Η ΜΑΣΤΙΓΑ της ΜΕΤΑ-ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Η

Η μάστιγα της Ελληνικής πολιτικής διαφθοράς.

Η μάστιγα κλεπτομανίας της Ελληνικής εξουσίας.

Η μάστιγα των μνημονίων, της εγκληματικότητας, της τρομοκρατίας στην Ελλάδα.

Σε προηγούμενο βίντεο αναφερόμαστε στην κλεπτομανία της Ελληνικής εξουσίας. Δεχθήκαμε πολλά ερωτήματα και επικρίσεις, αλλά προβάλλοντας τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος των γεγονότων της κλεπτομανίας των πολιτικών , τα πράγματα ηρέμησαν.

Εμείς δεν επιθυμούμε να δελεάσουμε λεκτικά θετικά ή αρνητικά κανέναν , αλλά πάντα προσπαθούμε να προσεγγίσουμε τα γεγονότα στην πραγματικότητά τους και στις συμπεριφορές τους.

Τα συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος σχετικά με την κλεπτομανία της Ελληνικής εξουσίας, βρίσκονται στις συμπεριφορές και ένστικτα της Ε.Ε. και της Ελληνικής εξουσίας.

Διαχρονικά σε βάθος χρόνου οι ταυτόσημες συμπεριφορές  της Ε.Ε. και της Ελληνικής εξουσίας  εκδηλώνουν και τα ίδια ένστικτα, της Ελληνικής εξουσίας και της Ε.Ε. .

Η έλλειψη δημοσίων κανόνων συνύπαρξης στην Ε.Ε. και η αυθαίρετη Γερμανόφωνη  ηγεμονία  στην Ε.Ε.  είναι στοιχεία  έλλειψης διαχρονικών δημοκρατικών  αρχών. Τα ίδια στοιχεία ενστίκτων παρουσιάζει  και η Ελληνική εξουσία.

Οι κανόνες συνύπαρξης για την  ίδια την Ε.Ε. είναι η πεμπτουσία ύπαρξης της Ε.Ε. , είναι η πεμπτουσία ύπαρξης της Ε.Ε. είναι οι κανόνες συμβίωσης των Λαών της Ε.Ε., είναι το σύνταγμα της Ε.Ε. .

Η απουσία, η ανυπαρξία και η μη αναζήτηση κανόνων συνύπαρξης  στην Ε.Ε. , τροφοδοτεί με αυταρχισμό την σύνοδο κορυφής  της Ε.Ε. και όλων των οργάνων αυτής  αναπαλαιώνοντας  τον φασισμό των γερμανόφωνων Λαών του μεσοπολέμου.

Τέτοια Ε.Ε. χωρίς κανόνες συνύπαρξης χωρίς σύνταγμα δεν την επιθυμούμε , άλλωστε ό Ελληνικός Λαός εκφράστηκε με το δημοψήφισμα στις 5-7-2015 63% ΟΧΙ. Δηλαδή είσθε ανεπιθύμητοι από τον Ελληνικό Λαό.

Η ιστορία διδάσκει ότι η ίδια βαρβαρότητα και βία  του μεσοπολέμου επαναλήφθηκε με τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας.

Με αυτά τα βασικά ιστορικά στοιχεία  στην Ε.Ε.  δεν αποδίδεται κανένας δημοκρατικός σεβασμός.

Όλα αυτά τα διαχρονικά αρνητικά  στοιχεία Ελλάδας και Ε.Ε. εξελίχθηκαν ως μάστιγα για τον Ελληνικό Λαό. Ως  μάστιγα φτωχοποίησης του  Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.

Γεννάται όμως το ερώτημα γιατί φθάσαμε στα αρνητικά άκρα ως μάστιγα φθηνής πολιτικής ;

Η απάντηση υπάρχει στην ιστορία, από τον  μεσοπόλεμο και μετά σχεδιάζαμε πολιτική χωρίς συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος, φολκλορικά , ως φομπιζού, φθηνά, επιφανειακά και καταλήξαμε  στους σημερινούς μαϊντανούς πολιτικολογούντες της πολιτικής.

Γενικές εκλογές έχουμε, δήμων, κοινοτήτων, περιφερειών, εθνικές εκλογές, εκλογές Ε.Ε..

Παρατηρώντας  όλο το προεκλογικό σκηνικό  από απόσταση, , κοινό χαρακτηριστικό όλων των υποψηφίων και κοινή προσπάθεια  όλων είναι να κρύψουν τον αυταρχισμό τους, να κρύψουν τον ελεύθερο ανεξέλεγκτο ανταγωνισμό που μετέτρεψε τα πάντα σε ζούγκλα, κάθε ισχυρό ανθρωπόμορφο ζώο να εξουδετερώνει κάθε αδύναμο, να κρύψουν τον μετά-νεότερο μεσαίωνα  τον οποίο σχεδίασαν – σχεδιάζουν και διαβιούν.

Όλοι οι υποψήφιοι διακατέχονται από έντονη ανησυχία άγνοιας περί αρχών αξιών διοικήσεως, δηλαδή από ποιους θα διοικούνται και θα διαχειρίζονται και ποιους θα διοικούν και θα διαχειρίζονται, αφού προσομοιάζουν την δημοκρατία με εταιρία. Αυτή είναι η ποιότητα που πιστεύουν περί δημοκρατίας, τι θα κερδίσουν ; Ο τζόγος στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ξευτίλες !  και απαιτούν σεβασμό από τους πολίτες.

Οι ευρωλιγούρηδες  Έλληνες ας προσεγγίσουν περισσότερο την ιστορία των Λαών της Ευρώπης και του βυζαντίου για να αποκτήσουν συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος, διότι εκφράζονται μέχρι τώρα  περιγραφικά για την Ε.Ε. και όχι θεσμικά.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube