Ν Τ Ι Μ Π Ε Ϊ Τ – Γ Κ Α Λ Ο Π

Ν

Ντιμπέϊτ – γκάλοπ εισαγόμενες από το υπερπέραν, σύνθετες μεθοδεύσεις πολιτικών διαλόγων, δολιότητας και θράσους πολιτικής παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού.
Τα Ελληνικά ντιμπέϊτ και γκάλοπ αποτελούνται από την Ελίτ της Ελληνικής πολιτικής σκηνής και την Ελίτ της Ελληνικής δημοσιογραφίας .
Όσοι διαφωνούν με την προπαγανδιστική φιλοσοφία των ντιμπέϊτ – γκάλοπ ως τηλεσκουπίδια δεν συμμετέχουν σ’ αυτά.
Το κυριότερο ερώτημα που μας τίθεται είναι το μεγάλο ποσοστό αποχής του εκλογικού σώματος από τις εκλογικές διαδικασίες , 43% μέχρι 60%. Το τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας δεν βλέπει και δεν ακούει τίποτα.
Μήπως ο Ελληνικός Λαός , το Ελληνικό εκλογικό σώμα ξαφνικά τρελάθηκε ; ή μήπως επικράτησε καθολικά η πολιτική ασωτία ; ή η πολιτική αλητεία ;
Τα ποσοστά της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες είναι γνωστά στα Ελληνικά πολιτικά κόμματα και στην Ελληνική δημοσιογραφία. Επομένως επικράτησε ή η βλακεία, ή η υποκρισία, ή η επαναστατική αλλαγή της έρπουσας κακομοιριάς της Ελληνικής κοινωνίας, αντιδρώντας με την αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες .
Αποδεικνύεται ότι ο Ελληνικός Λαός αντιλήφθηκε την πολιτική ασυδοσία, την πολιτική αυθαιρεσία και την βρομιά του τρισάθλιου διεφθαρμένο πολιτικού συστήματος της Ελλάδος, είναι πλέον θέμα χρόνου η αναδιοργάνωση νέου πολιτικού συστήματος, σε νέες πολιτικές βάσεις, παρά τις τεράστιες προσπάθειες λογοκρισίας, προπαγάνδας, δημαγωγίας από το τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Επειδή εμείς δεν έχουμε πρόσβαση στα μεγάλα σαλόνια, τηλεοπτικά στούντιο , όμως θεωρώντας ότι η ερώτηση είναι η ευγένεια του λόγου και η ακαδημαϊκή ελευθερία , ελευθερία σκέψης , ελευθερία έκφρασης, ελευθερία διδασκαλίας, υποβάλλουμε προς το σύνολο της ελίτ των πολιτικών και της ελίτ της δημοσιογραφίας και τους συντελεστές οργάνωσης των ντιμπέϊτ μερικά ερωτήματα όπως παρακάτω, περιμένοντας ή δεν περιμένοντας απαντήσεις :
Ερωτήσεις :
1. Για την παραβίαση του άρθρου 16 του Ελληνικού συντάγματος περί ακαδημαϊκής ελευθερίας, ελευθερίας σκέψης, ελευθερίας έκφρασης, ελευθερίας διδασκαλίας, τι έχετε να πείτε ; και ποιους εξυπηρετείτε με την κατάφορη καταπάτηση του Ελληνικού συντάγματος ;
2. Επειδή εδώ στην Ελλάδα, η λογοκρισία, η δημαγωγία, η προπαγάνδα περισσεύουν από την αλήθεια πως εφαρμόζετε το άρθρο 16 του Ελληνικού συντάγματος περί ακαδημαϊκής ελευθερίας ;
3. Η ευθύνη για τα μεγάλα ποσοστά αποχής του εκλογικού σώματος σε ποιόν ή σε ποιους ανήκει ;
4. Η συνεχής αύξηση της τρομοκρατίας και της εγκληματικότητας που οφείλεται ; και τι πράξατε θεσμικά για αυτό το τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας του Έλληνα πολίτη ;
Μη κουράζεστε να απαντήσετε κατά τα άλλα συμπαθέστατη ελίτ της Ελληνικής πολιτικής και της Ελληνικής δημοσιογραφίας, διότι αν κάνατε κάτι για την μείωση του ποσοστού της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες , θα το είχατε κάνει κατά τις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες.
Η μη έμπρακτη απάντηση στο παραπάνω ερώτημα της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες, σας χαρακτηρίζει όλους οδηγώντας τον Ελληνικό Λαό στην φτωχοποίηση και τον διαμελισμό της Ελλάδος.
Πάρα πολλά τα ερωτήματα για το ντιπέϊτ και γκάλοπ, αλλά θέσαμε αυτά τα τρία ερωτήματα με τα οποία χαρακτηρίζονται συλλογικά οι συμπεριφορές της ελίτ της Ελληνικής πολιτικής και της δημοσιογραφίας.
Περισσότερα στοιχεία ερωτήσεων και απαντήσεων στα επόμενα βίνντεο και στην ιστοσελίδα www.elziforest.gr. 22-6-2019.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube