ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Σ

Τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδος αναζητούν διαφοροτρόπως συναίνεση – συνεργασία για σχηματισμό κυβέρνησης.
Το πολιτικό κόμμα που ασκεί εξουσία στην Ελλάδα αναζητεί για μετά τις επερχόμενες πολιτικές εκλογές συναίνεση, συνεργασία με τα υπόλοιπα μικρότερα πολιτικά κόμματα.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ η πολιτική συναίνεσης, συνεργασίας με τα άλλα πολιτικά κόμματα μας αφήνει αδιάφορους, διότι η ανεξέλεγκτη πολιτική απροσδιοριστία περισσεύει και πολιτικά αδιέξοδα της Ελλάδος περισσεύουν.
Μήπως αυτή η εμμονή για πολιτική συναίνεση, συνεργασία των πολιτικών κομμάτων προς σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, προέρχεται και επιβάλλεται από το διαπλεκόμενο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, ή από το αφανές σύμπλοκο Ελληνικό παρακράτος ;
Αυτό το αποτυχημένο, διαπλεκόμενο, διαφθαρμένο, πολιτικό σύστημα της Ελλάδος με 60% αποχή του συνολικού εκλογικού σώματος από τις εκλογικές διαδικασίες, καταπατώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ανθρώπινες ελευθερίες των Ελλήνων, αφού πέτυχε μέχρι τώρα την φτωχοποίηση, ξεριζωμό- μετανάστευση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος, ρωτάμε ως αναπάντητα, αν δικαιούται στη συνέχεια να διεκδικεί την διοίκηση και διαχείριση της Ελλάδος και του Ελληνισμού ;
Το αποτυχημένο, διαπλεκόμενο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος αντί να ασχολείται ο ένας εναντίων όλων ως κανίβαλοι, να προκηρύξουν δημοψήφισμα με το βασικό ερώτημα αν ο Ελληνικός Λαός σας δέχεται ή όχι πλέον να τον διοικείται, αφού το 60% απέχει από τις εκλογικές διαδικασίες .
Η συναίνεση – συνεργασία των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος προς συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας έχει προβλήματα πολιτικών συμπεριφορών των πολιτικών κομμάτων και του εκλογικού σώματος της Ελλάδος.
Οι πολιτικές συμπεριφορές των πολιτικών κομμάτων διαφέρουν από τις πολιτικές συμπεριφορές του εκλογικού σώματος της Ελλάδος ως προς τα ένστικτα, επιθυμίες και τις ανάγκες.
Πώς να συναινέσει, να συμμετάσχει ένα βαθιά διχασμένο εκλογικό σώμα από το διαπλεκόμενο διαφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος ; Ποσοστό 60% δεν συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες εξ αιτίας πολιτικών συμπεριφορών του διαπλεκόμενο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος.
Μια συναίνεση και συμμετοχή για μια δημοκρατία και ένα δημοκρατικό πολιτικό σύστημα, προϋποθέτει την συμμετοχή ολοκλήρου του εκλογικού σώματος της Ελλάδος.
Συναίνεση –συνεργασία των πολιτικώ

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube