ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Ν

ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΡΑΤΟΣ
Στέφανος Ζιντζόβας
Δασολόγος Διαχειριστής περιβάλλοντος

Ψ Η Φ Ο Δ ΕΛΤΙΟ Προστατευόμενο με τα Δημοψηφίσματα
Α Π Ο Χ Η
1. Στέφανος Ζιντζόβας του Ηλία
2. …………………..;
3. …………………….;
4. …….;
5. …….;
Καιρός είναι να τολμήσουμε για να μη ψευτοζούμε .
Καιρός είναι δώσουμε νόημα στην αποχή.
Καιρός είναι να περισώσουμε την αποχή ως πολιτική πράξη με κάθε ομολογία κάθε Έλληνα πολίτη ψηφοφόρου που δεν ψήφισε κατά τις εκλογικές διαδικασίες.
Θεωρείται άδικο να επικρατήσει ο άκρατος ατομισμός, τον οποίο μας επέβαλλαν , έναντι της συλλογικής έκφρασης και συμμετοχής στη δημοκρατία , ως πεμπτουσία της δημοκρατίας.
Η πραγματική καταδίκη του κατάπτυστου τρισάθλιου διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος είναι η καθολική συμμετοχή του ποσοστού της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες, με το ψηφοδέλτιο με έμβλημα και περιεχόμενο την αποχή για να εκπροσωπηθεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
Κάθε ένας από τους απέχοντες από τις εκλογικές διαδικασίες βιώνει τα πάθη του, τις αδυναμίες του, την φτώχια του , καιρός είναι να εκφρασθούν δημόσια συμμετέχοντας στην πεμπτουσία της δημοκρατίας μας που είναι οι εκλογές.
Το ψηφοδέλτιο με έμβλημα την αποχή καλύπτει όλο το φάσμα της πολιτικής και θεωρείται η συμμετοχή αυτή ως πολιτικό χρέος κάθε πολίτη.
Το ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες εκλογές με έμβλημα την αποχή προστατεύεται από τα δημοψηφίσματα, τόσο αυτό το ψηφοδέλτιο, όσο και οι συμμετέχοντες στις εκλογικές διαδικασίες με αυτό.
Όσα και να γράψουμε, ή να διδάξουμε για τα Δημοψηφίσματα δεν είναι λίγα ή πολλά, αλλά είναι σημαντικά. Με δημοψηφίσματα και μόνο αποκαθίσταται η απολεσθείσα εθνική κυριαρχία την οποία απεμπόλησε το κατάπτυστο τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Ένα δημοψήφισμα πραγματοποίησαν και το ακύρωσαν ως ανύπαρκτο. Τόση δουλοπρέπεια προς τους ξένους, δούλοι μέσα στην ελευθερία μας. Εμείς είμαστε ελεύθεροι διότι δεν συμφωνήσαμε τίποτα.
Με τα δημοψηφίσματα και μόνο αποκαθίσταται η αυτεξούσια ακαδημαϊκή ελευθερία και συμπεριφορά των θεσμών της Ελληνικής πολιτείας.
Με δημοψηφίσματα αποκαθιστούμε την δημοκρατία στην Ελληνική πολιτεία από την επικρατούσα γενική παθογένεια εις βάρος του Ελληνικού Λαού, διότι η κάθε εξουσία θησαυρίζει.
Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους αναζητούμε την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, για να μειώσουμε το κατάπτυστο τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτική σύστημα της Ελλάδος που λειτουργεί ως παρακράτος φτωχοποίησης των Ελλήνων και διαμελισμό της Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube