, της εγκληματικότητας, της βαρβαρότητας και παραβατικότητας οι πολιτικές εξουσίες, η δικαιοσύνη, η δημοσιογραφία και ο συνδικαλισμός τηρούν σιγή ιχθύος.
Η εγκληματικότητα, η τρομοκρατία, η βαρβαρότητα, η παραβατικότητα λειτουργούν στην Ελλάδα ως γκέτα ξεπερνώντας τα όρια της λαίλαπας για τον Ελληνικό Λαό.
Σταμάτησε στην Ελλάδα η θεσμική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της τρομοκρατίας, της βαρβαρότητας , της παραβατικότητας .
Η απότομη αύξηση της εγκληματικότητας, της τρομοκρατίας, της βαρβαρότητας και παραβατικότητας οφείλεται στον εκφυλισμό των δημοσίων δομών και λειτουργιών της Ελληνικής πολιτείας. Όσο εκφυλίζονται οι δημόσιες δομές και οι λειτουργίες της Ελληνικής πολιτείας, εκφυλίζοντας και το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδος και τα σύνδρομα υποβάθμισης, διαφθοράς της Ελληνικής εξουσίας, τόσο περισσότερο αυξάνονται τα φαινόμενα εγκληματικότητας, τρομοκρατίας, βαρβαρότητας και παραβατικότητας.
Παρά τις έντονες επιθυμίες του Ελληνικού Λαού για ασφάλεια και προστασία του πολίτη, για θεσμική αντιμετώπιση των φαινομένων εγκληματικότητας, τρομοκρατίας, βαρβαρότητας, παραβατικότητας κ.τ.λ., η απάθεια των διαχρονικών εξουσιών αφήνουν να λειτουργούν ανεξέλεγκτα τα υποβαθμιστικά κοινωνικά φαινόμενα, διότι διαχρονικά υπέγραψαν μυστικές συμφωνίες με τα παγκόσμια κατεστημένα οικονομικά Λόμπι.
Για αυτούς τους λόγους και άλλα πολλά καθίσταται μονόδρομος η διενέργεια δημοψηφισμάτων για την αναδόμηση των δομών και λειτουργιών της Ελληνικής πολιτείας, χωρίς επιστροφή στην σημερινή εκφυλιστική πολιτική.
Ο μονόδρομος των δημοψηφισμάτων δεν είναι τυχαίος, αλλά προέκυψε μετά από πολιτική έρευνα, πολιτική μελέτη και ανθρωπιστικές πολιτικές επιλογές.
Για να λειτουργήσει ο μονόδρομος των δημοψηφισμάτων προς ανατροπή της επικρατούσης εκφυλιστικής πολιτικής της Ελλάδος καθίσταται αναγκαία και ικανή προϋπόθεση ισχυρή συσπείρωση και δικτύωση με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος, στο εκλογικό σώμα της αποχής 60% από τις εκλογικές διαδικασίες και του ποσοστού 63% του εκλογικού σώματος που ψήφισε όχι στο δημοψήφισμα στις 5-7-2015.
Δεν αναζητούμε πολλά ή δύσκολα πράγματα, αλλά ευχόμαστε να επικρατήσει ο Ελληνικός τρόπος σκέψης και διάκρισης του καλού από το κακό, έναντι κάθε πολιτικής αυθαιρεσίας.
Όταν μεθοδευμένα καμουφλάρονται οι παράγοντες που προκαλούν την εγκληματικότητα, την τρομοκρατία, την βαρβαρότητα, την παραβατικότητα, κάθε έννοια περί δημοκρατίας πάει περίπατο.
Όσοι ακολουθείτε την εκφυλιστική, μνημονιακή πολιτική δεν διαπράττετε ζημία στο μονόδρομο προς την δημοκρατία δια των δημοψηφισμάτων, αλλά συμβάλλετε στην εκφυλιστική πολιτική της φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube