ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Σ

Η  Ελλάδα : σφάξε με Αγά να αγιάσω.

Η Ευρωπαϊκή ένωση : Το αλάθητο του Πάπα.

Ο προεκλογικοί αγώνες για τις πολλαπλές εκλογές δήμων, κοινοτήτων, περιφερειών, εθνικών εκλογών, εκλογών Ε.Ε. καλά κρατούν. Όλοι στο σεργιάνι, δημοσιογραφία , τηλεόραση, εφημερίδες, δημόσιες παρουσιάσεις, λεκτικές τοποθετήσεις, λεκτικές αντιπαραθέσεις, όλα καλά όλα ωραία.

Τώρα αναρωτιόμαστε για την πεμπτουσία της πολιτικής ενδιαφέρεται κανείς ; Όχι βέβαια. Δεν είναι οι μέρες και οι ώρες για τέτοια λεπτά θέματα. Τώρα ενδιαφέρονται όλοι για την πάρτη τους, προβάλλοντας όλοι τους υποκριτικά το Δημόσιο συμφέρον.

Από τις περασμένες Ευρωπαϊκές εκλογές  μέχρι σήμερα σημειώσαμε μερικά σημαντικά  γεγονότα, όπως παραβίαση του δημοψηφίσματος  της 5-7-2015 63% ΟΧΙ άλλα οικονομικά μέτρα από την Ε.Ε., υιοθετώντας το κατά πολύ μικρότερο ποσοστό 37% ναι.

Στη συνέχεια στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 παρουσιάστηκε μια μεγάλη αποχή από τις εκλογές 43% επίσης σημαντικό γεγονός.

Στη συνέχεια προέκυψε η συμφωνία της Πρέσπας  ως εισαγόμενη φούσκα από το υπερπέραν, παρά την μεγαλειώδη  μαχητική, έντονη, διαχρονική αντίδραση των πολιτών.

Αυτά τα τρία σημαντικά γεγονότα είναι πολύ σημαντικά διότι αγγίζουν την υπόσταση της Ελλάδος, την υπόσταση των Ελλήνων και του Ελληνισμού.

Όλα αυτά τα σημαντικά γεγονότα και πλήθος άλλων γεγονότων που συμβάλλουν  στην φτωχοποίηση  του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος, πραγματοποιήθηκαν και πραγματοποιούνται  από την καθολική συμμετοχή ολοκλήρου του τρισάθλιου διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος , συμμετέχοντας ενεργά και η προεδρεία της δημοκρατίας στην αλλοτρίωση της Λαϊκής εντολής του δημοψηφίσματος της 5-7-2015, προβλημάτισαν και προβληματίζουν έντονα τον Ελληνικό Λαό.

Αυτά τα πολύ σημαντικά γεγονότα, παραβίαση της Λαϊκής εντολής, η κατακόρυφη αύξηση του ποσοστού αποχής από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015  43%, η συμφωνία της Πρέσπας  ως φούσκα εισαγωγής  από το υπερπέραν, πρέπει να μην απουσιάζουν από καμία εκλογική δημόσια παρουσίαση.

Η απουσία αυτών από κάθε εκλογική δημόσια παρουσίαση  χαρακτηρίζεται ως μία συνεχιζόμενη προδοσία έναντι της ασφάλειας και της υπόστασης της Ελλάδος  και του Ελληνικού Λαού.

Δεν ασκούμε μια στείρα αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, αλλά αναμένουμε ένα γόνιμο δημιουργικό διάλογο με όλα τα προβλήματα που μας οδήγησαν στην μάστιγα της συνολικής αποτυχημένης  διαχείρισης της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού.

Όλα τα προβλήματα τα φερόμενα ως αδιέξοδα, τα οποία οδήγησαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό σε αδιέξοδα είναι γνωστά πολύ περισσότερο στους αποκαλούμενους ως θεσμικούς άρχοντες.

Η κατάφορη ανατροπή της Λαϊκής εντολής  του δημοψηφίσματος στις 5-7-2015 63% όχι άλλα μέτρα  εις βάρος του Ελληνικού Λαού  πραγματοποιήθηκε δημόσια, η κατακόρυφη αύξηση της αποχής από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 πραγματοποιήθηκε δημόσια, η συμφωνία της Πρέσπας ως ξενόφερτη φούσκα  πραγματοποιήθηκε δημόσια, τι έγινε όμως  όλοι οι ταγοί του Ελληνικού Λαού έπαθαν αφλογιστία ; έχασαν την λαλιά τους ; την φωνή τους ; τα μυαλά τους ; έχασαν τον Ελληνικό τρόπο σκέψης και έκφρασης ; έχασαν το μεν έμψυχο ελεύθερο  το δε ελεύθερο έμψυχο.;

Για όλα τα προβλήματα υπήρχαν και υπάρχουν λύσεις ανώδυνες για τον Ελληνικό Λαό και προς το καλύτερο, αλλά επειδή η δημόσια δημοκρατική  πολιτική έχει συνέχεια, η παρούσα Ελληνική πολιτική προσομοιάζεται περισσότερο με την Μάστιγα κακόβουλης πολιτικής, φτωχοποίησης του Ελληνικού  Λαού και διαμελισμό της Ελλάδας.

Επειδή εμείς ως νέα πολιτική παράταξη, ως νέο κόμμα με αρχές και αξίες, δεν περιμένουμε λύσεις από το υπερπέραν, ως ανδρείκελα, στην ιστοσελίδα μας  www.elziforest.gr και στο λογαριασμό YouTube Stefαnos Zintzovas, παρουσιάζουμε προτάσεις, λύσεις  για όσα προβλήματα  μέχρι σήμερα ερευνήσαμε, μελετήσαμε  σύμφωνα πάντα με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος του Ελληνικού Λαού  αδιαπραγμάτευτα, ως αναγκαία και ικανά, άλλως,  μονομερώς παγώνουμε τις σχέσεις μας  με την τρισάθλια  χωρίς σύνταγμα Ε.Ε. .

Θα μας ρωτήσετε βέβαια , τι θα γίνει αν τεθούν οι νέοι όροι συνύπαρξης της Ελλάδος με την τρισάθλια χωρίς σύνταγμα  Ε.Ε. ;

Πριν σας απαντήσουμε υποθετικά στο υποτιθέμενο ερώτημα  σημειώστε τι συμβαίνει σήμερα στις επίσης καλές σχέσεις  Ελλάδος  και Ε.Ε..  Η μεν Ελλάδα συμπεριφέρεται προς την Ε.Ε.  όπως  διδάσκει η πλούσια  Ελληνική παράδοση, ως σφάξε με αγά να αγιάσω, η δε Ε.Ε. ανταποκρίνεται επίσης στην Ευρωπαϊκή παράδοση, το αλάθητο του Πάπα.

Αυτές τις σχέσεις Ελλάδος και Ε.Ε. μπορείτε να τις ερμηνεύσετε όπως  θέλετε, αλλά να τις έχετε υπόψη σας  κατά την εκλογική περίοδο  και την ώρα της ψηφοφορίας.

Εμείς ως νέα πολιτική παράταξη και νέο πολιτικό κόμμα με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος, τολμούμε για να μη ψευτοζούμε, υιοθετούμε την άποψη της πλούσιας Ελληνικής παράδοσης : Έξω Φ….  Μ… Π…. από την παράγκα..

Δεν γνωρίζουμε αν για την δημόσια ομολογία της εθνικής τραγωδίας φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού και διαμελισμού της Ελλάδας, ο   Ελληνικός  Λαός  στήσει κρεμάλες στην πλατεία συντάγματος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube