ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Ξ

Ξέσπασμα των πολιτισμικών καταβολών των Ελλήνων.
Διαπλοκή και διαφθορά Ε.Ε. και Ελλάδα που δεν τις βλέπουν όπως οι καμήλες με τις καμπούρες .
Διαπλοκές πάνω σε διαπλοκές μαύρο χρήμα και διαφθορά να μη τερματίζουν.
Ήταν και είναι αναμενόμενα ως δημόσια διαπλοκή και ως δημόσια διαφθορά ως γεγονότα προκαλούμενα ως υποπροϊόντα των αυθαιρέτων δημοσίων δομών και δημοσίων λειτουργιών.
Μήπως η Ε.Ε. λειτουργεί χωρίς σύνταγμα, χωρίς κοινό κανονισμό δεοντολογίας, χωρίς κοινό κανονισμό συνύπαρξης των Λαών ; για να γνωρίζουν όλα τα κράτει μέλη της Ε.Ε. τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους προς την Ε.Ε. ;
Είναι αναμενόμενο είναι να αναπτύσσονται ανεξέλεγκτα στους κόλπους της Ε.Ε. η αυθαιρεσία και ο σκοπαδισμός.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο κράτος’’ προβάλουμε ως πολιτικό φορέα στην Ελλάδα τον όμιλο βιωσιμότητας ως πολιτικό φορέα συναίνεσης – συνεργασίας προς το ανώτερο διότι πάντα υπάρχει το καλύτερο των μικτών πολιτικών κομμάτων, πολιτικών μορφωμάτων διατηρώντας τις ιδιοπροσωπείες του κάθε ενός μικρού κόμματος να λειτουργούν ως όμιλος Βιωσιμότητας, ως μια δημοκρατία λειτουργούσα χωρίς μισαλλοδοξία του κανιβαλισμού που επικρατεί σήμερα.
Ο όμιλος Βιωσιμότητας δεν είναι χωνευτήρι για κανένα πολιτικό κόμμα, αλλά είναι πολιτικός χώρος λειτουργίας δημοκρατικών θεσμών.
Ευελπιστούμε το εκλογικό σώμα της Ελλάδος να οριοθετήσει και να σηματοδοτήσει τυχόν μειονεκτήματα του ομίλου Βιωσιμότητας, αλλά ταυτόχρονα να εντοπίσει τα πλεονεκτήματα του ομίλου Βιωσιμότητας προς κάθε βελτίωση και προστασία .
Σχόλια : Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ για την λειτουργία της σκληρής πολιτικής πραγματικότητας των πολιτικών συστημάτων, η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Τράκαρε αεροπλάνο με υποβρύχιο και τραυματίστηκαν οι επιβάτες του λεωφορείου και ποιος παπάς και ποιος κουμπάρος.
Ευελπιστούμε κάποτε ως Έλληνες να μονιάσουμε .
Σχόλιο : Για το τρίπτυχο πολιτικό κομματικό σχήμα το οποίο ενδιαφέρεται για την Ελληνική εξουσία με το τερατούργημα της αναρμοδιότητας της προεδρίας της Ελληνικής δημοκρατίας και της αλαζονείας της πρωθυπουργίας της Ελλάδος, η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Όποιος καβαλάει το καλάμι δεν κατεβαίνει αλλά γκρεμίζεται ως χάρτινος πύργος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube