Ν Ε Α Τ Α Ξ Η Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ω Ν

Ν

Νέα τάξη πραγμάτων. Τι εννοούμε ; πως περιγράφεται ; πως ανταποκρίνονται οι πολιτικοί μας ; Μήπως είναι νέα αταξία πραγμάτων ;   Μήπως είναι η γενική αλλοτρίωση της Δημοκρατίας μας ;

Και αν αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων τότε ποια είναι η παλαιά τάξη πραγμάτων ; για να κάνουμε την σύγκριση και να βρούμε τις όποιες διαφορές.

Εύλογα τα ερωτήματα αλλά δίδονται διάφορες αποσπασματικές απαντήσεις χωρίς συγκριτικά στοιχεία αληθείας  του παρελθόντος και του παρόντος .

Εμείς θα προσπαθήσουμε να σκιαγραφήσουμε το όλο σύστημα, νέα τάξη πραγμάτων, με την παλαιά τάξη πραγμάτων επαγωγικά με αντίστοιχα ερωτήματα . Η όποια τάξη πραγμάτων δεν έπεσε από τον ουρανό, για να εξυπηρετήσει όποιους εξυπηρετεί.

Ιστορικά και διαχρονικά οι επιστήμες διαχείρισης δασών και περιβάλλοντος έχουν την αρχή της κατά χώρο και χρόνο τάξη.

Συνεχίζοντας παρατηρήσαμε και σημειώσαμε , ότι όσοι εκφράζονται για την νέα τάξη πραγμάτων δεν αποδίδουν πλήρως  το περιεχόμενο. Η πηγή προέλευσης, δηλαδή η ταυτότητα  της φράσης νέα τάξη πραγμάτων είναι απροσδιόριστη και ως εκ τούτου  από εμάς  θεωρείται αυθαίρετος, είτε ως ευχή είτε ως κατάρα.

Αυτή η απροσδιόριστη προέλευση της φράσης νέα τάξη πραγμάτων, την οποία προβάλλουν ως αξίωμα, αυθαίρετα, βολεύει τους πολιτικούς  μας  που την επικαλούνται επίσης αυθαίρετα, για να εξυπηρετήσουν ευτελείς σκοπούς συμβάλλοντας στην γενική παρακμή. Η  αύξηση των φαινομένων αυθαιρεσίας άρχισε από την εποχή που αλλοτρίωσαν την συλλογικότητα στην δημόσια διοίκηση.

Η κάθε αυθαιρεσία είναι πηγή της δημαγωγίας και της κάθε  προπαγάνδας.

Τα διάφορα κοινωνικά προβλήματα έχουν ισχυρό βαθμό συσχέτισης μεταξύ τους αλλά εξετάζονται, ερευνούνται χωρίς συλλογικότητα, μεμονωμένα και καταλήγουν όλα σε αδιέξοδα.

Ομιλώντας με παραδείγματα από την σκληρή Ελληνική πραγματικότητα παρουσιάζομε το  πρόβλημα της μετανάστευσης για την οποία επικαλούνται συχνά πυκνά οι πολιτικοί μας ως νέα τάξη πραγμάτων.

Το μεταναστευτικό πρόβλημα στην Ελλάδα έχει ισχυρό συντελεστή συσχέτισης με την φύλαξη των συνόρων από τον Ελληνικό στρατό ως εμπόλεμη ζώνη των συνόρων και από την ταξιδιωτική βίζα των ξένων.

Το μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα είναι η κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας μετά τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας  και άμεσα συνδεδεμένη με την αναποτελεσματική ασφάλεια των πολιτών.

Πολιτικοί, οι οποίοι άρχισαν την ελαχιστοποίηση  της διαφύλαξης  των συνόρων, συγχρόνως υποβαθμίζοντας  την χρονική διάρκεια των πολιτών στον Ελληνικό στρατό , δηλαδή την στρατιωτική θητεία ως αγγαρεία  και όχι ως καθήκον, είναι γνωστοί, εμείς τους αποκαλούμε αρχιερείς του αμοραλισμού  και τους επόμενους πολιτικούς  μέχρι σήμερα ως ανδρείκελα, δηλαδή ως καραγκιόζηδες και όχι πολιτικοί.

Τα προβλήματα με τους μετανάστες στην Ελλάδα είναι τεράστια συνεχώς διογκώνονται  χωρίς όρια, πολύ περισσότερο από τα όρια αντοχής της Ελληνικής κοινωνίας.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν υπάρχει λύση για το πολύπλοκο Ελληνικό  πρόβλημα της μετανάστευσης ; Και φυσικά υπάρχει και εφαρμόσιμο θεσμικά.

Πρώτο θεσμικό μέτρο : Η πλήρης ανάκτηση της Ελληνικής  επικυριαρχίας . Ναι κύριοι είμεθα Έλληνες  και για την Ελλάδα και τους  έλληνες  πρώτοι και κύριοι  αποφασίζουμε εμείς  οι Έλληνες  με γνώμονα  τον Ελληνικό Λαό. Ο Ελληνικός Λαός δεν αποφάσισε τον θάνατό του.

Δεύτερο θεσμικό μέτρο : Ως  Έλληνες προστατεύουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες. φυλάμε τα σύνορα με τον Ελληνικό στρατό θεωρώντας την συνοριακή γραμμή ως εμπόλεμη ζώνη και πλήρη εφαρμογή της ταξιδιωτικής βίζας για τους ξένους .

Παγώνουμε τις σχέσεις  Ελλάδος και Ε.Ε. και παράγωγων  αυτής διενεργώντας  ταυτόχρονα  πλήρη απογραφή  ανθρώπων και πραγμάτων.

Ελευθερώνονται οι ξένοι μετανάστες – πρόσφυγες να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

Με αυτά τα θεσμικά μέτρα αρχίζει μια τάξη στην Ελλάδα, έναντι του μπέστε λύκοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε .

Οι ξένοι Ε.Ε. και τα παράγωγα αυτής είναι ελεύθεροι να εκφράζουν όποια γνώμη θέλουν και αν δεν τους αρέσουν η δική μας θεσμική άποψη  μπορούν πάραυτα να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Στην Ελλάδα άρχισε η ανάσταση των Ελλήνων νοικοκυραίων  έναντι  των τυχάρπαστων εθελόδουλων  Ελλήνων πολιτικών.

Κανένας ξένος χωρίς ταξιδιωτική βίζα στην Ελλάδα , καμία χορήγηση  ψευδό-ιθαγένειας στους ξένους.

Η φύλαξη των Ελληνικών συνόρων ως εμπόλεμη ζώνη και η ταξιδιωτική βίζα των ξένων στην Ελλάδα, είναι αναγκαία και ικανά στοιχεία για την ασφάλεια  των πολιτών  της Ελλάδος.

Διαφορετικό γεγονός είναι η ασφάλεια των πολιτών και διαφορετικό γεγονός είναι ο ρατσισμός  με τον οποίο αντιμετωπίσατε και αντιμετωπίζετε   όλους όσους διαμαρτύρονται για την θεσμική  έλλειψη ασφάλειας ως έλληνες στην χώρα τους.

Αυτή η συνεχιζόμενη αύξηση της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, μετά τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, διερωτώμεθα  δεν έγινε αντιληπτή από κανέναν πολιτικό ; από κανέναν ανώτατο δικαστικό ; από την Ελληνική δημοσιογραφία ; από τους καθηγητές πανεπιστημίων ; από ανώτατους αστυνομικούς ; από ανώτατους στρατιωτικούς ; τι γίνεται όλοι συμβιβάστηκαν με τον μαμωνά ; εγκαταλείποντας την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών στην τύχη ;

Αυτά τα λίγα για το πρόβλημα της μετανάστευσης και των προσφύγων στην Ελλάδα,  αλλά ο Ο.Η.Ε  δεν έχει άποψη ; Γιατί δεν καθορίζουν ζώνες ασφάλειας για τους άμαχους πληθυσμούς ;

Στην ιστοσελίδα μας  www.elziforest.gr και στο λογαριασμό YouTube stefanos zintzovas παρέχουμε πάρα πολλά στοιχεία αναδόμησης συλλογικά και συνολικά της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube