ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Σ

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
Ο πρόεδρος της δημοκρατίας να εκλέγεται από τον Λαό.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας επιλέγεται και διορίζεται από τον εκάστοτε πρωθυπουργό. Η βουλή των Ελλήνων απλά τον εγκρίνει.
Εμείς ερευνούμε, αξιολογούμε τις σχέσεις μεταξύ των θεσμών και τις σχέσεις των θεσμών με τα διάφορα Λόμπι.
Ως πλεονεκτήματα της λειτουργίας των Ελληνικών θεσμών επί σειρά ετών, η παθογένεια της Ελληνικής προεδρίας της δημοκρατίας. Αν αυτό θεωρείται πλεονέκτημα, τότε που οφείλεται η αποτυχία της Ελληνικής πολιτικής ;
Από την πλευρά της ενισχυμένης πρωθυπουργίας ο οποίος κινεί τα νήματα ως μονάχος – μονάχος άρχοντας αυτόματα αναπτύσσονται εγωκεντρικές τάσεις αυταρχισμού, από συνήθεια, ως δικτάτορας.
Αμέσως γεννάται το ερώτημα ποιο είναι το λεπτό σημείο, το ευαίσθητο σημείο που παραβιάσθηκε κατάφορα από τους θεσμούς ; Είναι η συνταγματική επιταγή, το άρθρο 16 του Ελληνικού συντάγματος περί Ακαδημαϊκής Ελευθερίας, ελευθερίας σκέψης, ελευθερίας έκφρασης, ελευθερίας διδασκαλίας.
Αναμένεται μια φυσική προάσπιση της ακαδημαϊκής ελευθερίας από την Ελληνική δημοσιογραφία, η οποία στο σύνολό της ως θεσμός αμφισβητείται ως προς την λειτουργία. Δυστυχώς με το μέγεθος του κέρδους η αμφισβήτηση προς την δημοσιογραφία από την Ελληνική κοινωνία αυξήθηκε.
Η δημοσιογραφία συνίσταται από μια στρατιά δημοσιογράφων από τους εκδοτικούς οίκους των εφημερίδων, περιοδικών, από τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, από το διαδίκτυο και τα μέσα επικοινωνίας, τηλέφωνα κ.τ.λ..
Θα περίμενε κάποιος από το σύνολο της δημοσιογραφίας να εκφράζεται η αλήθεια. Δυστυχώς όμως η σκληρή Ελληνική πραγματικότητα δεν ταλαιπωρείται από την δημοσιογραφία της αληθείας, αλλά από την Δημοσιογραφία της δημαγωγίας, της προπαγάνδας, της λογοκρισίας και του ψεύδους.
Το σύνταγμα της Ελλάδος δεν είναι μονόπλευρο για τον Ελληνικό Λαό μόνο, αλλά και για την εξουσία, και για τους θεσμούς και για τα Λόμπι, με την ίδια ευθύνη, σοβαρότητα και αξία.
Αποσιωπώντας άπαντες οι θεσμοί την συνταγματική υπόσταση του άρθρου 16 του συντάγματος περί ακαδημαϊκής ελευθερίας, εκμηδένισαν όλες τις ευεργετικές καταλυτικές επιδράσεις της δημοκρατίας, μεγιστοποιώντας τους ομφάλιους λώρους των θεσμών, διορίζοντας ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί αποθεώνουν την διαπλοκή και την διαφθορά, φτωχοποιόντας τον Ελληνικό Λαό και διαμελίζοντας την Ελλάδα.
Θεωρώντας αυτά ως σημαντικά γεγονότα επισημαίνουμε με SOS την επιλογή και εκλογή του προέδρου της Ελληνικής δημοκρατίας από τον Ελληνικό Λαό.
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της καίριας αλλαγής λειτουργίας των Ελληνικών θεσμών προς το καλύτερο ; Θα σταματήσουν να λειτουργούν οι ομφάλιοι λώροι μεταξύ των θεσμών, αφού κάθε θεσμός ως αυτεξούσιος πλέον, κάθε θεσμός θα αποκτήσει την ακαδημαϊκή του ελευθερία σκέψης έκφρασης και διδασκαλίας.
Μια γενική απογραφή πραγμάτων και ανθρώπων είναι η καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσει η αναδόμηση του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδος. Πάγωμα των σχέσεων της Ελλάδος με την Ε.Ε. και τα παράγωγα αυτής, μέχρι της ολοκληρώσεως της γενική απογραφής και αξιολόγησης αυτής. Λέμε και γράφουμε για την αναδόμηση του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδος διότι οι εξουσίες της Ελλάδος, οι παρατρεχάμενοι και τα Λόμπι θησαύριζαν και θησαυρίζουν διαπλεκόμενοι και διεφθαρμένοι.
Οι πολιτισμένοι πολιτικοί μας της συνειδητοποιημένης έκφρασης της άγνοιας περί δημοκρατίας με τις ιδιωτικοποιήσεις και αποκρατικοποιήσεις της δημόσιας κτήσης οδήγησαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό από την ανάπτυξη που επαγγέλλονταν, στον μεσαίωνα, στην φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.
Όλα αυτά τα συνεξετάζουμε και τα ερμηνεύουμε συνδυασμένα για να δείξουμε πόσο σημαντικό είναι το αίτημα, η αναζήτηση επιλογής και εκλογής προέδρου της Ελληνικής δημοκρατίας από τον Ελληνικό Λαό. Είναι απλό το θέμα αρκεί να ορισθεί δημοψήφισμα αλλαγής του τρόπου εκλογής.
Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να σας δείξουμε το μέγεθος του θανατηφόρου εγκλήματος εις βάρος του Ελληνικού Λαού , όταν οι θεσμοί της πολιτείας λειτουργούν με ομφάλιο λώρο διαπλεκόμενοι θησαυρίζοντας εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Οι διαχρονικές εξουσίες της Ελλάδος πάντα είχαν τα οικονομικά και τεχνικά μέσα να ασκούν δημαγωγία και προπαγάνδα, να σαλιαρίζουν όπως λέει ο λαός μας.
Παραδείγματα : 1. Όταν οι πολιτικοί και η δημοσιογραφία δεν ασχολούνται με το υψηλό ποσοστό αποχής του Ελληνικού Λαού από τις εκλογικές διαδικασίες, να είσθε σίγουροι ότι στο μέλλον οι ίδιοι δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτα προς το καλύτερο , προς το ανώτερο για τον Ελληνικό Λαό.
2. Όταν οι πολιτικοί και η δημοσιογραφία δεν προβληματίζονται για την κατακόρυφη εκτίναξη στα ύψη της τρομοκρατίας και της εγκληματικότητας στην Ελλάδα , γεγονότα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την πλημμελή, ελλειμματική φύλαξη των συνόρων, με την κατάργηση της βίζας για κάθε ξένο στην Ελλάδα την κατάργηση της δασμολόγησης και ελλειμματικό έλεγχο, αλλά τα προσπερνούν με την λογοκρισία , την δημαγωγία και την προπαγάνδα εις βάρος της ύψιστης ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών και της Ελλάδος.
Αυτά τα δύο παραδείγματα από το χείλος της αβύσσου της Ελληνικής υποβάθμισης ως δείγμα και πάρα πολλά προβλήματα του Ελληνικού Λαού τα οποία δεν απαιτούν χρήματα για να λυθούν, αλλά αλλαγή μεθόδου, τρόπου διαχείρισης και προστασίας των Ελληνικών φυσικών πόρων.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube