ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ν ο 3

Π

Συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Αν Κλέβανε όλοι οι φτωχοί θα ήταν η Γή μια φυλακή.
Λέξεις – φράσεις κλειδιά.
Μαύρο χρήμα
Ποσόστωση
Δομές και λειτουργίες του μαύρου χρήματος
Μυστικοπάθεια
Νόμιμο – Δίκαιο
Μαύρο χρήμα στην Ελληνική οικονομία, ως ευχή ή ως κατάρα; Για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος το μαύρο χρήμα ως ευχή και το μαύρο χρήμα ως κατάρα για τον Ελληνικό Λαό.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, δεν έχουμε ως αυτοσκοπό την κατάκτηση της εξουσίας της Ελλάδος αλλά διαχρονικά προσπαθούμε για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της Ελλάδος, οι έλληνες να μη αναγκάζονται να ξενιτεύονται για να επιβιώσουν, να υποβάλλονται σε φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.
Την Ελληνική εξουσία την επιδιώκουμε ως χαρισματική προς τον Ελληνικό και όχι μονόπλευρα για την ίδια την εξουσία.
Η φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και ο διαμελισμός της Ελλάδος επιδιώκονται από τις διαχρονικές πολιτικές εξουσίες της Ελλάδος, ενώ ταυτόχρονα οι διαχρονικές εξουσίες της Ελλάδος επιδιώκουν τυχάρπαστα , τυχοδιωκτικά – μυστικά αμύθητα πλούτη και μαύρο χρήμα.
Με τι τρόπο θα βελτιωθεί προς το καλύτερο η διαβίωση του Ελληνικού Λαού και με τι τρόπο θησαυρίζουν αμύθητα η διαχρονική Ελληνική Εξουσία δημοσιεύσαμε δράσεις αναδόμησης των Ελλήνων και της Ελλάδος στο διαδίκτυο ιστοσελίδα www.elziforest.gr και στον λογαριασμό YouTube stefanos Zintzovas.
Το μαύρο χρήμα στην Ελλάδα υφίσταται ως αειφόρος οικονομία της Ελληνικής εξουσίας και ως ρυθμιστής του πολιτεύματος της Ελλάδος με άκρως μυστικότητα.
Για τις Ελληνικές διαχρονικές εξουσίες αποκαλείται νόμιμο, ίσως διότι οι ίδιες πολιτικές εξουσίες νομιμοποιούν το μαύρο χρήμα για τον εαυτό τους είναι άκρως άδικο και πολύ επικίνδυνο.
Για τον Ελληνικό λαό, το μαύρο χρήμα χωρίς δημόσιο προϋπολογισμό και δημόσιο απολογισμό είναι άκρως άδικο .
Το μαύρο χρήμα στην Ελλάδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την άκρως μυστικότητα την λογοκρισία, τις κλειστές πόρτες, το σκοταδισμό, τις ποσοστώσεις, με όλες τις ανώμαλες πολιτικές περιόδους, παίζοντας το κύριο ρόλο του ρυθμιστή του Ελληνικού πολιτεύματος.
Όσοι πιστεύουν ότι η πολιτική στην σημερινή Ελλάδα, με 60% αποχή του εκλογικού σώματος της Ελλάδος από τις εκλογές και πλήθος πολιτικών αδιεξόδων είναι φυσιολογική ας το ξανασκεφτούν.
Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος εκπροσωπεί το μειοψηφικό το 40% του συνόλου του εκλογικού σώματος της Ελλάδος, επιβάλλει στην Ελλάδα και τους έλληνες τον μεσαίωνα με ότι σημαίνει μεσαίωνας , δηλαδή την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και τον διαμελισμό της Ελλάδος, αλλά το 60% του συνόλου του εκλογικού σώματος, της αποχής ως πλειοψηφία πειθόμενοι στις πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων και της Ελλάδος, αντιστέκονται στην επιβληθείσα διαπλοκή, διαφθορά και παρακμή.
Ευελπιστούμε ότι στις επερχόμενες πολιτικές εκλογές της Ελλάδος, το πλειοψηφικό ποσοστό 60% της αποχής να συσπειρωθεί και να δικτυωθεί σε εκλογικό φορέα και να δώσει το παρόν στις επερχόμενες εκλογές και να αναδομήσει την Ελληνική δημοκρατία, τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube