21η Μαρτίου 2020 – Παγκόσμια ημέρα Δασών – Περιβάλλοντος

2

21η Μαρτίου 2020
Παγκόσμια ημέρα Δασών – Περιβάλλοντος.
Τα Ελληνικά Δάση – το Ελληνικό Περιβάλλον μέσα από την Ελληνική Δημοσιογραφία, μέσα από την Ελληνική λογοτεχνία, μέσα από τις Ελληνικές πολιτισμικές μας καταβολές.
Όταν ασχολούμαστε με τα Ελληνικά δάση , το Ελληνικό περιβάλλον και την Ελληνική πολιτική δασών και περιβάλλοντος επιφανειακά, περιγραφικά, είναι όλα μέλι γάλα, όλα καλά όλα ωραία. Όταν όμως προσπαθούμε να προσεγγίσουμε προς έρευνα και μελέτη τα Ελληνικά δάση και το Ελληνικό περιβάλλον στα επίπεδα λειτουργίας των θεσμών, κινδυνεύουμε να χαρακτηρισθούμε αιρετικοί.
Μετά από δημοσιογραφική έρευνα, η Ελληνική λογοτεχνία και οι πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων βρίθουν από λογοτεχνικά κείμενα προστατευτικά για τα Ελληνικά δάση και το Ελληνικό ιστορικό περιβάλλον.
Όμως οι μετά – νεώτεροι έλληνες ως εθελόδουλοι καπελώθηκαν από την αυθαίρετη Ε.Ε. παραχωρώντας την επικυριαρχία της Ελληνικής πολιτείας στην αυθαίρετη Ε.Ε. διαπράττοντας ειδεχθή εγκλήματα εσχάτης προδοσίας εις βάρος της Ελληνικής πολιτείας από μερίδα Ελλήνων πολιτικών ονομαζόμενοι ευρωληγούρηδες.
Πως διεπράχθησαν τα κατά συρροή ειδεχθή εγκλήματα εσχάτης προδοσίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού ;
Με το πρόσχημα της αυθαίρετης Ε.Ε. ως πολιτισμένης, οι εθελόδουλοι ευρωληγούρηδες Έλληνες ως ανδρείκελα, παρακάμπτοντας τις δομές και τις λειτουργίες της Ελληνικής πολιτείας και τις πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων, έστησαν ένα πολύ καλά καμουφλαρισμένο παρακράτος του νεοφιλελευθερισμού, των μεταρρυθμίσεων, των εκσυγχρονισμών, της παραχώρησης της δημόσιας κτήσης εκτός δημοσίου συμφέροντος, των ιδιωτικοποιήσεων, των ανεξέλεγκτων Μ.Κ Ο., των ανεξέλεγκτων φορέων διαχείρισης Ελληνικών δημοσίων φυσικών πόρων, αναπτυξιακών ανεξέλεγκτων εταιριών, συλλογικά διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται με το πρόσχημα χρηματοδοτήσεων, επιδοτήσεων, ποσοστώσεων, αυθαίρετων της Ε.Ε. , αμύθητα χρηματικά ποσά των Ελληνικών φυσικών πόρων μη δίδοντας λογαριασμό σε κανέναν.
Αυτοί είναι οι ευρωληγούρηδες Έλληνες που είναι ευρωληγούρηδες, λόγω καταγωγής και σύμπτωσης.
Ένα περιβάλλον θεωρείται προστατευόμενο από αυθαίρετες επεμβάσεις του ανθρώπου, όταν το σύνταγμα του αντίστοιχου περιβάλλοντος είναι προστατευτικό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Δεν αρκεί μόνο συνταγματική προστατευτική επιταγή για το περιβάλλον και τον άνθρωπο, αλλά στην εποχή της παγκοσμιοποίησης , είναι αν και οι μυστικές αυθαίρετες συμφωνίες είναι προστατευτικές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Ποτέ δεν ρώτησαν και δεν ενημέρωσαν τον Ελληνικό Λαό για τις μυστικές συμφωνίες , ή μάλλον ακριβέστερα μία φορά ρώτησαν τον Ελληνικό Λαό με το δημοψήφισμα στις 5-7-2015 και τα πήραν πίσω επιβαρυνόμενοι στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
Δυστυχώς ο ελεύθερος ανταγωνισμός της αυθαιρεσίας των μετά – νεώτερων Ελλήνων υποβάθμισε και υποβαθμίζει το Ελληνικό περιβάλλον φτωχοποιώντας τον Ελληνικό Λαό, επιδιώκοντας τον διαμελισμό της Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube