ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ

Φ

Χρόνια τώρα διατυπώνουμε απόψεις περί διαχειρίσεως  δασών, περί διαχειρίσεως περιβάλλοντος, πάντα έχοντας απόκλιση προς το ανώτερο από την επικράτηση του καταστημένου, αλλά βοή βοώντος  εν τη ερήμω.

Εμείς  εκφράζαμε το συλλογικό όφελος, το εθνικό όφελος  αλλά από τις εκάστοτε εξουσίες προωθούνταν το ατομικό συμφέρον, ως συλλογικό συμφέρον ταυτίζοντας αυτό με την αλήθεια.

Στις μέρες μας έχουμε το εταιρικό συμφέρον με ελεύθερο ανταγωνισμό μεταμορφώνοντας την Ελληνική κοινωνία σε τσίρκο, σε ζούγκλα ανθρωπόμορφων ζώων, κάθε ισχυρός κατασπαράζει κάθε αδύναμο, παραβλέποντας αρχή και αξία ανθρωπινότητας και δημοκρατίας.

Αυτό το γεγονός το πέτυχαν οι διαχρονικές εξουσίες  υποβαθμίζοντας το σύστημα παιδείας της Ελλάδος από το έτος 1950, από τον μεσοπόλεμο και μετά, μη προστατεύοντας  την ακαδημαϊκή ελευθερία , άρθρο 16 του συντάγματος της Ελλάδος έτους 1975, αναδεικνύοντας ως μέγιστη αξία το συμφέρον της εκάστοτε εξουσίας , παραβλέποντας διαχρονικά τις επιθυμίες και τις ανάγκες του Ελληνικού Λαού.

Παραβλέποντας, αποπέμποντας κάθε αρχή και αξία της δημοκρατίας, διέπραξαν εγκλήματα εις βάρος του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδος.

Η λειτουργία των θεσμών  του τρισάθλιου διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος  χωρίς αρχές και αξίες  της δημοκρατίας, ελαστικοποιήθηκαν, ρευστοποιήθηκαν  τόσο πολύ που έγιναν σούπα, έγιναν μια πολιτική χαβούζα.

Το πρόβλημά μας δεν είναι το τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της πολιτικής χαβούζας της Ελλάδος, αλλά το  πρόβλημα είναι η ενημέρωση του Ελληνικού Λαού με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.

Το πρόβλημα της ενημέρωσης του Ελληνικού Λαού μεγιστοποιήθηκε με την παρεχόμενη ελαστικοποιημένη παιδεία στο σύνολο του Ελληνικού Λαού.

Για να μπορεί κάποιος πραγματικά να ενημερωθεί περί πολιτικής απαιτούνται γνώσεις και εμπειρία, δηλαδή να μπορεί να ξεχωρίζει την δημοκρατία από την αφειδώς  προσφερόμενη δημαγωγία.  Όταν η δημαγωγία προσφέρεται αφειδώς  ως δημοκρατία οι απλοί πολίτες δεν έχουν ούτε γνώσεις ούτε εμπειρία για να ξεχωρίσουν και απορρίψουν την  δημαγωγία. Η πλούσια Ελληνική παράδοση διδάσκει : 5 καρότσια και 6 πάπιες πόσο κάνουν ; 11 αποφαίνεται ο ανυποψίαστος πολίτης. Ενώ είναι ανόμοια πράγματα δεν προστίθενται δεν αφαιρούνται δεν πολλαπλασιάζονται δεν διαιρούνται.

Θα πρέπει οι ανυποψίαστοι πολίτες να μη αρέσκονται στην σκανδαλολογία αλλά να ψάχνουν  δια της ερωτήσεως για την γενεσιουργό αιτία των σκανδάλων και τις παραμέτρους που οδήγησαν στα σκάνδαλα, για να αποκαλύψει  και τους ηθικούς αυτουργούς  των σκανδάλων και της σκανδαλολογίας.

Το έτος 2015 πραγματοποιήθηκε δημοψήφισμα καθορισμού της παραπέρα πορείας της Ελλάδος με την Ε.Ε., το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ως Λαϊκή εντολή  ανατράπηκε από ευρωλιγούρικα ανδρείκελα, από Ελληνικούς θεσμικούς άνδρες της Προεδρίας της Δημοκρατίας όχι πλέον ως πολιτικοί άνδρες , αλλά ως ανδρείκελα ευρωλιγούρικα.

Η εκφρασθείσα από την Ελλάδα , από τους έλληνες ελπίδα  63% ΟΧΙ άλλα μέτρα από την Ε.Ε. απαλλοτριώθηκε από τα ευρωλιγούρικα ανδρείκελα. Ο Ελληνικός Λαός 63% ΟΧΙ άλλα μέτρα από την Ε.Ε. έμεινε αδρανοποιημένος, παγωμένος, μη δυνάμενος να εκφράσει συλλογικά την οργή του, αφού οι δομές των συλλογικών θεσμικών οργάνων  της Ελλάδος, οι ταγοί της  Ελλάδος, διαβρώθηκαν από το τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος και της Ε.Ε. .

Οι λέξεις, ευρωλιγούρηδες  και ανδρείκελα φαντάζουν βαριές στον πολιτισμένο πολιτικό λόγο, όμως τα επαχθή πολιτικά  εγκλήματα που διαπράχθηκαν στις πλάτες του Ελληνικού Λαού προς όφελος των οικονομικών Λόμπι  της Ε.Ε. είναι κατά πάρα πολύ βαρύτερα από τις Λέξεις ευρωλιγούρικα  και ανδρείκελα.

Γενεσιουργός αιτία, παράγοντας της εκτροπής  από το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος στις 5-7-2015 ΟΧΙ 63% είναι το ελαστικό πολιτικό σύστημα από τον μεταπολίτευση και μετά με το σύνταγμα των Ελλήνων 1975 με το οποίο καθορίστηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται από την βουλή , που στην πραγματικότητα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να διορίζεται από τον  εκάστοτε πρωθυπουργό  και να μη εκλέγεται από τον Λαό και να απολογείται στο Λαό.

Με αυτόν τον τρόπο, χέρι – χέρι κατά την ρήση του Καρατζαφέρη, πρωθυπουργός και πρόεδρος της δημοκρατίας διέπραξαν το μέγιστο έγκλημα στις πλάτες του Ελληνικού Λαού.

Αδιάψευστος αρχή, όταν οι θεσμοί διαπλέκονται, πρωθυπουργία και προεδρία της δημοκρατίας, η Δημοκρατία εξανεμίζεται, και στην Ελλάδα προέκυψαν όσα προέκυψαν.

Μια από τις πρώτες προτεραιότητες είναι η άμεση διενέργειας δημοψηφίσματος ο Πρόεδρος να εκλέγεται από το τον Λαό.

Η δική μειώθηκε μας άποψη για το τελικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι ότι  μειώθηκε το μέσο επίπεδο μόρφωσης των Ελλήνων. Αν ανάλογες  πολιτικές συμπεριφορές πραγματοποιούνταν κατά το παρελθόν  δεν μπορούμε να  φανταστούμε αν αναβίωνε το Γουδί.

Αυτό το γεγονός παραβίασης του δημοψηφίσματος με τις δυσμενείς  παρενέργειες για τον Ελληνικό Λαό δεν μπορούμε παρά να το σχολιάσουμε και να γνωστοποιήσουμε τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας. Απέδειξαν οι συλλογικές συμπεριφορές των πολιτικών του Ελληνικού Κοινοβουλίου  να είναι κατά πλειοψηφία πνευματικά διαβρωμένοι, πωρωμένοι σε σχέση με τον Ελληνικό που εκφράσθηκε ΟΧΙ 63%.

Συνεχίζει το Ελληνικό κοινοβούλιο την κατεδάφιση όλων των αρχών και αξιών υπόστασης του Ελληνικού κράτους της δημοκρατίας και των πολιτισμικών καταβολών του Ελληνισμού.

Προσδοκούμε ο συλλογικός λαϊκός πολιτικός θυμός να εκφρασθεί στις επερχόμενες εκλογές στην σωστότερη κατεύθυνση.

Εμείς ας θεωρούμαστε ως φωνή βοώντος εν ερήμω, ας αποκαλούμαστε αιρετικοί, κάνουμε ότι μπορούμε και όσο μπορούμε για την ανάκαμψη της Ελλάδος με την ανατροπή του  τρισάθλιου διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube