ΣΧΟΛΙΑ : ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Σ

Το διαπλεκόμενο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος του τερατουργήματος της αναρμοδιότητας της προεδρίας της δημοκρατίας της Ελλάδος και της αλαζονείας της πρωθυπουργίας της Ελλάδος με την λαίλαπα των ιδιωτικοποιήσεων, των αποκρατικοποιήσεων και με ισχυρή λογοκρισία, δημαγωγία και προπαγάνδα φθάσανε στην πλήρη φτωχοποίηση, ξεριζωμό, μετανάστευση του Ελληνικού λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.
Ολόκληρη την διαχρονική παρακμή της Ελλάδος, οι διαχρονικές εξουσίες της Ελλάδος την αποκαλούσαν ανάπτυξη, επενδύσεις , πρόοδο, εννοώντας την Ελληνική εξουσία και τα παράγωγα των κλειστών θυρών της Ελληνικής εξουσίας .
Διαχρονικά με κλειστές πόρτες, ολόκληρη την παρακμή της Ελλάδος την αποκαλούσαν ανάπτυξη, επενδύσεις, πρόοδο εννοώντας τον αθέμιτο πλουτισμό της Ελληνικής εξουσίας και της Ελληνικής παραεξουσίας .
Η πλούσια Ελληνική παράδοση, ο Ελληνισμός, οι πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων πάντα λειτουργούσαν με τις έννοιες της συναίνεσης και της συνεργασίας.
Στην Ελλάδα επιβλήθηκαν στους Έλληνες υποβαθμίζοντας την Ελληνικήή, τα μετά – νεότερα γεγονότα κατάτμησης και κανιβαλισμού όλων δημοσίων κοινωνικών δομών και λειτουργιών της Ελληνικής πολιτείας
Αυτή η επιδίωξη ματαιόδοξης κούφιας σημαντικής – ασήμαντης συναίνεσης – συνεργασίας, σε πλήρες διχαστικό πολιτικό περιβάλλον και της μετά- νεότερης λαίλαπας της απροσδιόριστης μορφής πάροχοι, ως εργολάβοι, κοινώς μυστικοπαθείς εταιρίες, σπρώχνουν τον Ελληνισμό στον μεσαίωνα.
Η διαπλεκόμενη διεφθαρμένη κυβέρνηση της Ελλάδος προεκλογικά επιδιώκει μάταια κούφια σημαντική – ασήμαντη συναίνεση – συνεργασία προς σχηματισμό απροσδιόριστης κυβέρνησης, προδικάζοντας τα αποτελέσματα από τις επερχόμενες εκλογές .
Μήπως ήρθε η ώρα το εκλογικό σώμα της Ελλάδος μονοιασμένο με συλλογική συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές να αφήσει άφωνο το σημερινό διαπλεκόμενο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος ;
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ ευελπιστούμε το εκλογικό της αποχής των περασμένων πολιτικών εκλογών της Ελλάδος να ξεσηκωθεί και απαλλάξει την προεδρία της δημοκρατίας από το τερατούργημα της αναρμοδιότητας και την πρωθυπουργία από την αλαζονεία της εξουσίας.
Απόψεις : Μετά την δημοσίευση στο διαδίκτυο της άποψης περί συναίνεσης – συμμετοχής των μικτών πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος, εκτός των πολιτικών κομμάτων εξουσίας άρχισαν λίγο πολύ οι δυσπιστίες .
Σε απάντηση σε όλους, δηλώνουμε ότι η βιωσιμότητα ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ δεν είναι πολιτικό κόμμα κονσέρβα , δεξιά – αριστερά αλλά οριοθετείται και σηματοδοτείται από όλες τις ανάγκες και όλες τις επιθυμίες του Ελληνικού Λαού, τις οποίες υπηρετούμε χαρισματικά προς τον Ελληνικό Λαό με το δόγμα τουλάχιστον να μη χειροτερέψουμε .
Η πολιτική συναίνεσης και συνεργασίας αποβλέπει ως βασική αρχή την διατήρηση της ιδιαιτερότ6ητας του κάθε μικρού πολιτικού κόμματος και να έχουν λόγο και απόψεις προς τον όμιλο της βιωσιμότητας.
Η δημοκρατία στον όμιλο της βιωσιμότητας αποκτά περιεχόμενο χωρίς κανιβαλισμό.
Όταν επικρατήσει καλή πρόθεση και καλή διάθεση θα υπάρχουν και δημοκρατικά αποτελέσματα.
Στέφανος Ζιντζόβας
Δασολόγος
Διαχειριστής περιβάλλοντος

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube