ΣΚΩΠΤΙΚΑ

Σ

Το διαπλεκόμενο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος κόπτεται διαπλεκόμενο για διπλές πολιτικές εκλογές διότι όπως διαλαλεί οι πρώτες πολιτικές εκλογές με απλή αναλογική δεν δίνει κυβέρνηση.
Το τι κρύβεται πίσω από τις διπλές πολιτικές εκλογές δεν το ομολογούν, αλλά εμείς υποπτευόμαστε τις μεγάλες πιθανότητες να χάσουν τις πολιτικές εκλογές.
Γενικά για τις δεύτερες πολιτικές εκλογές δεν μας δίδει τα πολιτικά στοιχεία και τις πολιτικές συμπεριφορές.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, αντλούμε και αξιολογούμε συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και στη συνέχεια σκιαγραφούμε το παρόν και το μέλλον της πολιτικής εξέλιξης περιορίζοντας αρκετά τα αυθαίρετα πολιτικά στοιχεία, ιχνηλατώντας πιθανές πολιτικές συμπεριφορές κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο πολιτικών εκλογών.
Κατά τ6ο παρελθόν προεκλογικά η αφανής πολιτική εξουσία της Ελλάδος με την μέθοδο ανεξαρτητοποίησης βουλευτών από πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης με σκοπό να αδυνατήσουν τα μικρά πολιτικά κόμματα και να ενισχύσουν την αφανή πολιτική εξουσία της Ελλάδος, να κατορθώσει να καλύψει το έλλειμμα πλειοψηφίας και να επιβάλλει στον Ελληνικό Λαό κάθε δημοκρατικό έκτρωμα.
Στο μεσοδιάστημα μεταξύ των δύο εκλογών επιχειρείται η ανεξαρτητοποίηση βουλευτών των πρώτων εκλογών με σκοπό να ενισχυθεί η αφανής πολιτική εξουσία της Ελλάδος, αρχίζοντας η καινούργια δυναστεία προδοσίας έναντι των αρχών και αξιών των πολιτισμικών καταβολών των Ελλήνων.
Η Ελληνική πολιτική ιστορία βρίθει , είναι γεμάτη από προδοσίες, οι δε προδότες αρχών και αξιών περισσεύουν. Η επικρατούσα παρακμή του Ελληνικού Λαού και ο αμύθητος πλουτισμός της Ελληνικής εξουσίας πραγματοποιήθηκε μετά από κατά συρροή προδοσίες.
Από την στιγμή που η Ελληνική προεδρία της δημοκρατίας δηλώνει αναρμόδια και αδύναμη να επεξεργάζεται, να διαμορφώνει άποψη, ή ακόμη σε υπάρχοντα πολιτικά αδιέξοδα να προσφεύγει στον Ελληνικό Λαό με δημοψηφίσματα, η παρακμή στη Ελλάδα είναι δεδομένη, έχοντας προτεραιότητα οι κλειστές πόρτες και το μαύρο χρήμα της Ελληνικής εξουσίας και της Ελληνικής παραεξουσίας .
Η παρακμάζουσα Ελληνική πολιτική, το διαπλεκόμενο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος αρέσκεται στην διακίνηση του μαύρου χρήματος με ερμητικά κλειστές πολιτικές πόρτες.
Η παρακμή στην Ελλάδα είναι συνολική, πολύ βαθιά στις λειτουργίες των θεσμών της Ελλάδος και διαχέεται παντού όπως η ωσμωτική πίεση.
Πρόσφατα αποκαλύφθηκε εκτεταμένη διαπλοκή και διαφθορά στην Ε.Ε. ως κεραυνός εν αιθρία. αιφνιδιάστηκε ολόκληρη η Ε.Ε. από τις διαστάσεις που πήρε η διακίνηση του μαύρου χρήματος.
Η Ελλάδα με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα με την μακροχρόνια παρακμή έφθασε στην πλήρη φτωχοποίηση – ξεριζωμό του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.
Καιρός είναι το εκλογικό σώμα της αποχής 60% του συνολικού εκλογικού σώματος της Ελλάδος να δώσει το παρόν στις επερχόμενες εκλογές στο ψηφοδέλτιο της βιωσιμότητας ‘’Βιώσιμο κράτος’’ για να αλλάξει η πορεία της πολιτικής, στην αληθινή Ελληνική πολιτική των πολιτισμικών καταβολών των Ελλήνων και της Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube