ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Ο

Πως λειτουργούσε ή Ελληνική πολιτεία ;
Πως λειτουργεί σήμερα η Ελληνική πολιτεία ;
Ποιοι άλλαξαν τις λειτουργίες της Ελληνικής πολιτείας προς αφανισμό του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος ;
Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις προς απάντηση του ερωτήματος. Είναι οι φυλές των Ελλήνων πολιτικών, μόνο που οι πολιτικοί αποποιούνται, αρνούνται των κατηγοριών από τον Ελληνικό Λαό.
Από χρόνια μας προέκυψε και νέο κουσούρι της Ελληνικής πολιτικής σκηνής η αναρμοδιότητα του προέδρου της δημοκρατίας, μεταδιδόμενο ωσμωτικά σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος.
Γιατί εγκατέλειψαν την Ελλάδα ως πολιτικοί παραχωρώντας την επικυριαρχία της Ελλάδος στους αιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού ; Από την έρευνα προέκυψε το άμεσο κέρδος των πολιτικών και των Λόμπι. Θησαυρίζοντας παρά τις πολιτισμικές καταβολές, για το γόητρο του δημαγωγού, για το γόητρο του ψεύτη, κ.τ.λ. διακοσμητικά απάνθρωπα γούστα
Στο δημοψήφισμα στις 5-7-2015 ο Ελληνικός Λαός, 63% ψήφισε ΟΧΙ άλλα μέτρα από την Ε.Ε.. Οι έλληνες πολιτικοί το μετέτρεψαν στο μειοψηφικό 37% ΝΑΙ και άλλα μέτρα από την Ε.Ε..
Το Ελληνικό μειοψηφικό ευρωληγούρικο ποσοστό του δημοψηφίσματος 37% καταστρατήγησε την Λαϊκή Ελληνική εντολή του δημοψηφίσματος, καταπατώντας κατάφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών 63%. Και μάλιστα από μια πολιτική παράταξη μειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ 17% από το σύνολο του εκλογικού σώματος.
Μετά την παραβίαση του δημοψηφίσματος της Ελλάδος στις 5-7-2015 είσθε υποχρεωμένοι να διεξάγετε δημοψήφισμα για την οριστική πορεία της Ε.Ε. δηλαδή δημοψήφισμα εξόδου της Ε.Ε. από την Ελλάδα, μονομερώς.
Δεν διεξάγετε δημοψήφισμα για έξοδο της Ε.Ε. από την Ελλάδα διότι θα το χάσετε δηλαδή έξω από την Ελλάδα η Ε.Ε., αλλά να είσθε βέβαιοι ότι αυτό το αυταρχικό ανιστόρητο πολιτικό απόστημα της Ε.Ε. θα σπάσει. Το γιατί θα σπάσει μη ρωτάτε, διότι όσες απαντήσεις και αν δοθούν το Γιατί παραμένει.
Δικτάτορας αποκαλείται κάποιος ο οποίος στερεί το δικαίωμα ενός Λαού να αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Αυτοί, το κατάπτυστο τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα τι είναι; Βάλτε το μυαλό σας να επεξεργαστεί τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρόντος και του παρελθόντος.
Ιστορικά, από αρχαιοτάτων χρόνων, πάντα οι Έλληνες αναζητούσαν στην πολιτική το κανονικό, διασώθηκε από την αρχαία Ελλάδα το παν μέτρο άριστον, την αρμονία αν μπορούμε να εκφρασθούμε με αυτόν τον τρόπο.
Σήμερα οι έλληνες αναζητούν, όσα αναζητούν, στα τυφλά διότι υπάρχει άγνοια των κωδικών της κανονικότητας, των κωδικών των πολιτισμικών καταβολών των Ελλήνων, αλλά και των κωδικών της μετά-νεότερης Ε.Ε. και των κωδικών των παρασκήνιων της Ε.Ε. του Δ.Ν.Τ. κ.τ.λ..
Ίσως για αυτόν το λόγο της άγνοιας της κανονικού πολιτικού λόγου, παρατηρείται η πολιτική παθητικότητα στον ευρύτερο Ελληνικό Λαϊκό πολιτικό χώρο με την τεράστια αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες.
Εμείς ως νέα πολιτική παράταξη, ως νέο κόμμα βιώσιμο κράτος, ως ερευνητές , ως μελετητές και ως δόκιμοι πολιτικοί φροντίζουμε να διατυπώνουμε τρόπους πολιτικούς, μεθόδους και συμπεριφορές με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Θα πρέπει να κατανοήσουν πολύ καλά οι Έλληνες και ειδικότερα το κατάπτυστο τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, ότι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα με την ένταξή στην Ε.Ε. μόνο αν πετάξουμε έξω από την Ελλάδα την Ε.Ε. θα μπορέσουμε να βάλουμε μια τάξη ανάπτυξης στην Ελλάδα εκ του ασφαλούς.
Σχετικά με την Ε.Ε. εκφρασθήκαμε κατά το παρελθόν και οι απόψεις μας προέρχονται από επεξεργασία στοιχείων συμπεριφορών της Ε.Ε. προς την Ελληνική πολιτεία όπου κυριαρχούσε η λογική του παραλόγου, η αυθαιρεσία, ο αυταρχισμός, η αλαζονεία της ισχύος, μονομερώς από τους Γερμανόφωνους Λαούς της βόρειας Ευρώπης οι οποίοι ιστορικά δεν είναι οι καλύτεροι, τελευταία ο πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία αποτελεί συγκριτικό στοιχείο αληθείας ως γεγονός.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube