ΜΙΑΣΜΑΤΑ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ

Μ

Πάρα πολλές φορές τίθεται το ερώτημα ή μάλλον τα ερωτήματα : Με ποιους θα συνεργαστείτε ; με ποιους θα μας διοικήσετε ; και πως θα μα μας διοικήσετε ; Μια πρώτη συνοπτική απάντηση : Τέρμα οι λευκές επιταγές.
Δηλώσαμε κατ επανάληψη ότι εμείς ερευνούμε μελετούμε τα δρώμενε στη χώρα μας , ξεχωρίζοντας την αλήθεια από το ψεύδος της Ελληνικής λογοκρισίας, της Ελληνικής δημαγωγίας, της Ελληνικής προπαγάνδας εμπλουτίζοντας την δική μας πολιτική με εμπράγματες δοκιμασμένες μεθόδους και συμπεριφορές.
Είναι γνωστές πλέον οι επικρατούσες καταστάσεις στο Ελληνικό κοινοβούλιο, στην πρωθυπουργία, στην προεδρεία της δημοκρατίας και οι λειτουργίες των θεσμών.
Εν συντομία οι συλλογικές συμπεριφορές και η επικρατούσα παθογένεια καθιστά αδύνατη κάθε θετική παρέμβαση , αντίθετα καταβάλλεται κάθε προσπάθεια εκμαυλισμού, δηλαδή παρασύροντας στη διαφθορά ότι κινείται ως κανονικό, όπως η εξαγορά συνειδήσεων βουλευτών και παραγώγων του κοινοβουλευτισμού μέχρι και ψηφοφόρων για να επιβάλλουν το εξωγενές από το υπερπέραν έκτρωμα Σκοπίων Πρέσπας αποβλέποντας την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και τον διαμελισμό της Ελλάδας.
Στο δημοψήφισμα στις 5-7-2015 63% του εκλογικού σώματος των Ελλήνων ψήφισε ΟΧΙ άλλα οικονομικά μέτρα από την Ε.Ε. και το Ελληνικό τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα επέβαλε ως βάρβαρο, το μειοψηφικό ναι 37% και άλλα μέτρα από την βάρβαρη ως ταριχευμένο κατάλοιπο των Ναζί Ε.Ε. παρά τις έντονες αντιδράσεις του Ελληνικού Λαού.
Η παραβίαση του δημοψηφίσματος και υη εφαρμογή της λογικής του παραλόγου αποτελεί γκρίζα ζώνη για την δημοκρατία μας, άλλωστε δεν μας ενημέρωσαν ούτε για τυχόν κέρδη του Ελληνικού Λαού, ούτε για ζημιές, χασούρα του Ελληνικού Λαού.
Σχετικά με το ερώτημα με ποιους θα διοικήσουμε απαντάμε ευθέως, αυθόρμητα, αληθινά θα διοικήσουμε με τον Ελληνικό Λαό με δημοψηφίσματα δηλαδή με την ψήφο του Ελληνικού Λαού και μόνο, σε καίρια ερωτήματα, ζητήματα όπως για τον τρόπο επιλογής και εκλογής του προέδρου της δημοκρατίας και άλλα ερωτήματα μείζονος σημασίας, αξίας.
Επίσης για να διοικήσουμε χρειαζόμαστε συνεργάτες οι οποίοι θα επιλέγονται δημόσια με συλλογική έκφραση και παρουσίαση μακριά κάθε αυθαιρεσίας, Λόμπι.
Όσοι απείχαν από τις συνεχιζόμενες εκλογικές διαδικασίες , αν ενημερωθούν σχετικά με το βιώσιμο κράτος, μπορούν να μας εμπιστευτούν εκ του ασφαλούς.
Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ δημοψηφισμάτων και νομοθετημάτων του κοινοβουλίου και μάλιστα από κοινοβούλιο της διαφθοράς, της συναλλαγής, της εξαγοράς συνειδήσεων. Το μεν δημοψήφισμα αντιπροσωπεύει την άμεση λαϊκή κυριαρχία συμμετοχική δημοκρατία του Ελληνικού Λαού τα δε νομοθετήματα του Ελληνικού κοινοβουλίου εκφράζουν την αντιπροσωπευτική δημοκρατία δια των βουλευτών, και μάλιστα στις Μέρες μας δεν γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός πόσο άγιοι ή πόσο διεφθαρμένοι είναι.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Οι πολιτικοί στην Ελλάδα άλλα σκέπτονται άλλα Λέγουν και άλλα κάνουν. Επομένως με τι κριτήρια να σας κρίνουμε κ.κ. πολιτικοί που επικαλείσθε άπαντες την αγιοσύνη ;
Αγαπητοί συνομιλητές, τα δημοψηφίσματα έχουν μεγάλη σημασία, η εφαρμογή αυτών επί μεγάλων ερωτημάτων, μείζονος αξίας θα προστάτευε τον Ελληνικό Λαό από τα θανατηφόρα έκτροπα της διαχρονικής Ελληνικής εξουσίας τα οποία αποτελούν τις γκρίζες ζώνες για την δημοκρατία μας, η οποία έμεινε ανάπηρη με σχιζοφρενείς Έλληνες πολιτικούς.
Ας αναλογιστούμε διαχρονικά την εθνική οικονομία όχι περιγραφικά και αποσπασματικά, αλλά θεσμικά ως εθνική οικονομία , ως βάση , ως δομή και ως λειτουργίες, από σήμερα και σε βάθος χρόνο προς έρευνα και μελέτη. Σύμφωνα με τις πολιτισμικές μας καταβολές, θα εμφανιστούν τα διαχρονικά πολιτικά εγκλήματα, κακουργήματα εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Να ερευνήσουμε και μελετήσουμε την διαχείριση των Ελληνικών φυσικών πόρων παράλληλα με την διαχείριση του Ελληνικού Λαού, είναι μεγάλο κεφάλαιο πολύπλοκο. Σε αυτό το σημείο προτείνουμε ως μια πρώτη κίνηση μια δημόσια γενική απογραφή πραγμάτων και ανθρώπων, αλλά εκάστοτε εξουσία, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε γιατί με την απογραφή θα βγουν όλα τα άπλυτα στην φόρα.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube