ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ;

Π

Διοίκηση – Διαχείριση – Προστασία του Ελληνικού Λαού.

Μπορεί πολλοί να άκουσαν ή να διάβασαν το συλλογικό σύστημα Διοίκησης – Διαχείρισης του Ελληνικού Λαού , αλλά ίσως πολύ λίγοι έχουν τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος για να αξιολογήσουν την σκληρή Ελληνική πραγματικότητα με το συλλογικό σύστημα διοίκησης – διαχείρισης.

Ίσως διότι  αυτή η έρπουσα κακομοιριά της κοινωνίας μας κόπτεται περισσότερο για την αρχηγία,  διακατεχόμενη από την καψούρα της αρχηγίας.

Γεγονός είναι ότι δεν διδάσκονται οι βασικές αρχές και αξίες της βιωσιμότητας διοίκησης – διαχείρισης  της πολιτικής . Αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν τα δημόσια κοινωνικά προβλήματα  ως δικά τους  προβλήματα.

Άπαντες αναζητούσαν και αναζητούν αρχηγό,  εξουσία και ως προς την διοίκηση και διαχείριση των δημοσίων πραγμάτων του Λαού, όποιον πάρει ο χάρος, όσα πάνε και όσα έρθουν.

Στην Ελλάδα, στα σακάτικα χρόνια που ζούμε με το τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα  του ελεύθερου ανεξέλεγκτου ανταγωνισμού  διαλύθηκαν τα πάντα, πλήρης παρακμή, ζήτω  ο Μαμωνάς, ζήτω που καήκαμε.

Σχετικά με τις αρχές και αξίες διοίκησης – διαχείρισης του Ελληνικού Λαού, το τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, τις επικαλούνται ως παραμυθία, ως παρηγοριά, για να παραμυθιάζουν  στο ψέμα τον Ελληνικό Λαό και όχι προς εφαρμογή.

Βρισκόμενοι στενά συνδεδεμένοι με την σκληρή Ελληνική  πραγματικότητα του τρισάθλιου διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος  από το σύνολο των καταγραμμένων  γεγονότων  παρουσιάζουμε το προεκλογικό πλαίσιο που διαμόρφωσε  το τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα για τις επερχόμενες εκλογές.

Παρακολουθώντας τις διάφορες προεκλογικές δηλώσεις από την δημοσιογραφία, θεωρούμε ότι δεν αμφισβητείται τίποτα από την σκληρή Ελληνική πραγματικότητα. Όλα καλά, όλα ωραία, όλα ανθηρά. Παντού ίδια κασέτα. Όλα τα πράγματα στο ίδιο περίπου . Από τον χρόνο και τον τρόπο  διεξαγωγής  των εκλογικών διαδικασιών  μέχρι και τα οράματα. Για τα διοικητικά και αυτοδιοικητικά οφίτσια  καμία αναφορά και αν κατά λάθος αναφερθεί κάποιος στα οφίτσια  κόβεται αυτομάτως από το δημοσιογραφικό σύστημα  ως αιρετικός, ως γραφικός   του όλου τρισάθλιου πολιτικού συστήματος.

Η Ελληνική τρισάθλια διαφθορά και διεφθαρμένοι πρέπει να γυαλίζει, να φαίνεται ωραία  και να εγγυάται το ωραίο.

Το όλο αυτοδιοικητικό και πολιτικό σύστημα  φαντάζει αδιαπραγμάτευτα διαχρονικά  ως μνημονική δικτατορία.

Για όλες τις έκτροπες συμπεριφορές  του τρισάθλιου διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος, υπάρχουν αδιάσειστα  συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος,  όπως  για παράδειγμα,  το ποσοστό αποχής κατά τις τελευταίες εκλογές  ανήλθε στο 43%  από τις εκλογές και κατά το δημοψήφισμα   στις 5-7-2015 ο Ελληνικός λαός  ψήφισε 63% ΟΧΙ άλλα μέτρα εις βάρος του Ελληνικού Λαού, αλλά το τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος ως ανδρείκελο υιοθέτησε  το ναι με 37% δηλαδή κάνοντας κατάχρηση εξουσίας , δεν έλαβαν υπόψη καθόλου τις επιθυμίες  και τις   ανάγκες του Ελληνικού Λαού, με άλλα λόγια πραγματοποιήθηκε  κατάφορη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού.

Όταν αλλοτριώνεται το συναίσθημα και η έννοια δικαίου στην εξουσία για τον Ελληνικό Λαό, η εξουσία απελευθερώνεται  έναντι  των  υποχρεώσεων αυτής προς τον Λαό, τότε κάθε έννοια προστασίας  του Λαού από την εξουσία εξανεμίζεται.

Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Ποιος θα μας προστατεύσει από τους προστάτες ;

Γεγονότα που σκόπιμα αποσιωπώνται λογοκριμένα κατά την προεκλογική καμπάνια  για τα αυτοδιοικητικά  μερικά από αυτά είναι :

  1. Η συλλογικότητα επικοινωνίας και λειτουργίας.
  2. Το αυτεξούσιο των οικισμών και κοινοτήτων.
  3. Η ακαδημαϊκή ελευθερία σκέψης – έκφρασης – διδασκαλίας.
  4. Η διασφάλιση του αδιάβλητου των διαδικασιών.
  5. Προϋπολογισμό – απολογισμό οικονομικό – έργων – εργασιών –δαπανών. Δηλαδή πόσα εισπράττουν από τα δημοτικά τέλη, από χρηματοδοτήσεις από δημοτικούς φόρους κ.τ.λ.

Θα πληροφορηθούν κάποτε οι δημότες  πόσα ; και πως ;

Θα αποδόσετε κάποτε λογαριασμό ;

Η πλούσια Ελληνική παράδοση διδάσκει : Αν κόψεις το μισό αυτί και το ρίξεις στο πεζοδρόμιο θα συλλέξεις άπαντα τα Σόδομα και Γόμορρα κάθε εξουσίας, μικρή ή μεγάλη.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube