ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΑΠΟΨΕΙΣ – ΣΧΟΛΙΑ

Π

Η λογοκρισία δεν είναι αμελητέα, αλλά είναι θανατηφόρα για την δημοκρατία, θανατηφόρα για την υπόσταση ενός Λαού.
Στις επερχόμενες εκλογές θα ψηφίσουμε για την Ελλάδα ή για τους ξένους ;
Τι δεν πρέπει να ψηφίσουμε :
• Τους δεινόσαυρους πολιτικούς με τα δεινόσαυρα πολιτικά κόμματα.
• Τους πολιτικούς και τα πολιτικά κόμματα που ξεπούλησαν την Ελλάδα για να θησαυρίσουν οι ίδιοι.
• Τους πολιτικούς που άλλα σκέπτονται, άλλα λέγουν και άλλα πράττουν.
Προβήκαμε στην διαδικασία συναίνεσης συνεργασίας των μικρών πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος, διότι θέλουμε να αναδείξουμε την σπουδαιότητα της συναίνεσης συνεργασίας έναντι της επικρατούσης κατάστασης μισαλλοδοξίας της πολιτικής στην Ελλάδα και να ανατρέψουμε την πολιτική της παρακμής, την πλήρη φτωχοποίηση, ξεριζωμό των Ελλήνων και τον διαμελισμό της Ελλάδος.
Επίσης επιδιώκουμε να τερματιστεί η επί χρήμασι πολιτικές προδοσίες αποστασίες των πολιτικών της Ελλάδος ως ευτελή ζαρζαβατικά.
Ευελπιστούμε στην αναδόμηση της πολιτικής στην Ελλάδα, από τα ευτελή, ως ζαρζαβατικά, πολιτικά πανηγύρια και πολιτικές φιέστες, σε πολιτικές αξίες και αρχές ανθρώπινης υπόστασης σύμφωνα με την πλούσια πολιτισμική κληρονομιά των Ελλήνων και της Ελλάδος.
Να σταματήσουν να μετατρέπουν το Ελληνικό κοινοβούλιο σε οίκο πασαρέλας βουλευτών με ανταγωνισμό τον χρηματισμό με μαύρο χρήμα. Στις προηγούμενες πολιτικές εκλογές οι δεινόσαυροι της πολιτικής,, το Ελληνικό παρακράτος ένα μικρό πολιτικό κόμμα , η Ένωση Κεντρώων το μηδένισαν δια της μεθόδου του μαύρου πολιτικού χρήματος .
Οι θεσμοί του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος, δηλαδή η Ελληνική πολιτεία αντί να ελέγχει τις τις πολιτικές παραβατικότητες, οι παραβατικότητες ελέγχουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, πλήρες πολιτικό αδιέξοδο σε βαθμό εσχάτης προδοσίας.
Στις επερχόμενες πολιτικές εκλογές, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, δηλαδή το Ελληνικό παρακράτος θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν την ίδια εκλογική μέθοδο με εργαλείο το μαύρο χρήμα με μυστικότητα, την λογοκρισία , την δημαγωγία , την προπαγάνδα με σκοπό να προσαρμόσουν τις πολιτικές εκλογές στα μέτρα του Ελληνικού παρακράτους.
Ο μόνος τρόπος ανατροπής της πολιτικής, της παρακμής των Ελλήνων και της Ελλάδος και αναδόμησης της Ελληνικής δημοκρατίας των Ελλήνων και της Ελλάδος είναι το εκλογικό σώμα της αποχής από τις εκλογικές της Ελλάδος, το οποίο να συσπειρωθεί και να δικτυωθεί με όραμα την βιωσιμότητα, χαρισματικά προς τον Ελληνικό Λαό.
Σχόλιο : Η αλαζονεία της Ελληνικής εξουσίας

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube