ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ της ΛΟΓΙΚΗΣ του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Κ

Τα Α Φ Ε Ν Τ Ι Κ Α της Κ Ο Λ Α Σ Η Σ
Μετά από πάρα πολλές προεκλογικές πολιτικές φιέστες, πανηγύρια, συγκεντρώσεις πολιτικές παραθέσεις , αντιπαραθέσεις , γιουχαΐσματα, με φανατικούς πολιτικούς γενίτσαρους της λογικής του παραλόγου, έγιναν οι εκλογές και να τα αποτελέσματα : μετράμε την πολιτική αφέλεια ; ή την επιτυχία κάθε ξένης μυστικιστική εντολή , μνημόνια οδηγίες προσαρμογής , ως ανδρείκελα, κ.τ.λ. .
Όλοι οι πολιτικοί και πολιτικολογούντες χαμογελαστοί , χαρούμενοι με ένα ξύλινο υποκριτικό χαμόγελο ως χάσκες αποχαυνωμένοι.
Όλοι τους και κάθε ένας χωριστά ταύτισαν την προεκλογική ανάπτυξη της Ελλάδος και των Ελλήνων με την ανάπτυξη κάθε κόμματος χωριστά και κανείς δεν ερμηνεύει πως ; μετά από κάθε εκλογική διαδικασία ο Ελληνικός λαός συνεχώς φτωχοποιείται και η Ελλάδα διαμελίζεται;
Εμείς ως νέα πολιτική παράταξη, ως νέο κόμμα Βιώσιμο Κράτος για να μην ταυτιστούμε με αυτούς που τους κριτικάρουμε συνέχεια δριμύτατα, ερευνούμε, μελετούμε το παρελθόν για το τι έπραξε το τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, ότι έπραξαν, πως το έπραξαν και για ποιους το έπραξαν και επίσης ερευνούμε τις συμπεριφορές των θεσμών, αντιδράσεις προς το καλύτερο ή το χειρότερο και επίσης ποιους σκοπούς εξυπηρέτησαν και εξυπηρετούν και για λογαριασμό ποιων ενήργησαν.
Αυτή είναι η διαφορά μας με το τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτική σύστημα , εμείς με άλλα λόγια ασχολούμαστε με την σκληρή Ελληνική πραγματικότητα και όχι με αυθαίρετες φαντασιώσεις χωρίς συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος .
Θεωρούμε ότι υπαίτιος δεν είναι τα οικονομικά συστήματα πολιτικά συστήματα , αλλά η ευθύνη είναι ολόκληρη στους ανθρώπους που τα διαχειρίζονται. Επομένως κ. κ. πολιτικοί είσθε ένοχοι για όλα και ας φροντίσατε να δημιουργήσετε βουλευτικό άσυλο για να καμουφλάρετε τα βουλευτικά εγκλήματα εις βάρος του Λαού. Ίσως αυτό το τεράστιο κατά συρροή έγκλημα σε καλώς φυλασσόμενο κοινοβουλευτικό περιβάλλον από κοινοβουλευτικά όντα να διδαχθεί στην Ελληνική κοινωνία η οποία συμβιβάζεται με ένα ξύλινο χαμόγελο των πολιτικών ή με μια ασήμαντη εκδούλευση.
Εκλογές πραγματοποιήθηκαν σε ένα ξεπεσμένο πολιτικό περιβάλλον με επίσης ξεπεσμένους Έλληνες πολιτικούς .
Το ερώτημα που πλανάται είναι αν πραγματοποιήθηκαν δημοκρατικές εκλογές ή πραγματοποιήθηκαν εκλογές μνημονίων περιορισμένες ως προς την έρευνα και λύση όλων των προβλημάτων της σκληρής Ελληνικής πραγματικότητας των μνημονίων.
Για να μη αναγάγουμε τις εκλογές σε κουτσομπολιό και δημαγωγία , η πλούσια Ελληνική παράδοση διδάσκει : ότι σπείρεις θα θερίσεις , και στην σκληρή Ελληνική πολιτική πραγματικότητα ότι ψηφίζεις απολαμβάνεις . Έτσι διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών : Πρώτο κόμμα η αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες 43% έως 60% επί του συνόλου του εκλογικού σώματος . Μήπως ξύπνησε η έρπουσα κακομοιριά της κοινωνίας μας και δεν αποδέχεται τα πολιτικά ανδρείκελα της μετά – νεότερης ιστορίας μας ;
Το πρώτο κόμμα της ξεπεσμένης Ελληνικής πολιτικής σκηνής πανηγυρίζει για την επιτυχία του και τον αγώνα του , δεν γνωρίζουμε όμως αν ρώτησε όπως διδάσκει διαχρονικά η πλούσια Ελληνική παράδοση : τα αφεντικά της κόλασης, τα ρώτησε ;
Στην φράση τα αφεντικά της κόλασης τοποθετήστε ότι θέλετε εμείς τοποθετούμε τα προβλήματα της διαχρονικής Ελληνικής σκληρής πραγματικότητας των μνημονίων.
Μια ξεπεσμένη πολιτική με ξεπεσμένους πολιτικούς όπως είναι το τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα με την άθλια καιροσκοπική κερδοσκοπική πολιτική είναι από την φύση του αδύνατον να αναβαθμίσει τον Ελληνικό Λαό , απλά συμβάλλουν στην θησαύριση της εξουσίας , την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.
Όμως η κατάφορη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού με την ανατροπή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος 5-7-2015 και8 η κατακόρυφη αύξηση της αποχής 43%, έως 60% ούτε αυτά τα γεγονότα στάθηκαν ικανά να συγκινήσουν ΣΥΡΙΖΑ , ΝΔ, τον πρόεδρο της δημοκρατίας και λοιπά θεσμικά όργανα της γιαλαντζί δημοκρατίας μας όπως την κατάντησε το τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος. Σημειωτέον ότι τόσο η παραβίαση του δημοψηφίσματος ,όσο και η άμεση κατακόρυφη αύξηση της αποχής , ούτε συζητήθηκαν ούτε ερευνήθηκαν κατά τις επανειλημμένες εκλογικές διαδικασίες . Για αυτά και για άλλα σημαντικότατα γεγονότα θεωρούμε τις εκλογές 7-7-2019 ως παρωδία, ως ένα απέραντο ανδρείκελο.
Δεν έχουμε αποδείξεις ότι το τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος διαβάζει και ακούει την ιστοσελίδα μας και τον λογαριασμό μας στο YouTube stefanos Zintzovas αλλά έχουμε ενδείξεις ότι μας παρακολουθούν διότι επανειλημμένως επεδίωξαν τον αφανισμό όλων από το διαδίκτυο.
Στο σημείο αυτό κάνουμε μια έκκληση προς την πρωθυπουργία και την προεδρία της δημοκρατίας και προς την βάση του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, δηλαδή τα πολιτικά κόμματα και πολιτικά μορφώματα, να προσανατολιστούν και να θέσουν ως πρώτο πρόσταγμα στα πλαίσια του άρθρου 16 του ισχύοντος Ελληνικού συντάγματος περί ακαδημαϊκής ελευθερίας , δηλαδή σκέψης, ελευθερία έκφρασης, ελευθερία διδασκαλίας, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα αρχίζοντας από την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας από το Ελληνικό Λαό, εννοείται μετά από δημοψήφισμα.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube