ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟ 4

Π

Πορεία προς τις πολιτικές εκλογές της Ελλάδος το έτος 2023.
Πορεία προς τις βουλευτικές εκλογές της Ελλάδος το έτος 2023 με συνοδοιπόρο το διαπλεκόμενο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος με τα αντίστοιχα πολιτικά κόμματα αποβλέποντας πολιτικά δεξιά πολιτικά αριστερά και έτερα αλληθωρίζοντα.
Για να αξιολογήσουμε τα κόμματα της Ελλάδος σύμφωνα με την κοινή λογική, αξιολογούμε τις μορφές και τις σκιές από τους ιθύνοντες στα πολιτικά κόμματα.
Με άλλα όπως διδάσκει διαχρονικά η πλούσια Ελληνική παράδοση : …Να βγουν όλα τα πολιτικά άπλυτα στη φόρα. Και ουδείς αναμάρτητος .
Ένα αναπάντητο ερώτημα είναι : όλο το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος είναι αψεγάδιαστο ; αν είναι αψεγάδιαστο σε Τι οφείλεται η φτωχοποίηση των Ελλήνων και ο διαμελισμός της Ελλάδος ;
Αν δεν είναι όλοι αψεγάδιαστοι τότε το εκλογικό σώμα της Ελλάδος θα τους καθαρίσει ;
Τι συμβαίνει όμως με την πολιτική διαπλοκή και πολιτική διαφθορά ;
Μήπως το πρόβλημα της δημόσιας πολιτικής διαπλοκής και δημόσιας πολιτικής διαφθοράς οφείλεται στο γεγονός ότι το εκλογικό σώμα της Ελλάδος διχάστηκε σε αυτούς που συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες 40% εκ του συνόλου του εκλογικού σώματος και στους άλλους που απέχουν από τις εκλογικές διαδικασίες 60% εκ του συνόλου του εκλογικού σώματος της Ελλάδος .
Καθολικά και εκ συστήματος όπως διδάσκει η πλούσια Ελληνική παράδοση : Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, πολιτικοί έχοντες την εξουσία διαπλέκονται και διαφθείρονται καθολικά, άλλωστε τι νόημα το 86 του συντάγματος των Ελλήνων περί πολιτικής ευθύνης ; να μη δικάζεται η πολιτική παραβατικότητα εσχάτης προδοσίας από ανεξάρτητη δικαιοσύνη, ή πρόκειται περί πολιτικής αλητείας ;
Η αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες της Ελλάδος δεν δημιουργήθηκε τυχαία , αλλά όταν στην πολιτική η διαπλοκή και διαφθορά της Ελλάδος ξεπέρασε τα όρια ανοχής του Ελληνικού Λαού προέκυψε η αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες 60% .
Στην Ελλάδα, η διαπλοκή και ή διαφθορά οριοθετούνται και σηματοδοτούνται διαφοροτρόπως , εντοπίζεται δε στο ποσοστό συμμετοχής του εκλογικού σώματος στις εκλογικές διαδικασίες 40%.
Στην Ελλάδα η πολιτική διαπλοκή, η πολιτική διαφθορά και το μαύρο χρήμα έχουν βεβαρυμμένο παρελθόν, μετά τον μεσοπόλεμο αναπτύχθηκε και ανδρώθηκε σε ρυθμιστή του πολιτεύματος της Ελλάδος.
Παράγοντες που λειτούργησαν για την ανάπτυξη της δημόσιας πολιτικής διαπλοκής, διαφθοράς και μαύρου χρήματος στην Ελλάδα είναιη λογοκρισία , η δημαγωγία, η προπαγάνδα, η υποβαθμισμένη δημοσιογραφία, η μυστικοπάθεια , όλα μαζί ως σύνδρομο του λεγόμενου παρακράτους της Ελλάδος.
Η διαπλοκή, η διαφθορά και το μαύρο χρήμα στην Ελλάδα κατάντησε λαίλαπα με συνοδοιπόρο τον αυταρχισμό της Ελληνικής εξουσίας να περισσεύει.
Δεν γνωρίζουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ αν το μαύρο χρήμα στην Ελλάδα είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από τον επίσημα προϋπολογισμό της Ελλάδος, υπάρχει μόνιμο πολιτικό αδιέξοδο.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Στην δημοκρατία δεν υπάρχχουν αδιέξοδα. Για την αντιμετώπιση της λαίλαπας της διαπλοκής, διαφθοράς, μαύρου χρήματος, θα αξιολογηθούν όλοι οι θεσμοί, αποκτώντας το αυτεξούσιο, με δημόσιες εσωτερικές εκλογές κάθε θεσμός χωριστά, με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος, άπαντες χαρισματικοί προς τον Ελληνικό Λαό και όπου θα δημιουργούνται αδιέξοδα θα ακολουθούν δημοψηφίσματα.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube