Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Ι Σ Η Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Ω Ν Κ Ο Μ Μ Α Τ Ω Ν

Α

Με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών του Ελληνικού εκλογικού σώματος αξιολογούμε ακαδημαϊκά τα πολιτικά κόμματα και πολιτικά μορφώματα της Ελλάδος.
Κάνουμε την αξιολόγηση των πολιτικών κομμάτων και πολιτικών μορφωμάτων την στιγμή που αυτά αξιολογούνται καθημερινά από τηλεοπτικούς διαλόγους, ραδιόφωνα, εφημερίδες, δημοσιογράφους, παρουσιαστές κ.τ.λ. πολικά παπαγαλάκια, αλλά όμως κατά την γνώμη μας φυλάσσουν την πολιτική αλήθεια, την σκληρή Ελληνική πραγματικότητα για τον εαυτό τους .
Αξιολογούμε τα πολικά κόμματα από τα πεπραγμένα των κομμάτων εξουσίας. προς τον Ελληνικό Λαό.
Αυτήν την έρευνα – μελέτη και αξιολόγηση την κάνουμε για τον Ελληνικό Λαό και ειδικά για το εκλογικό σώμα που απείχε από τις εκλογικές διαδικασίες 60%.
Όλα τα πολιτικά κόμματα εξουσίας κατέληξαν στην φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος χωρίς να παραβλέπουμε το γεγονός εύκολου, χωρίς κόπο, βαθύ μαύρου πλούτου, αμύθητο πλούτο των πολιτικών.
Τα πολιτικά κόμματα τα διακρίνουμε σε κόμματα εξουσίας, κόμματα κυβερνήσεων και σε κόμματα αντιπολίτευσης. Υπάρχουν και κυβερνήσεις συνεργασίας μικρών κομμάτων, αλλά υπάρχουν και συνεργασίες προεκλογικές, δηλαδή πολυκομματικές κυβερνήσεις με κοινό σκοπό την διαπλοκή, την διαφθορά, την αρπαχτή , την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.
Κόμματα που συνεργάστηκαν για την επικράτηση του δικομματισμού στην Ελλάδα θεωρούνται ως υπόλογα με τη ειδεχθή κατηγορία της εσχάτης προδοσίας .
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Το δις εξαμαρτείν οκ ανδρός σοφού, δηλαδή η διάπραξη του ίδιου πολιτικού σφάλματος για δεύτερη φορά δεν χαρακτηρίζει συνετό πολιτικό άνθρωπο, αλλά πολιτικό ζώο.
Αξιολογώντας τα πολιτικά κόμματα , τα πολιτικά μορφώματα και πολιτικά σύνδρομα της πολιτικής σκηνής που συνέβαλλαν στην ανατροπή του δημοψηφίσματος στις 5-7-2015απορρίπτονται, αποκλείονται από κάθε πολιτική επιλογή.
Το εκλογικό ποσοστό του εκλογικού σώματος της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες συμπεριφέρθηκε σοφά, σωστά από ένστικτο, συνεχίζοντας την αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες.
Επειδή η λογοκρισία, η δημαγωγία, η προπαγάνδα και η παραβατικότητα του τρισάθλιου, κατάπτυστου, διεφθαρμένο πολιτικού συστήματος της Ελλάδος έχει μέλλον στην Ελλάδα, προτείνουμε ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ συγκριτικά αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος , την συσπείρωση και δικτύωση των ανθρώπων της αποχής, στο βιώσιμο μονόδρομο της δημοκρατίας με δημοψηφίσματα αδιάσειστα με ασφαλιστική δικλίδα τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος .
Οι άνθρωποι του ποσοστού της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες της Ελλάδος απέδειξαν ενστικτωδώς με την πράξη τους και την συμπεριφορά τους τον Ελληνικό έμψυχο και ελεύθερο τρόπο σκέψης , έκφρασης και διδασκαλίας όπως διδάσκει το άρθρο 16 του ισχύοντος Ελληνικού συντάγματος του έτους 1975, Ακαδημαϊκή ελευθερία , ελευθερία σκέψης, ελευθερία έκφρασης , ελευθερία διδασκαλίας.
Ευχόμαστε σε όσους μας παρακολουθούν μέσω του διαδικτύου να ενεργοποιηθούν ως προς την συσπείρωση και δικτύωση του κόμματος ‘’Βιώσιμο Κράτος’ προς εφαρμογή των δομών και λειτουργιών που προέρχονται από το 16 του ισχύοντος Ελληνικού συντάγματος του έτους 1975.
Περισσότερα στοιχεία αξιολόγησης των πολιτικών κομμάτων στην ιστοσελίδα www.elziforest.gr

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube